lütfen yardım!!!

evet canım fakat ben dantel detaylı istiyorum ve malesef gönderdiğin kıyafetlerin sadece ilki benim bedenime göre diğerleri kalmamış ki:( çok teşekkür ederim ilgin için bulacağım o kıyafetten :):)

selam kızlar..
nikahım var ve ben dantelli mini elbise giymek istiyorum fakat nereden bulacağım diktirmek istemiyorum..
bildiğiniz gidip alabileceğim bir marka var mı İstanbul da oturuyorum..
ilginiz için teşekkür ederim istediğim modellerin resimlerini yüklüyorum..

not: lütfen japon modası gitti gidiyordan bulabilirsin bir tek demeyin çünkü o kadar zamanım yok ve denemeden dokunmadan kıyafet alamıyorum:(:(
nikaha kimse katılmayacak sadece aileler gelecek belki birde yakın arkadaşlar çünkü düğün yapacağız.
fakat nikahtan sonra arkadaşlarla eğlence düşünüyoruz veeeee ben bu elbiseden istiyorum yaa en fazla 2 haftam var lütfen yardımm ne olur yardımmmmmm:43::43:

selam gelinliği güsel arkadaşım seni unutmadım :)
oncelikle tarzlarımız birbirine o kadar benziyokii bi an kendime alacakmıs gıbı heyacan yaptım gelinliğimde düğünümde herşeyım ıcımde kaldıydıdaa bole pek hoşuma gidiyo başkalarına fikir sunmak...

gösterdiğin ürünleri nerde bulabilirsin yazıyorum not al
1-mango
2-koton
3-roman
4-ipekyol
5-zara
6-network
7-adil ışık
8-park bravo
9-twist

bunlardan birinde mutlaka bulursun

Forever New büyük alışveriş merkezlerinde mağazası var netden de satış yapıyorlar
çok güzel elibiseler var orada bulabilirsin.

selam gelinliği güsel arkadaşım seni unutmadım :)
oncelikle tarzlarımız birbirine o kadar benziyokii bi an kendime alacakmıs gıbı heyacan yaptım gelinliğimde düğünümde herşeyım ıcımde kaldıydıdaa bole pek hoşuma gidiyo başkalarına fikir sunmak...

gösterdiğin ürünleri nerde bulabilirsin yazıyorum not al
1-mango
2-koton
3-roman
4-ipekyol
5-zara
6-network
7-adil ışık
8-park bravo
9-twist

bunlardan birinde mutlaka bulursun

ay kıyamam ki ama ben sana yaaa üzülme sen tamam mı canım benimm..:20:
tavsiyerin içinde çok teşekkür ederim:16::16: işlerden fırsat bulduğum ilk an gideceğim bu mağazalara hatta bu akşam bir kaçına bakayım ben nasılsa soracağım yoksa çıkacağım o kadar yanii:)
gelinliğimde hala olmadı olduğu zaman resimlerini yükleyeceğim canım bakarsın sende fikrini söylersin canım:16::38:

Son düzenleme:
Forever New büyük alışveriş merkezlerinde mağazası var netden de satış yapıyorlar
çok güzel elibiseler var orada bulabilirsin.

bugün iş çıkışı metroctiy e gideceğim orada var şubeleri yanlış hatırlamıyorsam ona da bakacağım canım çok sağol ayyy çok iyisiniz siz yaaa:16::16:

ay kıyamam ki ama ben sana yaaa üzülme sen tamam mı canım benimm..:20:
tavsiyerin içinde çok teşekkür ederim:16::16: işlerden fırsat bulduğum ilk an gideceğim bu mağazalara hatta bu akşam bir kaçına bakayım ben nasılsa soracağım yoksa çıkacağım o kadar yanii:)
gelinliğimde hala olmadı olduğu zaman resimlerini yükleyeceğim canım bakarsın sende fikrini söylersin canım:16::38:
canım benım sagoll sen benım yerıme gıyın acısını cıkar olurmu?
benım fıyaskoydu modacı kadın gelinliğimi rezalet etmıstı dıktırmıstık fransız dantelini tegelleyip bırakmıs ustune bırı bassa gelinliğin astarıyla kalcam o derece... ben sabaha kadar agladım dugunume 3 gun vardı eşim olmaz böyle gidelim verelim geri paramızı alalım nerden begenıyosan ordan alalaım askım demıstı,ama malesef... paramızı vermedıler ellerındekı en ıyı gelınlıgı aldım ama hayalım degıldı sımdı resım ekliycem bak agla agla ıcımde kaldı bı kere.

Bide straplez geliğin üstüne BOLERO fıyaskosu varkı onu demıyım bıle kaynanamın onu gıyınmessen dugununuze gelmem dıe cemkırısını hala unutamıyorum gelınlıgın tum modelı kapandı sayesınde en mutlu gunumu rezil ettı...:43:

Son düzenleme:
canım benım sagoll sen benım yerıme gıyın acısını cıkar olurmu?
benım fıyaskoydu modacı kadın gelinliğimi rezalet etmıstı dıktırmıstık fransız dantelini tegelleyip bırakmıs ustune bırı bassa gelinliğin astarıyla kalcam o derece... ben sabaha kadar agladım dugunume 3 gun vardı eşim olmaz böyle gidelim verelim geri paramızı alalım nerden begenıyosan ordan alalaım askım demıstı,ama malesef... paramızı vermedıler ellerındekı en ıyı gelınlıgı aldım ama hayalım degıldı sımdı resım ekliycem bak agla agla ıcımde kaldı bı kere.

Bide straplez geliğin üstüne BOLERO fıyaskosu varkı onu demıyım bıle kaynanamın onu gıyınmessen dugununuze gelmem dıe cemkırısını hala unutamıyorum gelınlıgın tum modelı kapandı sayesınde en mutlu gunumu rezil ettı...:43:

gördüm canım resmini kayın validene uyuz oldum açıkcası eşin izin veriyorsa onane oluyo ki :47:
ama çok güzel bir gelin olmuşsun üzme kendini boşyere içine sinmemiş olabilir ama ben çok beğendim seni çok tatlısın ki canım:38::16::16:
ağladığına da hiç değmemiş bence siz nikah tazelesenize durumunuz iyiyse istediğin gelinliği giyersin hem:16::16:

Back
X