nikah icin saglik raporu sorunuu tecrubelilerr yardiiim

hazel1

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
65
9
13
İçel Mersin
Selam.nikah gunu alicazda ben iki gun once ikametimi degistrdgm icin aile hekimim belli degil.saglik raporu alamadim .iki saglik ocagida birbirine gonderip duruyo.ben farkli bi mahallenin saglik ocagindan rapor alabiliyorum ama bu belediede gun alirken sorun yaratirmi?

yooo olmazz hastaneden rapor alanlarda var ki. çok güvenmediysen bi özel hastaneye git rapor al max 100 tl falan gider.

Değil canım bende hastaneden almıştım özel ama aldığım sonuçları aile hekimine imzalatmistik hatta ben bursaliyim eşim istanbulda onun aile hekimine imzalattik sonuclarimi. Çok bakmiyolar yani

Aile hekiminden almiosunki raporu.aile sagligi merkezinden aliyorsun.bende baska bir ilceden almistim sikinti olmadi

Ben bursadaydim esim ist onun kayitli oldugu saglik ocagindan rapor aldim es durumu diye verdiler biyeri yollamadilar bi sikintida olmadi

Bizim.aile hekimi hem bana hem nisanlima vermisti saglik raporunu. Nisanlimin ikamet adresi farkliydi. Sorun olmaz. Mutluluklar. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…