• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah iZni

Yepyenihayat

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
482
498
18
34
Kızlar merhaba. Nikah izni kullanmak istiyorum ama öğretmenim. Çocuklarım 1 hafta okula gelemeyecek. Vicdan azabı da çekiyorum :( sizce ne yapmalıyım ? 1 haftalarını iyi değerlendirmeleri için neler yapmalıyım?ya da bişey yapmama gerek var mı bırakayım 1 hafta tatil mi yapsınlar :( off çok kararsızım izin de kullanmak istiyorum çünkü nişanlımla nişandan beri hiç görüşmedik :(

Ben bu isleri bilmiyorum ama ogretmenlerde izne cikilinca o koca bir hafta boş mu geciyor ve kimse bunu sorun etmiyor mu? Baska mesleklerde izne cikilinca yerine biri mutlaka bakar,insanlar magdur olmasin diye.. ama senin izin kullanmak en dogal hakkin,maalesef bu sistemin bozuklugu..

Mesela senin sube c diyelim sınıfı bölüp yarısını a şubesine yarısını b şubesine yapmıyorlar mi?

Kızlar merhaba. Nikah izni kullanmak istiyorum ama öğretmenim. Çocuklarım 1 hafta okula gelemeyecek. Vicdan azabı da çekiyorum :KK43: sizce ne yapmalıyım ? 1 haftalarını iyi değerlendirmeleri için neler yapmalıyım?ya da bişey yapmama gerek var mı bırakayım 1 hafta tatil mi yapsınlar :KK43: off çok kararsızım izin de kullanmak istiyorum çünkü nişanlımla nişandan beri hiç görüşmedik :KK43:

köy okulunda mısınız? birleştirilmiş sınıf mı?

Kızlar merhaba. Nikah izni kullanmak istiyorum ama öğretmenim. Çocuklarım 1 hafta okula gelemeyecek. Vicdan azabı da çekiyorum :KK43: sizce ne yapmalıyım ? 1 haftalarını iyi değerlendirmeleri için neler yapmalıyım?ya da bişey yapmama gerek var mı bırakayım 1 hafta tatil mi yapsınlar :KK43: off çok kararsızım izin de kullanmak istiyorum çünkü nişanlımla nişandan beri hiç görüşmedik :KK43:
sözleşmeli öğretmen çağıramıyorlar mı bu durumda

Büyük şehirde olmasa gerek diye düşünüyorum. Öyle olsa yerine biri ayarlanırdı sanırım. Ben yorumsuz kaldım. Özel sektör kurallarına alışkın olduğum için. Özelde olsa bize derler ki "sık dişini şunun şurasında yaz tatiline ne kaldı. Şimdi yap nikahını zaten koca 3 ay tatilin var." Sözüm meclisten dışarı. Ben bunlara alışkın olduğum için bir öneri aklıma gelmedi.

Ben ilkokuldayken öğretmenimiz 1 gün bile gelmese yerine müdür yardımcısı derse girerdi. Yerinize kimse bakmıyor mu?

Hımm köy okulundaymışsınız. Ödev olarak kitap okuma verebilirsiniz.

Bende hikaye kitabı vereyim diyorum onu okusunlar... Başka aklımdan geçmiyor. Dinlensinler bol bol :) çünkü sonra kampa girecekler

Duyarlılığınızı tebrik ederim
Bu arada dedim ki ilk bakınca konuya ,nikah izni diyor ama çocuklarım okula gidemicek diye belirtiyor demekki çocukları var evlilik öncesi :KK53::KK53:ve onlar için çok üzülüyor dedim:KK48:
ALLAH Allah nereyi yanlış okudum diye tekrar tekrar okudum konuyu
nE GÜZEL böyle duyarlı öğretmenlerimizin olması ;)

Back
X