Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aman bırak çocukları bir hafta diledikleri gibi keyfini çıkarsınlar.hayat boyu zaten okumak için cebelleşip durcaklar.bir haftadan hiç bişey olmaz.kitap okusunlar sadece.
milli eğitim müdürlükleride bu konuda birşey yapmıyor. hasta olup okula gidemeyen öğretmenler içinde dersler boşa geçiyor..
anca ödev verebilirsiniz, kitap okumalarını isteyebilirsin, iş teknik dersi vardı eskiden öyle birşey isteyebilirsiniz.. çokta ödev vermeyin. farz edin kar tatili
bu arada mutluluklar
Büyük şehirde olmasa gerek diye düşünüyorum. Öyle olsa yerine biri ayarlanırdı sanırım. Ben yorumsuz kaldım. Özel sektör kurallarına alışkın olduğum için. Özelde olsa bize derler ki "sık dişini şunun şurasında yaz tatiline ne kaldı. Şimdi yap nikahını zaten koca 3 ay tatilin var." Sözüm meclisten dışarı. Ben bunlara alışkın olduğum için bir öneri aklıma gelmedi.
büyükleri geçici öğretmen ilan et küçüklere ders anlatıp çalıştırsınlar. onlara kitap okusunlar. hem onlar tekrar etmiş olur hem akran eğitimi vermiş olursun. hayatının en önemli dönemimde izin kullanmazsan sürekli o çocuklara karşı içinde burukluk kalır ve sizin yüzünüzden deme olasılığın olur. geri dönüşte olmadı hafta sonu etüt yapıp arayı kapatırsın ama nikah heyecanını o an ki duygu yoğunluğunu yaşayamazsın tekrar. ben de öğretmenim ben olsam öyle yapardım.