• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Nikah Kokteyl - Ankara

1gece

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
238
111
303
Kızlar sevdicek de ben de düğün işlerini sevmiyoruz, daha sade bir tören olsun istiyoruz derken nikah kokteyl yapalım dedik. Birkaç yerle de görüştük fakat daha önce böyle bi törene hiç katılmadım. Düğününü bu şekilde yapanlar var mı? O 2 saatte neler oluyor sonuçta bi oynama vs olmuyo sadece arka planda bi müzik çalıyo. Kafamda tam oturtamadım olayı, yardım edin lütfen. Ayrıca mekan tavsiyeleriniz olursa ona da açığım. Bu işleri hiç sevmediğim için söz nişan düğün nasıl olur, ne hazırlık yapılması gerekir hiç bilmiyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum.o_O Allah'tan düğün seneye, inşallah o zamana kadar burdan öğrenicem her şeyi :KK36:

öncelikle hayırlı olsun. allah herşeyi gönlünüze göre versin inşallah. ben de bu tarz bi nikah istiyorum ksmetse seneye olacak ama şimdiden araştırdım biraz.

öncelikle biraz klasik olan kocatepe nikah salonu var. yeri malum kocatepe camiinin karşısında.

bu konuda ünlü olan bir diğer mekan atakule nikah salonu.

türk-japon vakfı nikah salonu da ortam olarak güzel fiyatı diğerlerine nazaran bi tık daha uygun ama bize biraz uzak ;)

benim en çok beğendiğim ise shoppe. lakin fiyatı bize tuzlu gelir :)

ben kendi adıma bunları düşünüyorum ama eminim çokdaha fazla mekan vardır. öğrenirsem yazarım

çok teşekkürler cevabınız için. ben de biraz fiyat araştırması yaptım. bazı yerler uçmuş :KK53: uygun fiyatlı yerler de vardı amade düğün salonu (antares içindeki), bahçelideki wonders, bi de eryaman tarafında 1453 var oralarla görüştüm. tabi her yere gidip bakmak organizasyonda neler var ne kadar sürüyo iyice öğrenmek lazım.

güzel dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim, inşallah sizinki de hayal ettiğiniz gibi güzel ve hayırlı olur. türk japon vakfını merak ettim bir de ona bakiyim :)

fiyatları çok yüksek değil ama nasıl istediğinize göre değişiyor, 5-6 değişik programı var isterseniz görüşün. bize denk geldi görüşmeye gittiğimizde kısa olan bi nikahı izledik sade ve şık olmuştu. çalgı çengi sevmeyenler için ideal bence :KK28:

Bir yakınımızın nikah+kokteyline gitmiştik, muhteşemdi. Dış çekim bile yapılırdı o mekanda. Minik bir havuzu vardı, dekorları çok güzeldi. Açıkhavaydı, nikahları ayakta kıyılmıştı, çimlerin üzerinde. Ufak birde pist vardı, biraz müzik çaldılar ilk dans yapma şanslarıda oldu. Hatta mekanın çok tatlı bir arabası vardı üstü açık, kiralanıyormuş. Merkeze biraz uzaktı çok kalabalık değilseniz çok hoş olur. Adı club mirador du yanlış hatırlamıyorsam. Arkadaşların dedikleri Amade yede gittim, shoppe miydi orayada. Fiyat hakkında bir bilgim yok ama Mirador en güzeliydi. Zaten tarzları çok farklıydı diğerleri klasik nikah salonları.

Back
X