Gelip geçici bir duygu bu.
Fakat ben şunu anlamadım sevgilinizi sevmiyor musunuz, ya da evlenmek istemiyor muydunuz? :44:
Merhaba arkadaşlar,ben forumda yeniyim.Sizinle bi derdimi paylaşmak istiyorum.Nişanlık polis,eş durumu tayini için nikahı erken tarihte yapalım dedi.Ailemde kabul etti,hiç kimse bana fikrimi sormadı.. Sevdiklerimi kırmamak adına ters bişey söyleyemeyenlerdenim ben.Aslında mantıken baktığımızda gayet mantıklı bi iş yapıyoruz.Düğüne kadar eşyalarımızı birlikte seçip,borçlarımızı kapatıp rahat bi düğün yapma fırsatı doğuyo.Fakat şu günlerde öyle kötü bi ruh hali içindeyimki 3-4 gün sonra evli biri olacağım ve babamın soyadını elimden alacakları düşünceleri boğuyor beniEvlilik tüm özgürlüklerinden vazgeçmek demek mi ? Şimdiki hayatım tümüyle değişecek mi ?
Çok teşekkür ederim arkadaşlar desteğiniz ve güzel dilekleriniz için. Bunları yazarken bile ağlayacak gibi oluyorum
Merhaba arkadaşlar,ben forumda yeniyim.Sizinle bi derdimi paylaşmak istiyorum.Nişanlık polis,eş durumu tayini için nikahı erken tarihte yapalım dedi.Ailemde kabul etti,hiç kimse bana fikrimi sormadı.. Sevdiklerimi kırmamak adına ters bişey söyleyemeyenlerdenim ben.Aslında mantıken baktığımızda gayet mantıklı bi iş yapıyoruz.Düğüne kadar eşyalarımızı birlikte seçip,borçlarımızı kapatıp rahat bi düğün yapma fırsatı doğuyo.Fakat şu günlerde öyle kötü bi ruh hali içindeyimki 3-4 gün sonra evli biri olacağım ve babamın soyadını elimden alacakları düşünceleri boğuyor beniEvlilik tüm özgürlüklerinden vazgeçmek demek mi ? Şimdiki hayatım tümüyle değişecek mi ?
Ve şöylede bi sorunumuz var; ben eş durumundan senin memleketine gelmeyi kabul ettim,evliliğe adapte olana kdar seni ailenden ayırmaya kıyamadım,sende evlendiğimizde tek soyadı kullanacaksın diyo.Tartışmalarımızda oldu ama bi türlü ikna edemedim
ailenin soyadını alıp onlardan uzak mesafede olmak daha mı iyi olacaktı peki ?
aradaki mesafeyi bilmesemde : )
canım sen tam benim kafadan olmuşsun bende martta nikah yaptım aynı eşim polisti ve tayin için erken nikah yapmam gerekmişti oturup ağlamıştım nufus kağıdını alınca soyadı değişik yer değişik dedim bu ne adaletsiz birşey bunca yıl besle büyüt elin oğlu alsın gitsin soyadını kütüğünü ne düşünceler vardı kafamda acaba erkenmi davrandm niye evlendim vs vs ama şimdi soyismimi söylerken bile kendi soyismimi söylemiyorum sanki ozaman aile değilmişiz gibi geliyor zamanla benimsiyeceksin yani emin ol.ayrıca senin için ailenin yanına gelmiş bir erkeğin çok zor yappacağı birşeyi yapmış ailenin yanına gelmiş ve bunu sen alış diye yapmış bak ben şark görevine van a geldim düğün yaparyapmaz üniversitede bile ailemden ayrı kalmamışken şimdi 16 saat uzağa gidiyorum yani şükret soyadıda eksik kalsın napalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?