• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nikah şahidi ben değilim :(

yakın arkadası degılmısım demek kı .
ınanamıyorum gercekten .o ıs arkadası ayrılır ayrılmaz gıttı bır gecede cocuk ayarlayıp aynı yataga soktu arkadasımı .
ama o gıttı o ıs arkadasını tercıh ettı .hadı arkadasımı gectım damat bunu nasıl kabullendı sok oldum ya:43:

Çok yerinde bir soru gerçekten...

çook yakın arkadaşımsa bende üzülürdümm..

Ama tabiki düğününe giderdim hediyesini alırdım bi da mı olcak düğünü sankii..bugunde yalnız bırakma canım onu..Sonrada üzülürsün belkii..Bi gün sende evlencekssn nasılsa oda kendini bekler.. ( yakın olduğunuz için) Seninde ozaman sürpriz bi nikah şahidin olabilir :34:

suan da gelınlık modellerı ıcın arıyor acmıyorum telefonu .
o dugune de katılmak ıçimden gelmıyor yaa

suan da gelınlık modellerı ıcın arıyor acmıyorum telefonu .
o dugune de katılmak ıçimden gelmıyor yaa

Aç telefonu arkadaşına yardımcı ol canımm..Şuan ona bu şekilde davranman seni haklıyken haksız duruma getirir..O düşünmemiş,sen neden düşünüp cnaını sıkıyorsunn..Sırayla oluyor böyle şeyler..gün gelip sende evleneceğin zaman o nasılsa bir şekilde bu yaptığını hatırlar..Up uzun kuyruklu bir gelinlik alırsın ozaman daha rahat tutar..:40:

Bende olsam bende gönül koyardım.Ama arkadaşımın yanında da olurdum.Tabi böyle şeyler insanların birbirinden yavaş yavaş soğumasına neden oluyor bu da gerçek

Neyseki benim en yakın arkadaşım daha koca adayı ortada yokken nikah şahidim sen olucaksın dedi diğeride gene ortada koca adayı bile yokken bebeğimin adını sen koyacaksın diye söz vermişti ünideyken 4 5 yıl geçti unutmadık ikimizde inşallah unutmazlar sonradan :20: :43:

İş arkadaşı, arkadaşını başka adamla yatağa soktu öyle mi?
Arkadaşında o yatağa girdi.
Afedersin ama demek ki senin o çok yakın arkadaşın başka bir erkekle yatağa girmekten hoşlanmış.
Demek ki gerçekten sevgilisini sevmiyormuş.
Demek ki sende onları birleştirmeye değil ayırmaya çalışmalıydın ki değerli olasın. ( İş arkadaşı gibi )
Arkadaşın nedense çok sinirime dokundu.
Hadi nikah şahidi olayını geçtim birde ısmarlama hediye istiyor..
Ayy.
Sinirlerim hakikaten tepeme çıktı.
Nasıl bir arkadaşlık bu ben çözemedim açıkçası..
Bence içinden geldiği gibi davran.
Gitmek istemiyorsan gitme!
Hadi herşeye tamam ama birde kuyruğumu tutarsın demek ne demek ya?
Bence sandığın gibi yakın arkadaşın değilmiş.
Hasbinallah ya!
Tam dayaklık.

canım çok haklısın bende 11 yıllık arkadaşımla bozuştum .ailesi sevgilisinden ayrıl dedi bende dedim.benim adım bozguncu oldu yok ben onları ayırmak istiyormuşum. .yani onlar işlerine gelince kaç yıllık arkadaş falan tanımıyorlar. .
neyse haklısın.o düğüne gitmesen yeridir canım.gururunu kırdırtma küçük bir hediye al samimiyetini kes bence:20:.şimdi böyle ypan sonra neler yapmaz ki.benim önerim alınmakta haklısın.sadece hayırlı olsun deyip,küçük bir hediye ver.sonra herkes kendi yoluna. . .
:16::16::16:

o dugune tek katılacaktım .ustelık son zamanlar da ben de cıddı badıreler atlattım .o dugune normal de erkek arkadasımla katılacaktım ama kısmet olmadı .bunun zaten uzuntusu var yanı tek katılacagımın.bir de sahıt olarak bır baskasını tercıh etmesıyle kendımı dıslanmıs gıbı hıssettım .
o salonda yabancı gıbı olmak da gururumu zedeleyecek .
gıdıp gelecegım sıradan bırı gıbı olmak yerıne katılmak ıstemıyorum .
aılesıyle ıc ıceyız .o nıkahda ben konuk olarak oturacagım yabancı gıbı
benım ıcın gurur zedeleyıcı bır durum olacak .
sanırım katılmayacagım.

Iyi gününde kötü gününde yanindaydin ister istemez bu yakinligi senin nikah sahidi olman ile görmek isedin ama o seni tercih etmedi..Böyle seyler cok oluyor..Kendi karari bos veer!üzülüp dert etmeye degmez daha iyi iste sende sinirini cizersin.Insallah arkadasin cok mutlu olur.

belki korktugu,cekindigi birsey var..belki de is ortamindan dolayi cok yakinlar..bosver takma degmez.

Tam üstüne bastın, çok doğru söylemişsin.
Çekindiği birşeyler olabilir.
Aklıma şimdi ne geldi?
Bu iş arkadaşı arkadaşını başka bir erkekle yatağa sokmuştu değil mi?
Kız bunu koz olarak kullanıyor olabilir arkadaşına.
Düşünsene damadın ailesi, kızın ailesi bunu öğrense kim bilir neler olur?

Ben olsam görüşmeyi keserdim. Birbiri ile sırf kafa dağıtmak için yataktan yatağa atlayan insandan kimseye dost olmaz!
Seni satmış, daha kim bilir nelere satacak.
Bence yol yakınken dön... Bir konunda sevgilinle arkadaşından bahsetmiştin. Bu o mu?
Değilse senin arkadaşlarında baya bir gariplik var...
Bence hepsiyle muhabbeti resmileştir, samimiyet yaramaz herkese.

Ben olsam görüşmeyi keserdim. Birbiri ile sırf kafa dağıtmak için yataktan yatağa atlayan insandan kimseye dost olmaz!
Seni satmış, daha kim bilir nelere satacak.
Bence yol yakınken dön... Bir konunda sevgilinle arkadaşından bahsetmiştin. Bu o mu?
Değilse senin arkadaşlarında baya bir gariplik var...
Bence hepsiyle muhabbeti resmileştir, samimiyet yaramaz herkese.

Hay ağzına, klavyene sağlık :)

Dilerse çift nikah şahidi talebinde bulunabiliyor bildiğim, böyle birşey yapabilirdi.

Mutlu olsunlar inşaallah.

Yine iyi haber vermiş:)
Benim en yakın arkadaşım nişanlandığını bile haber vermemişti. Sana bir sürprizim var diyerek haber verdi. Ben de çok bozuldum tabi ki, düğününde de şehir dışındaydım başka zaman olsa mutlaka giderdim ama gitmedim.

Ben olsam canım gitmek istemiyorsa gelinlik bakmaya falan gitmezdim, sonuçta kırgın kırgın orda dolaşıp daha çok gerilmektense evde oturmayı tercih ederim.. Ama hediyesini alıp verirdim.

erkek trafı da arkadaşınmış onun nkh şahidi olma imkanın yok mu?
bnmde en yakın arkadşm nkh şahidi bnm olmamı isterdi ama üniversitede ki ev arkadaşınada söz vermş iknz olun dio sıkıcı bi durum bir de sen bnm en yakınmsn diyor

Son düzenleme:
Bende olsam bende gönül koyardım.Ama arkadaşımın yanında da olurdum.Tabi böyle şeyler insanların birbirinden yavaş yavaş soğumasına neden oluyor bu da gerçek

Neyseki benim en yakın arkadaşım daha koca adayı ortada yokken nikah şahidim sen olucaksın dedi diğeride gene ortada koca adayı bile yokken bebeğimin adını sen koyacaksın diye söz vermişti ünideyken 4 5 yıl geçti unutmadık ikimizde inşallah unutmazlar sonradan :20: :43:

senın arkadasların hayırlı arkadaslarmıs .sanslıymıssınız.

İş arkadaşı, arkadaşını başka adamla yatağa soktu öyle mi?
Arkadaşında o yatağa girdi.
Afedersin ama demek ki senin o çok yakın arkadaşın başka bir erkekle yatağa girmekten hoşlanmış.
Demek ki gerçekten sevgilisini sevmiyormuş.
Demek ki sende onları birleştirmeye değil ayırmaya çalışmalıydın ki değerli olasın. ( İş arkadaşı gibi )
Arkadaşın nedense çok sinirime dokundu.
Hadi nikah şahidi olayını geçtim birde ısmarlama hediye istiyor..
Ayy.
Sinirlerim hakikaten tepeme çıktı.
Nasıl bir arkadaşlık bu ben çözemedim açıkçası..
Bence içinden geldiği gibi davran.
Gitmek istemiyorsan gitme!
Hadi herşeye tamam ama birde kuyruğumu tutarsın demek ne demek ya?
Bence sandığın gibi yakın arkadaşın değilmiş.
Hasbinallah ya!
Tam dayaklık.

aynen cnm ,canımı sıkan herseye cok guzel degınmıssın.
ıs arkadası gıttı kafasını dagıtsın dıye bırıyle tanıstrdı yattılar kalktılar .
arkadasımda sevgılısı tarafından aldatıldı dıye ıntıkam amaclı yattı .
pıskolojısı ıyıce bozulmustu .
suan evlenecegı adam herseyı bılıyor .
hatta o cocugu ayarlayanın ıs arkadası oldugunu da bılıyor .
ama sahıt olarak o kızı tercıh ettıler .
dedıgın gıbı keske ben de bırlestırmek yerıne ayırmaya calıssaydım belkı degerlı olurmusum .
ısmarlama hedıye olayına hıc gırmıyorum bıle .
ama en cok sınır oldugum gelınlıgımın kuyrugunu tutarsın cumlesı ıdı .

Back
X