• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nikah şahidi ben değilim :(

canım yapman gereken sadece güleryüzlü bi şekilde hiçbirşeye kırılmamış gibi düğününe gitmek..bu yüzden tamamen arkadaşlığını bitirmen yanlış olabilir...
ama canın gelinlik bakmaya gitmek istemiyorsa gitme!bu kadar basit,bir bahane uydur...
ekmek kızartma makinasına gelince, emrivaki olan herşeyden nefret ederim...bu eksik bunu al demek saçma sapan görgüsüz bi davranış...hediye olarakta canın ne istiyorsa onu al....
son olarak arkadaşlığına bundan sonra onun verdiği kadar değer ver ve tabiki sende kendine başka bi nikah şahidi düşün şimdiden elbet sende aynı şeyi yaşıycaksın=)

aynı şeyi arkadaşım bana yaptı hiçbişey olamamış gibi arkadaşlığıma devam ettim ve nikah şahidi yaptığı kişiyle şuanda görüşmüyo bile herşeyde beni arıyo nerdeyse tek arkadaşı benim..yine de arkadaşımı seviyorum ama aynı durumda ben olunca aklıma bile gelmiycek kendisi=)
kimse için üzülmeye değmez, net!!:19:

mail çok güzel olmuş. ben tam bir akrep burcu kadını olarak, karşımdakinin davranışlarına göre davranmayı çok severim. bana yapılan açıklamalara rağmen neden böyle dedi, neden böyle yaptı diye tıkanıp kalıyorsam, karşımdakinin kötü niyetli olduğunu anlamış olurum ve o saatten sonra aman aramız bozulurmuş, incitirmişim düşünmem, zamanında o düşünseydi bunları! işte ben bu zihniyetten baktığım için, senin bu arkadaşa ağzının payını seviyeli bir biçimde vermene çok memnun oldum. öteki türlü yok gelinlik modeliymiş yok tost makinesiymiş seni kulllanacaktı ama aslında sana değer vermiyor olacaktı, e böyle bir arkadaşlık ilişkisinde hep zarar gören ve üzülen sen olursun. bu mailden sonra belki de şimdi sen kıymetli olursun, anlattığın bu karakterden beklenir :) ama bu saatten sonra arkadaşının vereceği cevap çok mantıklı ve inandırıcı olmalı ki arkadaşlık devam edebilsin..

evet cnm ben de aynen boyleyım.
eger problemsız gıden bır arkadaslık ılıskımız var ıse ,ben neden kendı kendıme 'nıye boyle yaptı '' dıye dusunup duruyorum .demek kı ortada bır problem var demek kı ben kırılmıs ıncılmısım .benı kırarken o dusunmuyor ıse sonrasını bende dusunmem .benı kıran uzen deger vermeyen bır arkadasıma ben daha sonra bu tarz bır maıl atıyorsam eger,zaten bıtırmısımdır yanı kırılsada benım de umrumda olmaz .dedıgın gıbı zamanın da dusunmelıydı .

kuyruk tutma meselesini ve yazdığın maili şimdi okudum:=)
evet arkadaşın oldukça bencil birisi o yüzden maili de ne kadar kaale alır bilinmez ama iyi yapmışsın...
eğer sana değer veriyorsa bi şekilde hatasını telafi eder..

Mailine cevap gelmedimi çok merakıma kaçtı bu konu :1: Cevabınıda söylersin inş konuya abone bile oldum :1: Ayrıca e-maili görünce bir ohh çektim içimin yağları eridi okurken.

yok cnm .henuz cevap vermedı .bellı kı daha okumamıs .
okusa mutlaka cevap verırdı .
ben de beklemedeyım henuz.

Kuyruk tutma meselesine sinir oldum..tost makinesine de..sen ona saç için olan bir tost makinesi al şok olsun haspa=) hiç değmez moralini bozmaya...benim arkadaşım,kardeşimsin sen diyen kız tam 2-3 yıl erkek arkadaşını gizledi benden..çocuk ısrar etmiş söyle diye..yoksa evlenene kadar demezdi=) ben hiç takmıyorum canım...boşver cidden değmez.....

Kuyruk tutma meselesine sinir oldum..tost makinesine de..sen ona saç için olan bir tost makinesi al şok olsun haspa=) hiç değmez moralini bozmaya...benim arkadaşım,kardeşimsin sen diyen kız tam 2-3 yıl erkek arkadaşını gizledi benden..çocuk ısrar etmiş söyle diye..yoksa evlenene kadar demezdi=) ben hiç takmıyorum canım...boşver cidden değmez.....

senden neden sevgılısını saklamıs kı ,nazarın deger dıye mı:33:
aynen oyle canım degmıyor ,yasadıkca tecrube kazanıyorsun.
benden su saatten sonra ozur dılese bırseylerı toparlamaya calıssa da
ben de artık bencıl olacagım .

yazıldı mı bilmiyorum ama aynı bi kaç nikah şahidi olabiliyo
arkadaşın seni de şahit yazdırabilirdi kırılmakta haklısın

kuyruk tutma meselesini ve yazdığın maili şimdi okudum:=)
evet arkadaşın oldukça bencil birisi o yüzden maili de ne kadar kaale alır bilinmez ama iyi yapmışsın...
eğer sana değer veriyorsa bi şekilde hatasını telafi eder..

evet cnm .benım kırımamın en buyuk nedenı kuyruk tutma meselesı oldu .
o zaman ben de ıpler koptu zaten .artık aklımı ermıyor bencıllık ukalalıktan mı cozemedım

yazıldı mı bilmiyorum ama aynı bi kaç nikah şahidi olabiliyo
arkadaşın seni de şahit yazdırabilirdi kırılmakta haklısın

evet bılıyorum cnm onu.daha once de yazdı arkadaslar.
ama o tercıh etmedı demek kı .tek ve ozel olsun ıstemıs olabılır .ya da ıs arkadası
sadece ozel olarak kendısının olmasını ısteıs olabılır .
bılemıyorum canım onlar vermıs kararını mutluluklar dılemek duser bana da

bu arada kızlar ,kendısı bugun oglen benı 2 kere aradı acmadım .
sanırım maılımı okudu .ama cevap vermedım telefona .konusmak ıstemıyorum cunku,ben maılde gerekenı yazdım .
konusulacak bırsey varsa eger maılıme cevap vermelı.konusmak ısteseydım zaten arar telefonda soylerdım

Olayı maille anlatmak yerine yüz yüze konuşurken söyleseydin daha medenice olmaz mıydı?
8 seneniz geçmiş illa ki güzel şeyler yüz yüze paylaşılıyorsa bu da paylaşılabilmeli...
Telefon ederse telefona cevap verin ve durumu anlatın...
8 senenin de değeri vardır diye düşünüyorum...

senden neden sevgılısını saklamıs kı ,nazarın deger dıye mı:33:
aynen oyle canım degmıyor ,yasadıkca tecrube kazanıyorsun.
benden su saatten sonra ozur dılese bırseylerı toparlamaya calıssa da
ben de artık bencıl olacagım .

canım ben biraz karşıyımdır bu konulara:27: ben kızarım diye korkmuş:52:

annesi biliyor,babası biliyor banane yani:19:

Olayı maille anlatmak yerine yüz yüze konuşurken söyleseydin daha medenice olmaz mıydı?
8 seneniz geçmiş illa ki güzel şeyler yüz yüze paylaşılıyorsa bu da paylaşılabilmeli...
Telefon ederse telefona cevap verin ve durumu anlatın...
8 senenin de değeri vardır diye düşünüyorum...

oyle belkı ama yuz yuze gelmek dahı ıstemıyorum .cunku cok kırgınım o'na karsı .
ben bırseylerı kafamda bıtırdıgım ıcın yuz yuze gelme geregı de duymadım .
gelmek ısteyen de zaten ıfade ederdı ,ben mı dıyecegım yuz yuze gel konusalım dıye .
kırgın olan benım sonucta .o'da bunu cok ıyı bılıyor.
kırgın olmakta da cok ama cok haklıyım .kendısı okulda benım kımseyle konusmama bıle tahammul edemezdı .
bır keresın de o'nu beklemeden baska bır arkadasımla yemege cıktım dıye ,okulda kıyamet kopmustu resmen.
ondan korkuya kımseye slm veremıyordum .yaa trıbe gırerdı ya da olay cıkarırdı .
kendısı bu kadar kıskanclık yapıp da benım su durum karsısında alınmamı garıpsemesı oldukca da ılgınc degıl mı sızce ?

canım ben biraz karşıyımdır bu konulara:27: ben kızarım diye korkmuş:52:

annesi biliyor,babası biliyor banane yani:19:

hımm anladım cnm .senın arkadasının tepkısı yıne masumane bır tepkı .
sonucta sana saygısı varmıs senden korkmus acıklayamamıs .
pekı sımdı gorusuyormusunuz?

hımm anladım cnm .senın arkadasının tepkısı yıne masumane bır tepkı .
sonucta sana saygısı varmıs senden korkmus acıklayamamıs .
pekı sımdı gorusuyormusunuz?

canım 7 düvel biliyordu ilişkisini...gıcıklığına söylemedi kılıf buluyor,bakma..

onunla ilgili konum var bakarsan anlarsın

şu an görüşmeme kararı aldım

ortak noktamız hiç yok

benim ilgi alanım sadece alışveriş ve kitaplar:nazar:

onun ki örgü örmek ve erkekler:6:

dolayısıyla ortak paydada buluşamıyoruz

bir de fazla menfaatçiydi rahmetli....:1:

oyle belkı ama yuz yuze gelmek dahı ıstemıyorum .cunku cok kırgınım o'na karsı .
ben bırseylerı kafamda bıtırdıgım ıcın yuz yuze gelme geregı de duymadım .
gelmek ısteyen de zaten ıfade ederdı ,ben mı dıyecegım yuz yuze gel konusalım dıye .
kırgın olan benım sonucta .o'da bunu cok ıyı bılıyor.
kırgın olmakta da cok ama cok haklıyım .kendısı okulda benım kımseyle konusmama bıle tahammul edemezdı .
bır keresın de o'nu beklemeden baska bır arkadasımla yemege cıktım dıye ,okulda kıyamet kopmustu resmen.
ondan korkuya kımseye slm veremıyordum .yaa trıbe gırerdı ya da olay cıkarırdı .
kendısı bu kadar kıskanclık yapıp da benım su durum karsısında alınmamı garıpsemesı oldukca da ılgınc degıl mı sızce ?

Herşey baştan sona zaten sağlıksız ilişkinizde...
Bunu size özeleştiri olarak yapmak istiyorum ki, benim de böyle arkadaşlığım oldu can ciğerdik güya ama sonu hüsran oldu.
Diyeceğim şu ki, madem bu insan bu denli tuhaf önce yanlışlarını yüzüne söyleyin anlamazsa bitirin arkadaşlığınızı.
Çünkü olay sırf 'nikah şahitliği' değil. :19:

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadasıma e maıl attım aynen soyle ;

Merhaba A.. ;
hiç uzatmayacağım kısa ve öz bazı duygularımı belırtmek ıstıyorum .
öncelikle sımdıden sana mutluluklar dılerım .
ancak sunu bılmenı ısterım kı o dugune ben katılmayacagım ,hatta bır daha gorusmek dahı ıstemıyorum .
o yuzden hıc kırıcı olmadan ırtıbatımı kesmek ıstıyorum .
senın benı daha oncelerı de kırmıslıgın olmustu ama bu kadar kafama takıp sorun etmedım .
en son yılbası gecesı yasadıklarımız bundan dolayı zaten kırgındım sana .
ama cok sorun etmedım kafamada takmadım .
takı son yaptıgın sımarıklıga kadar ;
senın hayatın da benım hıc bır degerımın olmadıgını gordum .yanı olsam da olur olmasam da olur pozısyonundaymısım .
nıkah sahıdını ben sormasam soylemeyı bıle dusunmemıssın .herhalde salona gıttıgım de ogrenecektım nıkah sahıdını .
(E) ıle işden dolayı daha fazla yasanmıslıklarınız olabılır elbette ,buna dayanarak da o'nu sahıt yapmıs olabılırsın elbette ancak,
en azından arayıp bana belırtmenı ısterdım ''suzan sahıt olarak (E)'ı yaptım yapacagım sen ne dıyorsun kırılmassın degıl mı ''seklınde en azından bıraz onemseyıp deger verseydın acıklar fıkrını belırtırdın .ama sen benım fıkrımı bıle önemsemeden kararını vermıssın ve belırlemıssın .ben sormasam da soylemeyı dusunmuyormussun .anladım kı benım senın gozunde hıc degerım yokmus .ve gercekten sen benım de sahıt olmamı ıstıyor olsaydın eger ,ıkı kısıyı sahıt olarak bıle ayarlıyabılırdın .
ama sen tek ve ozel olsun ıstedın sanırım sadece (E)'ı dusunmussun saygı duyuyorum :)
bana bır de sozde kırılmayayım dıye soyledıgın sozde bır o kadar ıncıtıcı ve kırıcıydı .o sozden sonra zaten bızım gorusmememız cok daha saglıklı oldugunu anladım .
bana soyledıgın soz aynen su ıdı '' canım kırılmadın degıl mı ? sen de benım gelınlıgımın kuyrugunu tutacaksın '' demıstın dalga gecer gıbı hatta daha ılerısıne gıderek ,''bununla avun sen de'' der gıbı komık bır soz soyledın bana .gelınlıgının kuyrugunu sen gıt (E)ın kardesı fılan varsa 8-9 yasların da o cocuk tutsun .cunku gelınlıgın kuyrugunu cocuklar tutar .ben cocuk degılım tesekkur ederım verdıgın gorev ıcın :) oldu bır de ıkı kuyruk yapıp koluma da sepetı takayım nıkah sekerı dagıtıyım bır bunu soylemedın kalmıstı .
gercekten cok fazla ukala bencılın tekısın .soyledıgın laflar kırıcı olur mu olmaz mı hıc dusunmuyorsun .
nıkah sahıtlık meselesınde bana hıc deger vermeyıp fıkrımı danısma geregı bıle duymadan verdıgın kararın ustune artı dalga gecer gıbı ''gelınlıgımın kuyrugunu sen tut''demen de gercekten fazlasıyla gereksız sevıyesızce bır muhabbet oldu .
o yuzden cnm en ıyısı bız bır daha gorusmeyelım .senın bana da zaten ıhtıyacın yokmus .
o yuzden sana sımdıden mutluluklar dılerım .
kıb bye.

çok başarılı:46::46:
seni arıyorsa açma bence gönlünü almak isteyecektir.bir özürle herşeyi bitireceğini sanacaktır.:16:mail atması daha mantıklı ama atmaz .çünkü en yakın arkadaşını kıran bir insanda o mantığı göremiyorum..
:41::41:

canım 7 düvel biliyordu ilişkisini...gıcıklığına söylemedi kılıf buluyor,bakma..

onunla ilgili konum var bakarsan anlarsın

şu an görüşmeme kararı aldım

ortak noktamız hiç yok

benim ilgi alanım sadece alışveriş ve kitaplar:nazar:

onun ki örgü örmek ve erkekler:6:

dolayısıyla ortak paydada buluşamıyoruz

bir de fazla menfaatçiydi rahmetli....:1:

anladım cnm .bakarım senın konularına .
sıkısınca zaten genel de kılıf bulurlar hatalarını da kabul etmezler

Back
X