Ben kına için bir düğün salonu tuttum. üsküdar da Mutlu isminde bu salon çok büyük değil 500 kişi ancak alır sadece pisti biraz küçük. üsküdar da diğer bütün düğün salonlarını da dolaştım. aktürk, oya, güneş, oben hiçbirini beğenemedim.
nikah solanumu bilmiyorumkismile
evinize neresi yakınsa oralardan olur yani bi beykoz da oturuyorsan gidip avcılarda nikah salonu beğendin diye orda olacak değil.
pendik Yunus Emre Kültür Merkezi çok güzel
Ben kına için bir düğün salonu tuttum. üsküdar da Mutlu isminde bu salon çok büyük değil 500 kişi ancak alır sadece pisti biraz küçük. üsküdar da diğer bütün düğün salonlarını da dolaştım. aktürk, oya, güneş, oben hiçbirini beğenemedim.
abboooww ... ben yanlış anlamışım nikah salonu diyorsun sen yaa.. bilmiyorumkismile Çengelköy de bu nikah salonu olarak kullanabileceğin bir yer var sophiacengelkoy adı. ama hafta içi oluyor diye biliyorum sen yine de bi internetten ara. arat hemen çıkıyor. :)
nikah solanumu bilmiyorumkismile
evinize neresi yakınsa oralardan olur yani bi beykoz da oturuyorsan gidip avcılarda nikah salonu beğendin diye orda olacak değil.
pendik Yunus Emre Kültür Merkezi çok güzel
sophiacengelkoy bu dediginiz yere baktım gerçekten cok guzel cok begendım yalnız davetlıler oraya gelmekte zorluk yaşarlar ben avrupa yakasında ikamet edıyorum