• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nikah şekeri işi arıyorum

girl3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
nikah şekeri işi arıyorum yapan varmı tanıdıgı olan falan iki-üç kişi yapcaz olursa eyer.

Facebook instagram falan grubu açın. Zamanla artık. Burda kim sipariş vercek.

Edit: iş mi arıyorsunuz, yapanları sormuşsunuz. Nasıl yapıldığını mı soruyorsunuz. Anlamamışım tam

burdan sipariş vercek olan degil de bu işi yapan birilerini tanıyordur belki birileri diye sordum yani belki tanıdıgı iş veriyodur belki nikah şekeri kına paketleme işi yapıyodur birisi ihtiyaç vardır işi aldıgı yerde belkide o anlamda dedim

Edit: iş mi arıyorsunuz, yapanları sormuşsunuz. Nasıl yapıldığını mı soruyorsunuz. Anlamamışım tam
iş arıyorum yani hani bu işi veren firmalar varya onlardan bahsediyorum özel iş almıcam .

iş arıyorum yani hani bu işi veren firmalar varya onlardan bahsediyorum özel iş almıcam .
Hmm. Umarım bulursunuz.
Allah hayırlı kapılar açsın inşaallah

Evde ek is olarak bende o tarz bisey yspmayi düşünüyorum. Internette cok ilan var ama guvenemiyo insan.

Evde ek is olarak bende o tarz bisey yspmayi düşünüyorum. Internette cok ilan var ama guvenemiyo insan.
internette izmir iş rehberi diye sitede baktım ben aldım numaralarını bazılarını aradık akşam çıkmadı telefona kimse.

bn de evde nikah şekeri yapmak istiyorum bu konuda yetenekliyim kocaeli gölcükte oturuyorum acil cvp bekliyorum

Back
X