Arkadaslar uzun zamandir burayi takip ediyorum ama uyelik acmak aklima gelmemisti.Taki bu sorunla yuzlesene dek.Nisanlimla yazin evlenecegiz fakat ailelerimiz arasinda tartisma yasaniyor.Benim ailemin gelenegi asla düğün yapmazlar.Nikah olur.Akrabalarimiz arasında düğün yapan neredeyse yok.Daha sonrasinda gencler ya da aileler yemege çıkar veyahut eğlence kendi arkadaslari arasında yapilir.Fakat nisanlimin ailesi kesinlikle düğün istiyor.Yoksa bu iş olmaz diyor.1500 kişi insan gelecek falan diyorlar.Iki tarafta net anlayacaginiz.konusarak da cozemiyoruz.Arada kalan biziz ne yapacagiz lütfen yardim
Arkadaslar uzun zamandir burayi takip ediyorum ama uyelik acmak aklima gelmemisti.Taki bu sorunla yuzlesene dek.Nisanlimla yazin evlenecegiz fakat ailelerimiz arasinda tartisma yasaniyor.Benim ailemin gelenegi asla düğün yapmazlar.Nikah olur.Akrabalarimiz arasında düğün yapan neredeyse yok.Daha sonrasinda gencler ya da aileler yemege çıkar veyahut eğlence kendi arkadaslari arasında yapilir.Fakat nisanlimin ailesi kesinlikle düğün istiyor.Yoksa bu iş olmaz diyor.1500 kişi insan gelecek falan diyorlar.Iki tarafta net anlayacaginiz.konusarak da cozemiyoruz.Arada kalan biziz ne yapacagiz lütfen yardim
Nişanlın ve sen ne istiyırsun önemli olan bu. Buna karar verip ailelerin karşısına geçip net bi şekilde cevabınızı verin. Belki biraz problem çıkar ama sizin istediğiniz olur.Arkadaslar uzun zamandir burayi takip ediyorum ama uyelik acmak aklima gelmemisti.Taki bu sorunla yuzlesene dek.Nisanlimla yazin evlenecegiz fakat ailelerimiz arasinda tartisma yasaniyor.Benim ailemin gelenegi asla düğün yapmazlar.Nikah olur.Akrabalarimiz arasında düğün yapan neredeyse yok.Daha sonrasinda gencler ya da aileler yemege çıkar veyahut eğlence kendi arkadaslari arasında yapilir.Fakat nisanlimin ailesi kesinlikle düğün istiyor.Yoksa bu iş olmaz diyor.1500 kişi insan gelecek falan diyorlar.Iki tarafta net anlayacaginiz.konusarak da cozemiyoruz.Arada kalan biziz ne yapacagiz lütfen yardim
muhtemelen arkadas biraz hoca calgılı dügün istemiyolar
Bizim tarafta oynayan kimse yok.Gercekte bir kişi bile sayamayiz.Anne tarafım ve baba tarafimda muhafazakar insanlar var.Yani sorun olur açıkçası.Benim istediğim nikah sonrasi belirledigimiz kisiler ile eglence +yemekDugun insanin icinde kalabilecek bir sey. Bir kere yasaniyor sonucta. Bu konuyu nisanlinizin ailesi kazanir. O kadar istiyorlarsa dugun olmali bence. Sizin aileniz niye karsi ki?
Ailemde muhafazakarlik on planda.Ve oynayan insan yok.Dugun olsa kendi tarafımdan bir kisi bile oynamazKeşke kimse düğün yapmasa ben de olmasını hiç istemiyorum ama bunu bi dillendirsem kıyamet kopar. Nikahını kıy düğüne harcanan parayla yurt dışında mis gibi balayı yap ne gerek var milleti eğlendirmek için onca tantanaya. Ama gelenek denir ayıp denir vs o yüzden ağzımı açmam bu konuda.
Yani ailenin tarzı çok hoş ama erkek tarafı da haklı kendince. Nasılsa masrafı onlar yapacak ailen niye bu kadsr diretiyorki ? Mutlaka bulunur ortası siz ne istediğinizi net şekilde belirtip kararınızın arkasında durun gerisi hallolur zaten sıkmayın canınızı.
Dugun olsa akrabalarim gelmez o derece karsilar.kadin erkek oynayan on parmagimi gecmez ailede.Muhafazakar bie yapimiz var.Yani annemler diyor ki cagirsak oynamazlar bile.Kendiniz nikahtan sonra isterseniz arkadaslarinizi isterseniz aileden birilerini cagirin yemek verin.Bana da mantikli gelen bu.Ama nisanlim diyor ki düğün olmazsa ailem bu işi bitirir bile cok obem veriyorlar ben bile onlerine gecemem.Bir yolu bulunmali malesefKonunuz muhtemelen daha fazla yardım alacağınız bir yere taşınır. Masrafları nişanlınızın ailesi çekecekse düğün olmasında ne gibi bir sakınca var ki? Aileniz neden bu kadar karşı çıkıyor? Sonuçta sizin tarafta hiç kimse düğün yapmasa bile siz yapmış olursunuz, hem sizin taraf için de değişik bir tecrübe olur hem de kötü bir şey değil ki düğün. Her çeşit düğün var. Aileniz çok oyun havaları çalınan bir düğün istemiyorsa daha modern düğünler de var. Ailenizin istemediği tam olarak nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?