Nikah yapmistik sonra ayrildik simdi bosanmis gozukuyorum ben napicam

Gunesligunlergelsin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2019
31
22
3
32
Arkadaşlar bazı sebeplerden ötürü düğüne daha varken nikah yapmıştık ama ayni evde falan yasamadik. Nikah olduktan sonra gerçek yüzünü gördüm ve ayrıldık. Bosanma davasi falan oldu sonuçta resmiyette boşanmış gözüküyorum:(
Şimdi benim bu durumum gibi olan var mı kendisi veya çevresinde olan ? Simdi mutlu musunuz evleneceginiz kişi bunu sorun yapmismiydi?? Bu durumuma çok uzuluyorum

Arkadaşlar bazı sebeplerden ötürü düğüne daha varken nikah yapmıştık ama ayni evde falan yasamadik. Nikah olduktan sonra gerçek yüzünü gördüm ve ayrıldık. Bosanma davasi falan oldu sonuçta resmiyette boşanmış gözüküyorum:KK43:
Şimdi benim bu durumum gibi olan var mı kendisi veya çevresinde olan ? Simdi mutlu musunuz evleneceginiz kişi bunu sorun yapmismiydi?? Bu durumuma çok uzuluyorum
Uzulcek bisey yok hayatina alacagin adam bunu dinleyip anlayisla karsilamazsa o uzulsun sen degil ayip olan sey bosanmak degil canim benim hic bir evliligin garantisi yok kendini bos yere uzme ✋🏻

Başkalarının yaşadığı durumun size bi katkısı olmaz.onlar mutludur siz mutsuz olursunuz.ya da tam tersi.bundan sonra ki hayatınızda bu durumunuzu anlayacak ,size sorun yapmayacak birini bulmanızı temenni etmekten başka çözüm onerim yok

Arkadaşlar bazı sebeplerden ötürü düğüne daha varken nikah yapmıştık ama ayni evde falan yasamadik. Nikah olduktan sonra gerçek yüzünü gördüm ve ayrıldık. Bosanma davasi falan oldu sonuçta resmiyette boşanmış gözüküyorum:KK43:
Artık erkekler eskisi gibi zır cahil yobaz değil. Sizi seven size inanacaktır. Kafanıza taktığınıza değmediğini göreceksiniz ilerde.

Senin durumunda çok kişi olmuştur yapacak bir şey yok hayatına devam edeceksin siciline kötü bir şey mi işledi sanki. Yeniden evlenirsin üzülme bosuna
Iste yeniden evlenebilir miyim bende buna uzuluyorum karşı taraf bu yüzden istemeyebilir beni o zman daha çok uzulucem

Siz bunu sorun yaptığınız sürece karşınıza çıkan herkes sadece eş adayınız değil herkes sorun yapar öncelikle siz aşın bunu

Nüfus kayıt örneğinde boşanmış olarak gözüküyorum. Ayrıca ilerde karşı cins bunu sorun yapabilir ben ondan korkuyorum
Karsi cins bunu sorun yaparsa eger sende onu sorun yap oyle bi adamla hayat gecmez zaten sen anlaticaksin durumu ve anlamicaksa zaten kosarak uzaklas uzme kendini ya bosandigin adamin gercek yuzunu colugun cocugun oldugunda gorseydin kotu yerden degil iyi yerden bakmaya calis biliyorum zor ama zamanla anlicaksin bence

Siz evlenmeden önce başınızdan kağıt üzerinde bir evlilik geçtiğini zaten söylemeyecek misiniz ?
Sonradan nüfus kayıt örneğinden öğrenecek değil herhalde.
Sizinle ciddi düşünen bir kişi bunu neden sorun etsin, eden olursa da onun kişiliğini gösterir yolunuzu ayırırsınız.

Nüfus kayıt örneğinde boşanmış olarak gözüküyorum. Ayrıca ilerde karşı cins bunu sorun yapabilir ben ondan korkuyorum
Sorun yapacak kisi hayatına girmesin mümkünse artık kimliklerdede dul yada bosanmıs yazmıyor bekar yazıyor diye biliyorum...

Back
X