• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikahı basmış olan kızçeler bana bir bakıın! :/

Kızlar nikah için neler gerekli? Sağlık raporuydu kan testiydi vs. onlar hakkında bilgim var. Ama nikah için ücret ödediniz mi? Ne kadar ödediniz? Çok uğraştınız mı nikah günü alabilmek için? Meraktan ölmek üzereyim internette de bir şey bulamadım. :(

Biz de 113 tl vermiştik değişen bişey sanırım

Bazi yerlerde sadece kan testi bazilarinda rontgen de isteniyormus, besiktaas ya daa kadikoy'de nikahi olan var mi hangisi daha az ugrastirir acaba?:)

Ücret ödemedik, nikah cüzdanı ücreti var bi o da 50 civarı bişeydi. Memur bize iki ay sonraya gün vereyim çok yoğun dedi,eşim ben askeri personelim göreve gidicem diyince 3 gün sonraya sıkıştırdı bizi. Pek uğraşmadık yani. Biz istanbulda kıydırdık nikahımızı ondan yoğundu sizin nerede olacak

Bizimki de İstanbul'da olacak sanırım. Umarım biz de sıkışırız. :(

Bebeğini aldırmak yerine böyle bir çözüm arayışına girdiğin için seni canı gönülden tebrik ediyorum.

Bebeğimi öldürmek için sarfedeceğim çabayı bunlara sarfedeyim dedim. Sümüklü böcek ezince iki gün ağlayan ben, bebişime kıymayı düşünemem bile. Teşekkür ederim. :)

hayırlı olur inşallah:) biz bundan 5 yıl evvel nikah için gün almaya gittiğimizde ücretler hafta içi hafta sonu fark etmiyordu sadece cüzdan bedeli alıyorlardı 40 tl mi 50 tl mi ne. bizim nikah memuru düğüne gelmişti tabi. bi para konuşulmadı işin aslı bildiğim kadarıyla, kp in 150 mi 250 tl mi ne verdiğini hatırlıyorum. fatihten aldık günü düğün başka ilçedeydi.

Ben düğün falan istemiyorum aslında. Bize pek bir şeye patlamayacak gibi duruyor. Teşekkür ederim cevap için. :)

İlçeden ilçeye farkediyor nikah ücreti sanırım..
Öyle hatırlıyorum ben.

Ama düğüne gelince nikah memuru daha pahalı oluyor yoksa pek bir şey yok yaa..
250 tl yi gözden çıkarsanız yeter.

Hafta içi yapın nikahı ertelemek yerine.
Gelmek isteyen, sevdiğini yalnız bırakmaz her türlü gelir ben buna inanırım;)

Bebeğinizle mutluluklar diliyorum..

salonda ilk dans sonra nikah oldu..
Memuru getirdik götürdük..
Üstüne 150 tl almıştı..

Akciğer filmi çoğu yer istiyormuş ama hamişlere röntgen çekilmediği için pek bir fikrim yok o konuda. :/

Gerekli durumlarda karin bolgesi korunarak akciger filmi çekilebiliyor canım. Mutlaka belirtmeyi unutma ama, belki hamileyim deyince istemezler.

Ay bebeğini neden aldirsin ki? Beraber yaşadıklarını düşündüm ben...
Genelde resmi bir evlilik olmadan ortaya çıkan olası bir hamilelik durumunda ilk olarak bebeği aldırmaya çalışıyorlar. Bunun örneklerini net bir biçimde burada açılan konularda da görüyoruz ama konu sahibi yaptığının arkasında ve bebeğine sahip çıkıyor. Bu çok güzel. Tebrik ettiğim ve değindiğim nokta bu. Zaten doğru olan da aldırmaması.

İlçeden ilçeye farkediyor nikah ücreti sanırım..
Öyle hatırlıyorum ben.

Ama düğüne gelince nikah memuru daha pahalı oluyor yoksa pek bir şey yok yaa..
250 tl yi gözden çıkarsanız yeter.

Hafta içi yapın nikahı ertelemek yerine.
Gelmek isteyen, sevdiğini yalnız bırakmaz her türlü gelir ben buna inanırım;)

Bebeğinizle mutluluklar diliyorum..

Ben de öyle düşünüyorum. Bakalım neler olacak. :) Teşekkür ederiim.

Back
X