- 27 Temmuz 2016
- 986
- 899
- 103
Kızlar bu hafta içi nikahim oldu. Ailemden farkli bir şehirde nişanlim ve benim gorev yaptığım şehirde oldu nikah aileler gelmedi.Nisanlim bir ilçede ben farklı ilcedeyim.Arada 1 saat yol mesafesi var.Dün benim bekarlik esyalarimi satmaya eve nisanlim geldi.Hatta camasir makinesi tv unitesi gibi seyleri beraber söktük .Aileme goncericegim bekarlik esyalarimi da .Benim bulunduugum ilceden kamyonet taşımaya adam bulmak icin geldi.Bugün annem başladi kizmaya siz daha evli degilsiniz dügun olmadi hemen evli moduna girdiniz. Imam nikahiniz yok evine girip cikmasin.Keyfinden girip cikmiyor dedim esyalar icin girdi. O olmadan sen nasil hallediyorsan biseyleri yine hallet oyle diyor. Ben tamir isi felan olunca arkadasimin esini cagirirdim ya da okuldan bi erkrk hocayı. Öyle yap diyor. Ögretmenim kizlar ben görevlendirme esimin oldugu ilceye gidicem.Ama seminerlere haftada bir gun gibi gidiyor köy ogretmenleri köye vermisler yine beni.Annem kendi oldugun ilçede bir arkadasinda kal haftada bir gun nişanlinin ilcesine git.Ayni ilcede kalma onunla diyor.Kalsam da ayni evde yasamicaz zaten ben ogretmenevinde kalicam o kendi evinde.Ve saat 8.30 seminer başlıyor ben gitmek icin sabah 6 7 gibi kalkip gitmem gerekiyor.Kizlar ne yapmam lazim nasil davraniyim ne konusayim annemle düğün ekimin sonunda olacak