Dudagimin ustunde uçuk cikti stresten goruntulu arayinca gordu o ne oyle agzin burnun yara olmus siz yakinlasmissiniz çok belli dedi.Uçuk diyorum ucuk oyle olmaz diyor.
Annen ne yaşamış yaaa? Bunca yıl ne yakınlaşmalarim oldu oramda buramda yara çıkmadı. Şimdi onla bunun ne alakası var??
Tövbest...
Bagiriyor sen dul kadin misin esya bile mi almayacaklar sana
Şu zihniyette kadına niye konuşma , yorum yapma hakkı tanıyorsun ki? İnsanları anlamıyorum cidden. Annen olsun deden olsun ya da kocan olsun. Senin fikrini önemsemeyen insanlara niye laf yetistiriyorsunuz? "Ben böyle uygun görüyorum,böyle olacak" de, geç. Sen kesin konuşunca ağzını açmaz merak etme,bir ipte iki canbaz oynamaz derler. Benim annem de aşırı dediğim dedik kadındır, ona izin ver,tüm hayatını yönetsin. Mahalledeki kavgalarda bile hemen çıkar sokağa olaya hakim olmak için

sizin annenizin çirkin zihniyetine sahip değil ama o da kendi fikirleri konusunda çok ısrarcı. Ablam bunu bildiği için evlilik hazırlığında onu neredeyse hiç dahil etmedi, evini-gelinligini-beyaz eşyasını bile nişanlısiyla seçti ne anne, ne kardeş, ne eş tarafı. Ne kavga, ne gürültü... Sizin de yapmanız gereken annenizle bu kadar yuzgoz olmamak ve net bir şekilde bunun
kendi fikrin olduğunu,ayılsa da bayilsa da kendi evinde kendi fikrinin uygulanacağını söylemek.
Bu kadar basit.
En basit konuda bile kendi fikrini savunanmiyorsan senin fikrini bugün annen önemsemez,yarın eşin,öteki gün kaynanan
Tum evi de eşimin ailesi dayayip doseyecek 1 bucuk sene sonra da
Bu da ayrı hikaye. Millet yememiş yedirmis , içmemiş icirmis oğlunu öğretmen yapmis, oğlu eşek kadar adam olmuş üniversiteyi bitirmiş, KPSSyi kazanmış,devlete atanmis, emekli aylığından,asgari ucretten iki buçuk fazla katı para kazanıyor, ha keza evlendiği kadın da öyle. Ama o ikisi yuva kuracakken eve iki memur maaşı giren koca insanlar eşyalarının parasını ödemekten aciz, TÜM EVİ senin dosemeni bekliyor.
Bunu nasıl normal görebilirsiniz? Mantığım almıyor vallahi