Bence sevinin Allah sizi böyle bir manyaktan kurtardı diyeMerhaba kızlar , benim 10 aylık bir nişanlılık sürecim oldu. Aslında cok güzel ilişki yaşadık hersey rüya gibiydi istediğimiz herseyi yaşıyorduk. Kapadokya’larda evlenme teklifi gibinişanlılık dönemimizde bazen cok cok iyi anlaşıp bazen de asla anlaşamayıp sürekli kavga ediyorduk bazen her hafta oluyırdu bu ne o alttan alıyordu ne ben ama her kavgadan sonra ben hemen pişman oluyordum ve barışmak için konuşup çaba sarf ediyordum o da cok inattı bi kavgayı 10 gün uzattığı da oluyordu daha tekrarlanmasın diye böyle yaptığını söylüyordu. O da beni seviyordu eminim ama çevresinde yada ailesinde bi yanlış bişe olduğu zaman bunu dile getirdiğim de asla kabullenmiyordu haklı olsam bile asla laf söyletmiyordu ben onu tutarım seni atarım diyordu ( onu dedigim ailesinden herhangi biri ) kavgaların çoğu benden çıksa bile ben onu hayatımın merkezine koymuş çoktan ailem gibi görmüştüm bile bütün hayallerim onunlaydı biz eşyalarımızı evimizi herseyimizi kendimiz beğenerek aldık iki ailede asla karışmadı hepsi hep fazlasını yaptılar bizim için ta ki ikimizde işten düğün iznine çıktıktan sonra benim ceyizlerimi almaya gelecekleri günün gecesi nişanlım olacak kişi bian da patlama yaşadı sen bunu yaptın sen sunu yaptın bağırmalar çağırmalar ben sakinleşsin diye alttan aldım cümkü olay kötüye gitmesin günümüz mahvolmasın diye ama o asla sakinleşmedi ve yarın ne olacak göreceksin dedi bana ertesi gün annesini teyzesini alıp bize dahi çıkmayıp teyzemde toplanmak istedi orda herkesin içinde bütün kavgalarımızı herseyimizi anlattı ve defolup gitti o günün akşamı instgramdan düğünün iptal olduğunu yazdı ve heryerden engelledi beni. Ben yine durumu düzeltmek istedim ona cok ulaşmak istedim ama kararım net diyip durdu çevreme. O kadar cok acı cekiyorum ki bi daha nasıl hayatıma devam edeceğim ? Nasıl düğün izni aldığım işime bekar şekilde döneceğim ? Nasıl herkese tek tek anlatmaya çalışacağım ? Her gece ağlıyorum her gece rüyamda onu görüyorum ben bunu nasıl atlatıp başkasıyla tekrar yuva kurma hayali yaşayacağım ? Hayal bile kurmak istemiyorum beni cok yıktı ama ben asla bu acıyı ona yaşatmazdım
Üzülmeyin lütfen hakkinizda hayırlısı böyleymiş iyiki simdi gordunuz gerçek yüzünü ya evlenince boyle yapsaydi size sizin için daha kötü olucakti . bir insan sevdigini böyle kolay kolay yari yolda birakmaz vicdani el vermezMerhaba kızlar , benim 10 aylık bir nişanlılık sürecim oldu. Aslında cok güzel ilişki yaşadık hersey rüya gibiydi istediğimiz herseyi yaşıyorduk. Kapadokya’larda evlenme teklifi gibinişanlılık dönemimizde bazen cok cok iyi anlaşıp bazen de asla anlaşamayıp sürekli kavga ediyorduk bazen her hafta oluyırdu bu ne o alttan alıyordu ne ben ama her kavgadan sonra ben hemen pişman oluyordum ve barışmak için konuşup çaba sarf ediyordum o da cok inattı bi kavgayı 10 gün uzattığı da oluyordu daha tekrarlanmasın diye böyle yaptığını söylüyordu. O da beni seviyordu eminim ama çevresinde yada ailesinde bi yanlış bişe olduğu zaman bunu dile getirdiğim de asla kabullenmiyordu haklı olsam bile asla laf söyletmiyordu ben onu tutarım seni atarım diyordu ( onu dedigim ailesinden herhangi biri ) kavgaların çoğu benden çıksa bile ben onu hayatımın merkezine koymuş çoktan ailem gibi görmüştüm bile bütün hayallerim onunlaydı biz eşyalarımızı evimizi herseyimizi kendimiz beğenerek aldık iki ailede asla karışmadı hepsi hep fazlasını yaptılar bizim için ta ki ikimizde işten düğün iznine çıktıktan sonra benim ceyizlerimi almaya gelecekleri günün gecesi nişanlım olacak kişi bian da patlama yaşadı sen bunu yaptın sen sunu yaptın bağırmalar çağırmalar ben sakinleşsin diye alttan aldım cümkü olay kötüye gitmesin günümüz mahvolmasın diye ama o asla sakinleşmedi ve yarın ne olacak göreceksin dedi bana ertesi gün annesini teyzesini alıp bize dahi çıkmayıp teyzemde toplanmak istedi orda herkesin içinde bütün kavgalarımızı herseyimizi anlattı ve defolup gitti o günün akşamı instgramdan düğünün iptal olduğunu yazdı ve heryerden engelledi beni. ( evimiz , eşyalarımız , perdeler , beyaz eşyalar , davetiyeler hazırdı ) Ben yine durumu düzeltmek istedim ona cok ulaşmak istedim ama kararım net diyip durdu çevreme. O kadar cok acı cekiyorum ki bi daha nasıl hayatıma devam edeceğim ? Nasıl düğün izni aldığım işime bekar şekilde döneceğim ? Nasıl herkese tek tek anlatmaya çalışacağım ? Her gece ağlıyorum her gece rüyamda onu görüyorum ben bunu nasıl atlatıp başkasıyla tekrar yuva kurma hayali yaşayacağım ? Hayal bile kurmak istemiyorum beni cok yıktı ama ben asla bu acıyı ona yaşatmazdım
Ayrılma gerektirecek şeyler tabi ki degil bana göre yani kimse ayrılmaz ettiğimiz kavgalar yüzünden . İnanın benim aklımda bile degil onla ettiğimiz kavgalar cümkü ben hic birini kafamda kurmadım hallettikten sonra sildim gitti ama o nişanlandıgımız günden bu güne hepsini tutmuş beyninde ve kurup durmuşO patlama neydi Neyi takmış kafaya?
Garip bir ayrılma şekli olmuş bence
Bu kadar hazırlıklara rağmen sizi bıraktıysa zaten kafasında bitirmiş sizi çok zor ama yolunuza devam etmekten başka çaren yok. İnsanları kafana takma onlar herseyi söylerler. Vardır herseyde bir hayır deyip yoluna devam etmeni tavsiye ederim belki sonra çok şükür edeceksin onunla evlenmedin diye inanın zamanın ne göstereceği hiç belli olmuyorMerhaba kızlar , benim 10 aylık bir nişanlılık sürecim oldu. Aslında cok güzel ilişki yaşadık hersey rüya gibiydi istediğimiz herseyi yaşıyorduk. Kapadokya’larda evlenme teklifi gibinişanlılık dönemimizde bazen cok cok iyi anlaşıp bazen de asla anlaşamayıp sürekli kavga ediyorduk bazen her hafta oluyırdu bu ne o alttan alıyordu ne ben ama her kavgadan sonra ben hemen pişman oluyordum ve barışmak için konuşup çaba sarf ediyordum o da cok inattı bi kavgayı 10 gün uzattığı da oluyordu daha tekrarlanmasın diye böyle yaptığını söylüyordu. O da beni seviyordu eminim ama çevresinde yada ailesinde bi yanlış bişe olduğu zaman bunu dile getirdiğim de asla kabullenmiyordu haklı olsam bile asla laf söyletmiyordu ben onu tutarım seni atarım diyordu ( onu dedigim ailesinden herhangi biri ) kavgaların çoğu benden çıksa bile ben onu hayatımın merkezine koymuş çoktan ailem gibi görmüştüm bile bütün hayallerim onunlaydı biz eşyalarımızı evimizi herseyimizi kendimiz beğenerek aldık iki ailede asla karışmadı hepsi hep fazlasını yaptılar bizim için ta ki ikimizde işten düğün iznine çıktıktan sonra benim ceyizlerimi almaya gelecekleri günün gecesi nişanlım olacak kişi bian da patlama yaşadı sen bunu yaptın sen sunu yaptın bağırmalar çağırmalar ben sakinleşsin diye alttan aldım cümkü olay kötüye gitmesin günümüz mahvolmasın diye ama o asla sakinleşmedi ve yarın ne olacak göreceksin dedi bana ertesi gün annesini teyzesini alıp bize dahi çıkmayıp teyzemde toplanmak istedi orda herkesin içinde bütün kavgalarımızı herseyimizi anlattı ve defolup gitti o günün akşamı instgramdan düğünün iptal olduğunu yazdı ve heryerden engelledi beni. ( evimiz , eşyalarımız , perdeler , beyaz eşyalar , davetiyeler hazırdı ) Ben yine durumu düzeltmek istedim ona cok ulaşmak istedim ama kararım net diyip durdu çevreme. O kadar cok acı cekiyorum ki bi daha nasıl hayatıma devam edeceğim ? Nasıl düğün izni aldığım işime bekar şekilde döneceğim ? Nasıl herkese tek tek anlatmaya çalışacağım ? Her gece ağlıyorum her gece rüyamda onu görüyorum ben bunu nasıl atlatıp başkasıyla tekrar yuva kurma hayali yaşayacağım ? Hayal bile kurmak istemiyorum beni cok yıktı ama ben asla bu acıyı ona yaşatmazdım
Ne yaşandı , mesela çocukluk arkadaşı vardı annesinin bile mesafe koy dediği kişiye ben laf söylemişim bunu takmış , erkek kardeşi vardı yeni evli ben hep yaklaşmaya çalışıyorum onlara artniyetsiz bir şekilde ama erkek kardeşi ( yapısı öyleymiş ) bana soğukdu karısı sürekli onların ailesinin hakkında bana laf söyleyip duruyordu ( bu hic göze batmadı ama kötü yine ben oldum ) bi aksam yarım saatliğine erkek kardeşine gitti bende gıcık olduğum için artık kalk evde de işlerin var dedim ve bunu dediğim için tam 10 gün benim beynimi yedi nişan attığı gün bunu da herkesin içinde söyledi beni kardeşimin evinde oturtmadı diyeNe yaşadı, neden bu raddeye geldi, kavgalar benden kaynaklanıyordu demişsin, neler oluyordu?
Ayrılmak istese bile bu kadar rezilleşmesi, aileyi toplayıp milletin içinde özelinizi dökmesi falan kurtulduğunu gösteriyor aslında. Ayrılırken belli ediyor insanlar kendini.
Nasıl güveneceksin ki böyle utanmaz birine?
Şu an ağır geliyor, normal tabii ama zamanla anlayacaksın bence içindeki hayrı.
Ona çok müdahale edeceğinizi ön görmüş olabilirNe yaşandı , mesela çocukluk arkadaşı vardı annesinin bile mesafe koy dediği kişiye ben laf söylemişim bunu takmış , erkek kardeşi vardı yeni evli ben hep yaklaşmaya çalışıyorum onlara artniyetsiz bir şekilde ama erkek kardeşi ( yapısı öyleymiş ) bana soğukdu karısı sürekli onların ailesinin hakkında bana laf söyleyip duruyordu ( bu hic göze batmadı ama kötü yine ben oldum ) bi aksam yarım saatliğine erkek kardeşine gitti bende gıcık olduğum için artık kalk evde de işlerin var dedim ve bunu dediğim için tam 10 gün benim beynimi yedi nişan attığı gün bunu da herkesin içinde söyledi beni kardeşimin evinde oturtmadı diye
Merhaba kızlar , benim 10 aylık bir nişanlılık sürecim oldu. Aslında cok güzel ilişki yaşadık hersey rüya gibiydi istediğimiz herseyi yaşıyorduk. Kapadokya’larda evlenme teklifi gibinişanlılık dönemimizde bazen cok cok iyi anlaşıp bazen de asla anlaşamayıp sürekli kavga ediyorduk bazen her hafta oluyırdu bu ne o alttan alıyordu ne ben ama her kavgadan sonra ben hemen pişman oluyordum ve barışmak için konuşup çaba sarf ediyordum o da cok inattı bi kavgayı 10 gün uzattığı da oluyordu daha tekrarlanmasın diye böyle yaptığını söylüyordu. O da beni seviyordu eminim ama çevresinde yada ailesinde bi yanlış bişe olduğu zaman bunu dile getirdiğim de asla kabullenmiyordu haklı olsam bile asla laf söyletmiyordu ben onu tutarım seni atarım diyordu ( onu dedigim ailesinden herhangi biri ) kavgaların çoğu benden çıksa bile ben onu hayatımın merkezine koymuş çoktan ailem gibi görmüştüm bile bütün hayallerim onunlaydı biz eşyalarımızı evimizi herseyimizi kendimiz beğenerek aldık iki ailede asla karışmadı hepsi hep fazlasını yaptılar bizim için ta ki ikimizde işten düğün iznine çıktıktan sonra benim ceyizlerimi almaya gelecekleri günün gecesi nişanlım olacak kişi bian da patlama yaşadı sen bunu yaptın sen sunu yaptın bağırmalar çağırmalar ben sakinleşsin diye alttan aldım cümkü olay kötüye gitmesin günümüz mahvolmasın diye ama o asla sakinleşmedi ve yarın ne olacak göreceksin dedi bana ertesi gün annesini teyzesini alıp bize dahi çıkmayıp teyzemde toplanmak istedi orda herkesin içinde bütün kavgalarımızı herseyimizi anlattı ve defolup gitti o günün akşamı instgramdan düğünün iptal olduğunu yazdı ve heryerden engelledi beni. ( evimiz , eşyalarımız , perdeler , beyaz eşyalar , davetiyeler hazırdı ) Ben yine durumu düzeltmek istedim ona cok ulaşmak istedim ama kararım net diyip durdu çevreme. O kadar cok acı cekiyorum ki bi daha nasıl hayatıma devam edeceğim ? Nasıl düğün izni aldığım işime bekar şekilde döneceğim ? Nasıl herkese tek tek anlatmaya çalışacağım ? Her gece ağlıyorum her gece rüyamda onu görüyorum ben bunu nasıl atlatıp başkasıyla tekrar yuva kurma hayali yaşayacağım ? Hayal bile kurmak istemiyorum beni cok yıktı ama ben asla bu acıyı ona yaşatmazdım
Merhaba kızlar , benim 10 aylık bir nişanlılık sürecim oldu. Aslında cok güzel ilişki yaşadık hersey rüya gibiydi istediğimiz herseyi yaşıyorduk. Kapadokya’larda evlenme teklifi gibinişanlılık dönemimizde bazen cok cok iyi anlaşıp bazen de asla anlaşamayıp sürekli kavga ediyorduk bazen her hafta oluyırdu bu ne o alttan alıyordu ne ben ama her kavgadan sonra ben hemen pişman oluyordum ve barışmak için konuşup çaba sarf ediyordum o da cok inattı bi kavgayı 10 gün uzattığı da oluyordu daha tekrarlanmasın diye böyle yaptığını söylüyordu. O da beni seviyordu eminim ama çevresinde yada ailesinde bi yanlış bişe olduğu zaman bunu dile getirdiğim de asla kabullenmiyordu haklı olsam bile asla laf söyletmiyordu ben onu tutarım seni atarım diyordu ( onu dedigim ailesinden herhangi biri ) kavgaların çoğu benden çıksa bile ben onu hayatımın merkezine koymuş çoktan ailem gibi görmüştüm bile bütün hayallerim onunlaydı biz eşyalarımızı evimizi herseyimizi kendimiz beğenerek aldık iki ailede asla karışmadı hepsi hep fazlasını yaptılar bizim için ta ki ikimizde işten düğün iznine çıktıktan sonra benim ceyizlerimi almaya gelecekleri günün gecesi nişanlım olacak kişi bian da patlama yaşadı sen bunu yaptın sen sunu yaptın bağırmalar çağırmalar ben sakinleşsin diye alttan aldım cümkü olay kötüye gitmesin günümüz mahvolmasın diye ama o asla sakinleşmedi ve yarın ne olacak göreceksin dedi bana ertesi gün annesini teyzesini alıp bize dahi çıkmayıp teyzemde toplanmak istedi orda herkesin içinde bütün kavgalarımızı herseyimizi anlattı ve defolup gitti o günün akşamı instgramdan düğünün iptal olduğunu yazdı ve heryerden engelledi beni. ( evimiz , eşyalarımız , perdeler , beyaz eşyalar , davetiyeler hazırdı ) Ben yine durumu düzeltmek istedim ona cok ulaşmak istedim ama kararım net diyip durdu çevreme. O kadar cok acı cekiyorum ki bi daha nasıl hayatıma devam edeceğim ? Nasıl düğün izni aldığım işime bekar şekilde döneceğim ? Nasıl herkese tek tek anlatmaya çalışacağım ? Her gece ağlıyorum her gece rüyamda onu görüyorum ben bunu nasıl atlatıp başkasıyla tekrar yuva kurma hayali yaşayacağım ? Hayal bile kurmak istemiyorum beni cok yıktı ama ben asla bu acıyı ona yaşatma
Yine de herşey hazırken neden hayatımızı mahvetti 1 yıldır hayaller kurduk 1 yıldık evimiz için uğraştık herseyin üstesinden gelmişken bırakmak niye varsa sorunu evlendikten sonra konuşulurdu ama o cok kuruntulu ve takıntılı birisi olduğu için bıraktı halbuki hersey cok daha güzel olabilirdiOna çok müdahale edeceğinizi ön görmüş olabilir
Uuu demek evlensen kayin/elti/koca bermuda şeytan üçgeni icine düşecektin,boşver hayırlısı buymuş. Sende çok sıkmışsın anlaşılan,daha başlangıçta hadi kalk felanNe yaşandı , mesela çocukluk arkadaşı vardı annesinin bile mesafe koy dediği kişiye ben laf söylemişim bunu takmış , erkek kardeşi vardı yeni evli ben hep yaklaşmaya çalışıyorum onlara artniyetsiz bir şekilde ama erkek kardeşi ( yapısı öyleymiş ) bana soğukdu karısı sürekli onların ailesinin hakkında bana laf söyleyip duruyordu ( bu hic göze batmadı ama kötü yine ben oldum ) bi aksam yarım saatliğine erkek kardeşine gitti bende gıcık olduğum için artık kalk evde de işlerin var dedim ve bunu dediğim için tam 10 gün benim beynimi yedi nişan attığı gün bunu da herkesin içinde söyledi beni kardeşimin evinde oturtmadı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?