- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
bikaç kez üstünde çok durmadan konuşmuştuk. yapılır bir şekilde, ben bu konuları çok fazla takmam, ufacık bir mide bir şekilde dolar diyodu. şimdi de ben hiçbi şey yapmam herşeyi sen yapçaksın da demiyo zaten bana. çocuğun altını ben mi değiştircem diyo benim midem bulanır ama sen yapabilirsin diyor.
nikahıma 15-20 gün kaldı. düğünüm de 3-4 ay sonra. ne yapmam lazım şu an bilmiyorum. elim kolum bağlı. ben bu konuyu bu kadar önemserken ve bu konu evlilik konusunda bende soru işaretleri oluştururken, o herkes kendi yemeğini kendi yapsın, kendi ne istiyosa onu yesin isterse dışarda yesin şeklinde çıkıyo işin içinden.
Bu konu bu kadar çok önemli ise, niye daha yeni ayrintili bir sekilde konusuyorsunuz? Keske daha önce konussaydin. Ayrica hic aile durumuna baktinmi nisanlinin? Yada baska konulardaki düsünceleri?
Ben esim ile ilk flört zamanimizda bile bu konulari çok ayrintili bir sekilde konusurduk. Düsünce tarzini denemek içinde mesela sorardim, kiz kardesin bizim yasimiza geldiginde, iliskisi oldugunda nasil tepki verirsin? Yada evlendiginde sence kadinmi ev islerini yapsin, yoksa kadin/erkek beraber?
Ne bilim öyle konularda benim ilgimi çekiyordu. Peki söyle bir deneyin konusmaya: yani ben yorgun bir sekilde eve geldigimde hiç gözümün yasina bakmayip yemek, servismi bekliyeceksin benden? Sonuçta kadinda, erkekte is çikisinda yoruluyor. Bizim erkeklerden gizli extra bir güçe sahip degiliz.
Ayrica yemek neden kadin isi olsunki? Dünyadaki en ünlü restoran sefleri hepsi erkek. Ben hasta oldugumda ne yapacaksin, hep daima disardan siparis edemezsin ya? Yemek yapmayi ögrenmen gerek.
Bi böyle konus bakalim ne oluyor.
Haa ayrica deki, kadinlar bebeklerin bezini degistirdiginde gül kokusu almiyorlar heralde. Cocukta senin cocugun, hem ev, hem is, hem bebek biraz yogun oluyor. Bir bez degistirmekten ölmezsin ya.