- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
benim sinirlerim bu konuyu takip edebilecek kadar kuvvetli değil belki çok ön yargılıyım ama kocamdır yapar demelerinden çok korkuyorum :18::18::18::18:
Aynen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim sinirlerim bu konuyu takip edebilecek kadar kuvvetli değil belki çok ön yargılıyım ama kocamdır yapar demelerinden çok korkuyorum :18::18::18::18:
AynenKi bekledigim tarzda bir soru gelmis bile. En azından kadınlarımız, bilmeyenler bilinclensin
sadece mantıgını sordum neyse
Hayır tabii ki sor. Neresinin anlasilmadigini merak ediyorum ki ona gore bir açıklama yapayım. Dalga gecmek amaçlı söylemedim asla, insanlar ese tecavuz edilmesi dendiğinde anlamıyormuş gibi bakıyorlar, o yüzden alıştım ben ve üzüldüm cunku haklarımızı bilmiyoruz. Bazı şeyleri doğal saniyoruz ama tecavuz evli veya bekar asla meşru olamaz.
Lütfen sor ki ben de ona gore aciklayayim. Burayı okuyan bir sürü kadın var. Anlatmalıyız ki bilinclensinler.
Mantığını merak ettim demişsin, peki sence evli olma tecavuz hakkını verir mı?
bnde ewlıyım 11 aydır
ııkımızde unıversıte mezunuyuz yanı cahhılın en karası degılım
sadce ben soyle dusunuyorum otruyoruz dıyelımkı ıstedı yapma hayır falan dedım sonra oldu bu tecavuzmu yanı
bnce degıl
hhe spyle olur vurur cekıstrr kufreder zorlar o zaman tamam da
Bu sizin sorduğunuzun aynısını bana dün cok yakın bir arkadasım sordu ki o da eğitimli bir insan sizin gibi. Boyle dusunmek icin cahil veya eğitimli olmak fark etmez ki. Eğer istemeden kalbinizi kırdıysam özür dilerimBurada cogu kadın erkeklere karsı boyun eğiyor o yüzden forumun genel anlayışı icerisinde söyledim.
İlk söylediğiniz ornekte hayır yapma falan dedikten sonra rıza gösterdiyseniz tecavuz olmaz ama Hayır=hayirdir. İster dövsün siddet göstersin öyle tecavuz etsin ister dövmesin öyle tecavuz etsin, aski memnuda Adnan beyin bintlere yaptıgı bunun bir ornegi olabilir.
anladım o dızıyı ızlemedım bılmıyorum
sadce soyle bır sey var bazen ınsan kendını mecbur hıssedıyo hayır dıyosun ama o cok ıstıyosa tamam dıyosun yanı hepımızın basına gelen bısı
yok kırılmadım bu arada tesekkurler
Kesinlikle suc!
Karsi taraf nikahli esi diye her istedigini yapabilecegi bir mali olmuyor. Bir imza hic birimizi bir baskasinin mali yapmiyor!
Ne olursa olsun bir insana istemedigi bir seyi yapmak suctur benim gözümde. Hele ki bu cinsellik gibi hepimiz icin özel olan bir durum ise gercekten cezasi cekilmesi gereken bir suc vardir ortada.
Beni seven bana her zaman sevkatle yaklasan sevdigim, ben istemedigim zaman uckuruna sahip cikamayip bir anlik zevk icin zor kullanacak, bana zarar verecek ve ben onu affedecegim?.. O kadar kolay degil malesef. Bunu yasamak da atlatmak da affetmek de o kadar kolay degil.
Ama tabi malesef toplum kadinin erkegi memnun etmek icin yaratilmis bir varlik oldugunu düsündügü sürece ese tecavüz suc olarak görülmeyecektir...![]()
bnde ewlıyım 11 aydır
ııkımızde unıversıte mezunuyuz yanı cahhılın en karası degılım
sadce ben soyle dusunuyorum otruyoruz dıyelımkı ıstedı yapma hayır falan dedım sonra oldu bu tecavuzmu yanı
bnce degıl
hhe spyle olur vurur cekıstrr kufreder zorlar o zaman tamam da
aynen katılıyorum canım. aksini düşünen insanların sorunu tamamen cahillik ve çaresizlik bence.Bunun nikahlı veya nikahsız olmakla ne alakası var? Sonuçta bedeniniz sizden izinsiz kullanılmaya çalışılıyor, canınız yakılıyor. Ne yani o imzayı attın diye her an her saniye seks yapmak zorunda mısın? Veya o imzayı attın diye eşin sana saldırdığında canın acımıyo mu? Çok saçma. Ama malesef evli kadınlar bunun pek bilincinde değil.