Nikahtan birkaç gün sonra balayı, kimlik değişimi?

su_m

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
126
11
298
Muğla
Kızlar yetşirmi? Balkanlara gideceğiz yolda yada orada problem yaşarmıyız?

Konunuz uste ciksin diye yaziyorum bir bilgim yok. Belki gecici kimlik belgesi diye birsey vardir.

Konunuz uste ciksin diye yaziyorum bir bilgim yok. Belki gecici kimlik belgesi diye birsey vardir.
Geçici kimlik belgesi diye bir şey var ama geçici kimlik belgesi ile yurtdışına çıkamıyorsun diye biliyorum. Bizim de öyle bir durum olmuştu araştırmıştım sıkıntı olur mu diye. Forumlarda nüfusun sitesinde falan yurtdışına çıkışta geçici kimlik belgesinin kimlik yerine geçmediği yazıyordu. Ama ek olarak yeni kimlik başvurusu yaptıktan en geç 1 hafta içinde eline ulaşıyor.

eski kimlik/pasaport gecersiz mi oluyor ki? tc ayni tc , kimlik nosu ayni kimlik nosu. nikah cuzdaninizi tasisaniz sorun olur mu ki?
cok sacma çünkü herkes balayina baska ulkeye gidiyor dugunden hemen sonra. kim bekliyor ki yeni kimligini pasaportunu

Ben de yeni evlendim nüfusa gitmedim kimliğimde bekarlık soyadım var. Yolculuk yaptım bu şekilde kimse bir şey demedi. Ama bence de aile cüzdanını taşımak yeterli zaten uluslararası bir belge.

Kızlar yetşirmi? Balkanlara gideceğiz yolda yada orada problem yaşarmıyız?
Benim nikah memurum tanıdıktı. Normalde nikah olduktan sonra 1 hafta 10 gün icinde sisteme düşüyor evli oldugunuz bundan bilginiz varmı ?
Vede 3 günde kimliğim değişti benim sisteme 1 gün sonra düşmüştü hafta sonu olmasına rağmen
Biz öyle yaptık ama sadece evlilik cüzdanı yeterli mi bizde bilmiyormuşuz

Şimdiden hayırlı olsun. Ben kendi soyadımın yer aldığı kimliğim ve pasaportumla balayına gittim kimse de bir şey sormadı. Aile cüzdanını aldım yanıma lazım olur diye ona da gerek kalmadı. Zaten nikahın ertesi günü değişmiyor soyadınız sistemde hala kızlık soyadı yer alıyor. Çıkarken bir sorun yaşanmaz ama birkaç gün sonra e devlette görünüyor. Bu yüzden aile cüzdanını yanımıza aldık dönüşte problem olur diye ama yine bir sıkıntı olmadı iç hatlarda da dış hatlarda da.

Biz bir şey yapmadık, 3.gün sisteme düşmüştü emin misiniz 1 hafta 10 gün olduğuna? Bırakın sistemi ziraat mobil bankacılık da bile soyadım otamatik değişmişti

Biz bir şey yapmadık, 3.gün sisteme düşmüştü emin misiniz 1 hafta 10 gün olduğuna? Bırakın sistemi ziraat mobil bankacılık da bile soyadım otamatik değişmişti
Nikah memuru söyledi bize belki prosedür bilmiyorum ama yardımcı olacağım dedi sagolsun cumartesi nikahım vardı pazar soyadım değişmişti

Nikah memuru söyledi bize belki prosedür bilmiyorum ama yardımcı olacağım dedi sagolsun cumartesi nikahım vardı pazar soyadım değişmişti
Evet benim de pazar değişmedi pazartesi değişmişti onun için yardımcı olmuş gerçekten ama 1 hafta 10 gün de sürmüyor

tam bilgim olmamakla birlikte bir arkadasım balayına yurt dısına çıkacağı için 3 ay önceden nikah yapmisti. ama baska türlüsü oluyor mu tam bir bilgim de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…