Nikahtan dönmek

Hayat işte böyle...Bütün fedakarlıkları yapar sen üzülürsün.Biri çıkıp demez Allah razı olsun diye adı yapmasaydın etmeseydin olur... Eşinizin hiçbir dersten anlayacağını düşünmüyorum siz tepki gösterdikçe onları iyi görür tepkisi ancak bu olur.

Duygularinizi yasayin, bastırmayın. Aglamak istiyorsanız ağlayın, özlemek istiyorsanız özleyin. Simdi güçlü görünmek için duygularınızı bastirirsaniz, ileride olmadık yerde olmadık ilişkilerde çıkar bu bastırılan duygular. Simdi sıcağı sıcağına uzulun ağlayın yaşayın ve bitirin
Yuzun, spor yapin, yeni hobiler edinin, yeni insanlarla tanisabileceginiz yeni ortamlara girin. Mumkunse nisanlinizdan yeni ayrildiginizi bilmeyen kisilerle takılın bir sure

Öyle zaten bundan sonra ne yaparlarsa yapsınlar ne derlerse desinler asla kimseye güvenip böyle hızlı bir karar vermeyeceğim biz karşımızdakileri kendimiz gibi iyi insanlar zannettik başta kendilerini çok iyi tanıttılar

Söz veya nişanım amacı birbirini tanımaktır. Şahsi olarak kişilerin işin içine para girince gerçek yüzünü gösterdiğini düşünüyorum. Bu dönemde olmuyorsa zorlamamak lazım. İleride çözerim diye bir mantık yok malesef. Acını yaşa ama keşke deme hep iyi ki de onun sana yaptıklarını ileride çekeceklerini düşün. Yol yakınken bitmesi en güzeli. Hayatı akışına bırak inşallah tez vakitte herşeyi ile seni hak eden bir adam çıkar karşına.

Evet doğru söylüyorsunuz malzeme ortada biliyorum nasıl büyük bir beladan evlenmeden kurtulduğumu çok iyi farkındayım sadece insan üzülüyor ve kendine kızıyor bu kadar gamsız insanlara nasıl kandım diye

Kuzucum eskiler hayırlı işlerde acele ederlermiş ama şimdi acele eden biri varsa genelde altından bin türlü pislik çıkıyor. Yaşadıklarını hayat tecrübesi olarak gör, nice güzel günler göreceksin inşallah...herşey gönlünce olsun

5 yıl sonra , bu yaşadıklarını hatırlayıp, güleceksin.NET.

benim hayalim gelinlik giymek veya evlenmek degildi mesela.

3 ay cok kisa bi sure, bence kurtulmussunuz. oturun yasayin acinizi cok kaptirmadan kendinizi.
sonra, calismiyorsaniz is bulun. ise yaradiginizi gorun once. zaten sonra, otomatiktan sosyallesmiste olacaksiniz.
kendinize ve karsiniza cikan insanlara sans verin.

adam sirf sizi aramadi diye boyle hissediyorsunuz. bu tip durumlarda gozde buyutme oluyor. halbuse karsindakinin ise yaramaz oldugunu icten ice biliyosun.

gececek. hatta cok daha iiyisi cikacak karsiniza.

Öncelikle her genç kızın hayali gelinlik değildir bunda bi anlaşalım:) Geçmişte Nişan atan biri olarak psikolojini çok iyi anlıyorum. Ben bu dönemde insanların yorum yapmasına asla izin vermedim ve çok çok yakınım olmayan kimseyle dertleşmedim. İnsanlar karşındakinin mutsuzluğuyla besleniyor onları besleme.
Acele bir karardan dönerek doğru bir hamle yapmışsın, tebrikler. Seni aramadığı için gururun kırılmış anlıyorum.

Nişan attıktan 1 yıl sonra hayatımın adamını buldum. Travmamı onunla yendim. Birkaç hafta sonra evleneceğiz. Kötüsünü gördün, bitti. Bundan sonra karşına çıkacak adamın güzelliklerine daha duyarlı olacağından eminim. Geçecek hem de çok kolay geçecek:)

Ben de kurtulmussunuz diyecegim. Elalem hep konusacak birsey bulur. Bosverin. Tikayin kulaklarinizi onunuze bakin. Sizi uzduklerini gorunce daha cok konusurlar. Ama takmadiginizi gorunce susarlar. Umarim gonlunuze gore biri cikar karsiniza. Hic ezik durmayin lutfen. Herkesin basina gelebilir. Evlenmeden kurtulmussunuz.

Hersey insanlar için..uzulmeniz normal insana dair bi duygu, ama en iyisi bu belki sizin icin. Benim arkadasim düğüne 5 gun kala ayrildi, davetiyeler dagitilmisti vs. Iyi ki de ayrılmışım dedi.. sonrasi daha yipratici olurdu çünkü

Şükür namazı kılmakla başla. Senin olan ne varsa al ve sat. Onun olan ne varsa gönder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…