Nikita

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli

Nikita Tanıtımı

Nikita CW’nin yeni aksiyon ve gerilim dolu dizisi ve haftaya “Pilot” bölümüyle görücüye çıkacak. Geçtiğimiz günlerde, yayınlanmasını umut ettiğimiz birçok güzel dizinin iptal haberlerinden sonra yeni dönemde yayınlanacak olan dizilerde bunu telafi edebilecek kalite bekliyoruz. Kişisel görüşüme göre, Nikita’da bunlar bir tanesi.

konusu:Nikita Sorunlu bir genç kız iken, Division adıyla bilinen, Amerikan Gizli Birimi tarafından ölümün eşiğinden kurtarılıyor ve sahte bir ölüm töreni düzenleniyor. Nikita’ya yeni bir hayata başlamak için ikinci bir şans verildiği ve ülkesini savunabileceği anlatılıyor. Ama ona anlatmadıkları şey, onu bir ajan ve seri katil olarak yetiştirdikleri! Eninde sonunda, Nikita ihanet ediyor ve güvendiği kişilere karşı olan hayalleri yıkılıyor. Şimdi, üç yıllık saklanmanın ardından, Nikita intikam arayışına giriyor ve eski patronlarına her şeyi dağıtmadan durmayacağını ve onların gizli şirketlerini yıkacağını açıkça belli ediyor. Zaman ilerliyor, ancak Division yeni üyeler almaya, diğer genç insanları eğitmeye, onların geçmiş yaşamlarına ait tüm bilgileri silmeye ve onları soğuk ve ruhsuz katillere dönüştürmeye devam ediyorlar. Acemi erlerden birisi, Alex, en başından yalan söylediklerini ve Nikita’nın neden kaçmaya karar verdiğini anlıyor.

İlk bölümü izledim. Aksiyon türünde ajanlı hatun dizisi, güzeldi. Sadece bu kadar tüy siklet bir hatunun koca koca adamları bir yumrukta nasıl deviriyor diyorsunuz hani Kara Murat'la bu kadar dalga geçilirken

İkinci bölümü de izleidm ve ilk bölümden daha güzel daha hareketli, aksiyonu boldu.. Konu şekillenmeye başlamış, hereyacan ve aksiyon da eşlik ediyor.

Ben bu diziyi takip ederim artık :)

bende izliyenlerdenim. akşamları kuzucugu uyutup eşimle dexter,fringe,the vampire diaries Allah ne verdiyse izliyoduk. şimdi nikita da listemize eklendi. güzel dizi. bana biraz dollhouse havası varmış gibi geliyor sanki... umarım akibeti de dollhouse gibi olmaz.

ben yeni keşfettim ve tüm bölümlerini bir solukta izledim.süper bir dizi vampire diares ve bunun 7 nisandaymıs yeni bölümleri merakla bekliyorum

türkiye bölümünden sonra biraz soğuduğum ve kendisiyle iç hesaplaşmasını sürdüren tetikçilerin olduğu bir dizi ama adrenalin yinede hat safhada...

bence çok sürükleyici bir dizi
evet baştaki bölümlerinde biraz sıkılıyor insan ama
şuanda çok heycanlı devam ed,yorrr
tavsiye edilirrr

bütün bölümlerini indirdik
ama izleyemedik yani ilk başlarda güzeldi bol adrenalinli bi dizi o gerçek
yalnız konunun nasıl ilerleyeceğini tahmin edebiliyorsun bu yüzden sezonun bitirmeden yarıda kestik

her bölümde farklı devam ediyor son bölümler çok güzeldi
16. bölüm çıktı şimdi alt yazısını bekliyorum
beklenildik sonlar yok bence devam etmelisin izlemeye, çünkü 14-15. bölümlerde şaşırıyor insan ve güzel devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…