gecen hafta bende aynı durumdaydm cnm hangisinden alsam hangisi daha çok işime yarar yada boyutları nasıldır bilemiodm hep, forumda tupper satısı ypan ve almıs olan ceyizcilerden fikir sahibi edindm ilk etapta antartikalarn 1,3 ve 600mlliklerinden aldm buzlukta saklamak için evde denedk ve parça butlar sığabilio mantı ve parça et saklamak için birebir bence sonraki siparişimde 800mkliklernden 2tane satılıo ondan aldm bide 1,3ltden bi tane daha aldm geniş olduğundan çok kullanslı , eko kaplar serisi var onlarn 1,1 ve 2,3 ltliklernden aldm mavi ve turuncu renkteler sonra gözüme biraz küçük geldi çünkü bunlarda yoğurt ve hamur mayalanabiliomus 4,3lt yeşil olanından aldm bu sefr içinde meyve de saklamk istiorm çünkü budolabı içinde poşette bişi sevmiorm,eko tabaklar var bide 4renkli onlarda da yine istediğin herseyi saklayabiliosn kalan yemek vs, aynı sekilde 3 şekerpare de öle kalan yemekleri vs saklayabiliosn eko tabaklardan biraz daha büyükler, ayran, milkshake ve hamur hazırlamak için şek şek aldm 700mllik olanı ne çokbüyük ne de çok küçük tavsiye ederm, sekilli tatlıları çok severm sadece şekil oluşturmak için prenses tacı aldm iki parçalı ister büyüğünü ister küçüğünü kullanabiliosn yada ikisini de bi aradatşk ederim canım baya fikir sahibi oldum şimdi iş karar vermekte.ne alacagıma hangisi benim işime daha çok yarar vs...
az ve öz ne alsam ihtiyacm olan dersen, antartika 1,3 ve 800ml, eko kaplardan büyük ölçekte olanları üç şekerpare bence yeterlidir
zaten kendin yakından görünce diğerlerinin de gerekli olduğunu anlıcaksn
cnm satış yapan arkadaşlar evt o çantayı alıolar ve çok fala hediye üründe gelio karlı bi iş ama işin içinden bi yerden sonra çıkamayabilirsn bide bakmıssın ev gerekli gereksiz tupperla dolmus, üstelk nette satısı katalog fiyatınında altında bence bi anda ne ihtiyacn varsa alıp çıkıcaksn yoksa kurtulamassn bu tupper cılgınlığından, artk kataloglardan uzak durucam meselainternetten ucuza alabilirsin veya üye ol en ucuz öyle alırsın ama üye olurken bir çanta almak zorundasın başlarken o şu anda ne kadar bilmiyorum ama yine senin olucak her halukarda işine yarar birde promosyonlardan satış yaparsan hediyelerin gelir mis gibi ordanda gelir kendinede alırsın ki geliş fiyatı nede olsa ondan ucuza çok zor bulursun....(annem uzunca bir süre sattığı için biliyorum biraz işleyişi)
tupperlarla plastkten çeyiz bile yapılabilir her seyi üretmiş adamlar
çok teşekkür edermm saolunhepsi çok güzel.. güle güle kullanın :))
cnm onu ben dün mudodan aldm %30 indrmle 12,90 tlyeeegüle güle kullan cnm çok güzeller. Hele o kalpli tavaya bittim nerden aldın acaba?![]()
Son düzenleme: