cnm ilk gördüğün bohçanın kendisi yanındaki seccade havlu bohçayla aynı model..lavanta kesesini bi tane aldm..içini boşaltıp tesbihlk yapıcam..incilerden yapılmıs bi tesbih alıcam da sitede kalmamıs sonra alırm artk onu da
bende yapıp yapmıcamı bilmiodm ama sembolik atakanla ikimize yapıcaz uzun zmandır konusuodk birbirimize sunları alırız fln die..zaten atakanın bohçası olduğu için bunlarda bana kalıcak ilerde..normalde seccade vs almazdm ceyize ama bohçanın içinde bana kalıcağından çeyizimde de oluo otomatik olarak..misafirlere vermek için olsn bitane die düşündm yani kendime aldm gibi bişi:))
kuzum benim annem bohçada yapmaktanda çeyiz sermektende hoşlanmıyor kendinede yaptırmamış evede serdirmemiş hal böyle olunca alıp almamak konsuunda kararsız kalıyorum karşı taraf isterse anne baba abi abla onlarada yapcam usulen ama annem istemicektir sevmez daha dün konuştuk fransız güpüründen yatak örtüsü yaptırcaz modeli şu güne kadar gördüğüm en asil ve sade yatak örtüsü abartı değil arkadaşım evleniyor o fatihte yaptırcak banada gösterdi annemle konutum 500 tl ye geliyor ama aşık oldum resmen vuruldum onu istiyorum şu anda, bohçayıda şimdi bir anneme danışayım öyle bakcam alırım olmadı seccadede güzelmiş ben bir danışayım annem ne der