bi deneyelm gülçin olmassa indirirz artk yapcak bişi yok..o adamın videoları izledm ben daha izlerken şakıyodum sanki..tercümesini okumadan ing anlamıstm neler anlattığını:))
bana da öyle gelio sanki bu hafta ayarlayıp görüşebiliriz gibi gelio gizim önümüzdeki hafta sonu olabilirrrrr

zaten kpss 2 yılda bir geldiği için bu yıl girip sağlam bi puan almak istiorm öğretmenlk bi hayal biliorm ama biyologluğa zorlcam sanki oda çok büyük ihtimal deee

( en azındn kenarmda bi kpss puanm dursn dorm her an olmadık yerlerden atamalar çıkabilio..hiç olmadı 4001 memur olurm gittiğim geldiğim saat belli olur diorm..devlet işi gibisi varmı yaw
ama ing benm için çok şart su an ing olsa en az aylık geliri 3-4 binlk olan bi işim de olabilirdi..ehliyetm olsa düşünmem reprezant olurdum mesela..
yani hep önümde engeller ama bu engelleri ben yaratıorm farkındaym..hala yüksek için ales puanm geçerli 3 yıl kaldı 1,5 yıl..uds de iyi yapsam yükseğe de başlardm gibi..
hep bunlara bahane atakanı düsndm ama o hiç engel olmadı zaten bana hep destekti ben kendi üşengeçliğimden işte