• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nil Çeyizi:))

kabinde çektiğim bi kaç foto kızlar
$elbse (2).webp $elbse (1).webp

canım güzel olmuş hem de usturuplu da duruyor ben giysem bacaklar fora olurdu :)))) şimdi söz falan diye aileler daha bir böyle hanım hanımcık olsun istiyorlar bahaneler ffalan ama seninki rengiyle de şıklığıyla da çok hoş olmuş :16:
cnm bizimkiler de atakanın annesiyle ablası da bunu beğendi..bi model daha vardı eklemiştm önceki sayfalara karar verememiştm ama deneynce içindeyken kendim gibi hissettm bunda:69:

Son düzenleme:
canım siyah masa örtüsü takımına bayıldım . sende yemek yakımında benim gibi sade sevenlerdensin galiba, siyah örtünle muhteşem olur.
ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin Allah
:34:

Canım çok beğendim söz elbiseni bende buna yakın bişey gıydım sözümde :) Çok güzel olucaksın o gun emınım ;)

canım siyah masa örtüsü takımına bayıldım . sende yemek yakımında benim gibi sade sevenlerdensin galiba, siyah örtünle muhteşem olur.
ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin Allah
:34:
çok tşk ederm cnm:69:
henuz yemek takımımı almadm sonra alıcam ama modelini belrledim smdilk:)
Canım çok beğendim söz elbiseni bende buna yakın bişey gıydım sözümde :) Çok güzel olucaksın o gun emınım ;)
tşk ederm büşracm:))
demekki zevklerimiz uyuşuomus:69: lise mezuniyeti elbisesi gibi olmuş hiç havalı deil diyenler de oldu ama benm nedense içime çok sindi:69:
belindeki kuşağı çıkarınca daha hoş görünüo takmıcam büyük ihtimal.mutluluklar sana da:)

Son düzenleme:
tşk ederm büşracm:))
demekki zevklerimiz uyuşuomus:69: lise mezuniyeti elbisesi gibi oldu hiç havalı deil diyenler de oldu ama benm nedense içime çok sindi:69:
belindeki kuşağı çıkarınca daha hoş görünüo takmıcam büyük ihtimal.mutluluklar sana da:)

Havalı degıl mı daha ne havası olsun :) En önemlısı içine sinmesi canım senın içine sındıyse sen bu elbıseyı gıydıgınde için rahat edıcekse gerisi boş :) Teşekkür ederim darısı senın başına nilcim :)

zaten herkese beğendirmek mümkn deil ki cnm takılmıorm o yüzden:69:
o gün mutlu geçsin gerisi önemli deil..hem sevgilimn ve ailesinin de beğendiği bi elbise olması daha çok beğenmeme sebep oldu:39:

Son düzenleme:
çoook güzel olmuşş kuzuuummm tam ben senın topıge gırcekken gordum msjınıı :61: cogu ınsan evdekı soz ve nısan ıcın abıye gıyıyolar o yuzden ole dıyenler olmustur hıc takma peri gibisiiinn :16:

çoook güzel olmuşş kuzuuummm tam ben senın topıge gırcekken gordum msjınıı :61: cogu ınsan evdekı soz ve nısan ıcın abıye gıyıyolar o yuzden ole dıyenler olmustur hıc takma peri gibisiiinn :16:

:))) saol minnaaamm..o kdr fikir verdiniz bana çok saoln gelinlerin dibisiniz dibiiiii:8:
o kdr çok kişi yorum yazdıki bi an farkında olmadan sözlendm mi fln diorm:))
resmleri artk eklemem buralara..zaten gizim gelip çekicek profesonelm benm topiğine de bakmıo hiç yok ortalarda bu akşam:)

:))) saol minnaaamm..o kdr fikir verdiniz bana çok saoln gelinlerin dibisiniz dibiiiii:8:
o kdr çok kişi yorum yazdıki bi an farkında olmadan sözlendm mi fln diorm:))
resmleri artk eklemem buralara..zaten gizim gelip çekicek profesonelm benm topiğine de bakmıo hiç yok ortalarda bu akşam:)

en cicikk gelinde sensiiin işteee ohh :21: bussuru futuraff beklıyooruumm sözdeenn Giz'in şimdiden elceğğziine saağğlııkk :16:

kuzum sen cicilerini aldın birde fotomu ekledin buraya tam tahmin ettiğim gibi o elbise tam senlikti:)))))))

off off uğrayamadım buraya şirkette gördüm ama ufak çaplı eğitim vardı dönemedm sana daha yeni geldim eve canın nilim çok güzelsin çok :nazar::nazar::nazar::nazar:

beğenmez olurmuyum kuzum ba-yıl-dım:) sana cuk diye oturmuş bi elbise:16: birtek sen aceleci değilsin canım benim:9: bende sözüm için bi elbise beğendim fabrikada hatta senin gibi kabinde resimler çekindim ama annemler beğenmedi:( babaanemin basma elbisesine benzettiler:))

Son düzenleme:
kızlar homebravo.com da çatal bıçak takımları %44 indirimde.korkmaz) sizce misafir için hangi modelini alsam.herkes yazabilir mi lütfeeen.çünkü 10 tl lik indirim kuponu vermişler bugün son.ona göre alayım ben de olmaz mı ???
HomeBravo.com| Evine Değer Verenlerin Alışveriş Sitesi

elbisee yakından çokk çokk daha güzelmiş kusuumm iyiki 1.yi almamıssın cidden o göğüsteki işlemeleri kötüyydüü onun . Ayrıca burda cok acık renk gibi gozuksede cok tatlı bi rengi vaar :16:

dediğin gibi elbise tam senin tarzn cıvıl cıvıl : ) çok yakışmış tatlım güle güle giy hayırlı olsun şimdidenn:16:
bu arada sen elbiseden güzelmişsin maşallah manken gibi : ) :nazar:

Back
X