• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nil Çeyizi:))

son aldklarm için soruosan markaları yazabilirm cnm senin için;)
fiyatını mrk ettiklerini de cvplarm seve seve:69:

Canım Linens yatak örtünü kaça aldın acaba nette baktım fiyatını bir türlü bulamadım. :26: Bu gece de amma çok soru sordum. :9:

Son düzenleme:
Canım Linens yatak örtünü kaça aldın acaba nette baktım fiyatını bir türlü bulamadım. :26: Bu gece de amma çok soru sordum. :9:
hiç önemli deil tatlm ekliorm şimdi devamını buraya, yatak örtüsünü 225 aldm cnm indrimdeydi halada devam edio sanırm:69:

canım salata setin siyah kadehlerin yatak örtün şimdilik bunlar çok teşekkür ederim..

kızlar son aldıklarımı buraya ekliorm daha düzenli olması açısından:69:
$ndreamer.webp
$ndream.webp
linens yatak örtüm(misste görüp çok beğenmiştm çok şık tavsiye ederm;)
$yroll mint.webp
minimal nevresimim:)
$yastk (2).webp
bimden aldığım silikon yastklar son derece pofuduk:))
$önlük seti.webp
bernardo önlük setim
Eki Görüntüle 260814
luminarc kadehler 12 adet yine bernardodan:69:
$love.webp
bunları çok seviorm migrostan aldığım aşk kupalarımız:69:
$Fotoğraf-0243.webp
bernardo indirimden aldığım bulmacalı kupa ve derin kaseler
$silikon.webp
esse indirimden ıvır zıvır işte, i love kırmızıııı:119:
$kase.webp
bunlarda migrostan renklerini pek bi sevdm sanırm koleksiyon yapıcam:))

Şimdilik bu kdr ama devamı gelicek ,coming soon;)

Son düzenleme:
canım salata setin siyah kadehlerin yatak örtün şimdilik bunlar çok teşekkür ederim..

salata seti bernardodan cnm kase ve çubukları kaşıkları dahil 9,95 tl 2 tane aldm,
siyah kadehlerde yine bernardodan ama ykmde de varmıs 4 tanesi 47ydi 2.ye %50 indrm zamanında almıstm 12 tane
yatak örtüsünü söledm zaten sitede duymayanda kalmamıstr:)

harikasın canım. son aldığın koleksiyon yapacağın kaselerin peki?

canımmmm çok teşekkür ederim aydınlattın bizleri. güle güle en iyi günlerde kullan sorularımla takipçin olacağım:)

yine harika bir seçim canım,geçen gün gözüm kalmıştı bu nevresimde,ama artık almayacağım ya off offf,kendime sahip olmalıyım:31:
güle güle kullan canım benim:16:

saol tatlm beğenmene sevndm nevresm dediğin böle aşk kokmalı diorm:27:
sorma bende kendime hakim olmalıym artk su nevresm konusunda 2 tane daha var beğendiğim onlarıda aldmmı tamamdır:1:

hepsi şirin hepsini çok sevdim buluştuğumuzda banada böyle cici şeylerde yardımcı ol nilcik olurmu yerim ben seni bunlar çok harika çok çok zevklisin her zamanki gibi

Back
X