• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nil Çeyizi:))

hehe sende 2.yi al cnm birlkte aynı olur:))
bende senin gibi yapıcam son güne kdr beklerm:)

2. almayı düşünüyorum zaten canım.Zaten ben senin alacağınla Pearl modeli arasında kaldım.Diğerlerini hiç düşünmemiştim zaten.Çünkü erkek için olanlarda onlar çok hoşuma gitti.Zaten çok az farkları var 2 model arasında.25 tl lik çekim kalacak onunla ne alsam acaba:26:

Linens teki Arzu Kaprol nevresim takımlarının fiyatları düşmüş sanki :) Ben siyah olana bakıyordum 215 olmus fiyatı

Nilllllll kalpli tavayı aldım :)
$Kalpli Tavam-3 tl.webp
Evimistere gelmiş.Hem eve hem kendime aldım hem de ikisine sadece 4.8 tl ödedim :)))) Çok mutluyum :)))

Nilllllll kalpli tavayı aldım :)
Eki Görüntüle 334642
Evimistere gelmiş.Hem eve hem kendime aldım hem de ikisine sadece 4.8 tl ödedim :)))) Çok mutluyum :)))

güle güle kullan tatlm sonunda bulmana çok sevndm hemde çok uyguna almıs oldun ne güzelllll:69:
romantik kahvaltılarrrrrrr:16:

güle güle kullan tatlm sonunda bulmana çok sevndm hemde çok uyguna almıs oldun ne güzelllll:69:
romantik kahvaltılarrrrrrr:16:

Evet canım resmen bedavaya geldi nette 25 tl ye bile alacaktım,şanslıymışım :)
Ben bununla çok güzel krep yaparım aşkımaa :):)

aaa bugun akargo bedevayymış:)

dünden beri bedava cnm 1 subata kdrrr:69:

yes baby sevindim:)
bi kaç adrestende üye oldum 15 tl lik hediye çekleri geldi. 50tl üzeri geçerliymiş ama olsun:)
2tane 25liralık bişey alırsam bana 35 gelmiş olcak toplamda:D
sevindim:)

nil şu yazdıgım şeylre bak:D nekdar sana çekmişim:D

Güle güle kullanda cnm ikisini o fiyata nasıl aldın ki :26:

Teşekkürler canımmm.Tanesi 14.9 a düşmüştü.2 si 29.8 tuttu.25 liralık hediye çekim vardı,kargoda bedavaydı.Onu kullandım ve sadece 4.8 tl ödedim :)

ya su an varya mal gıbı kaldım bakıyorum cek arıyorum delı gıbı tabı bulamıyorum .. evımısterden 1 tane 50 lik cek aldım nasıl almadım bi tane daha monetanın tavalarını alıcaktım ayrı ayrı sepet yaparak aldıgım zaman cok mantıklı oluyor kaldım boyle napcam bılmıyorum :( üye olunca falan geleceği söylenen 15 lik ceklerde gelmedı bana cok moralım bozukk :(((
bana 50 yada 25 lık cek lazım kızlar :(

Back
X