• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nil Çeyizi:))

canım çok güzeller ben de almayı düşünüyorum bu model nasıl sence ben çok beğendim Eki Görüntüle 343170

ben 1 tane alışveriş yaptım kalpliyi almıştım şimdi o gösterdiğin modelide alıp çeyize atabilirim terlik kardeşliği yapıyoruz kızlar ben başka hesaptan denedim 8 tl ye geldii

şimdi bir başka hesabımdan denicem yine çeklerimi kullancam

nilim çeki nasıl kullandırtmıyor yahuu

evt çok şirin botlarm oldu ki benmmmm:69:
tşkler gunnurcmmmm:54:
Eki Görüntüle 343189 $tvigy.webp Eki Görüntüle 343188

19,90 olduğu için kullanamıodm ama 2 tllik günlk ped aldm cnm iyide oldu ihtiyacmda vardı:9:
kullanabildm ondan sonra:)))

canım çok komiğiz yaaa :1: bu arada ben de birçok mail adresinden üye oldum acaba hepsi bir telefon numarasıan onay kodu gelmesini kabul eder mi kullanım sırasında sen ne yaptın canım o durumu :)

canım çok komiğiz yaaa :1: bu arada ben de birçok mail adresinden üye oldum acaba hepsi bir telefon numarasıan onay kodu gelmesini kabul eder mi kullanım sırasında sen ne yaptın canım o durumu :)

canım nil denemiş olmuyorumuş

ped hangi kampayada burda yarıldım gülmekten ben

gizim sepetin altında alternatif tutar doldurmak için ürünler var cnm kampanyada deil pedler..diş macunu fln da alabilirsn;)
ayrı telefon nolarına gönderttim kuzu:)) evde hattan bol ne var:)

Hepimiz aynı anda yazmaya çalışınca 5000 tane aynı mesajı göndermişim kusura bakma Nilcim :)

Hepimiz aynı anda yazmaya çalışınca 5000 tane aynı mesajı göndermişim kusura bakma Nilcim :)

öenmli deil cnm ayy çok güldüm bu gün bize yaa:))
kardeşme söliyimde mailleri çoklaştırsn destek kuvvet lazm 4ünü harcadm bile kaldı3 tane:))

öenmli deil cnm ayy çok güldüm bu gün bize yaa:))
kardeşme söliyimde mailleri çoklaştırsn destek kuvvet lazm 4ünü harcadm bile kaldı3 tane:))

canım tel nereden bulcaz ben şirketten 2 kişiden aldım koskoca şirkette herkesin telinimi alcam yanmışım ben :1::1::1::1:

canım tel nereden bulcaz ben şirketten 2 kişiden aldım koskoca şirkette herkesin telinimi alcam yanmışım ben :1::1::1::1:

annenin babanınkine göndertttirirsin giz, yada yakın arkadaşının svgilinin:))
bi kere gönderince aktif oluo zaten bi daha lazm olmuo numara fln

nil merhaba korkmaz alışverişim gelmiş hepsi resimdekinin birebir aynısı. ben çok memnun kaldım.siparişinle aynı gün kargo yapılıyo ertesi gün elinde.benim gibi sabırsız biri için süper:)) bakalım istediğim monetalar indirime girmezse korkmazın seramiklerinide burdan almayı düşünüyorum

nil merhaba korkmaz alışverişim gelmiş hepsi resimdekinin birebir aynısı. ben çok memnun kaldım.siparişinle aynı gün kargo yapılıyo ertesi gün elinde.benim gibi sabırsız biri için süper:)) bakalım istediğim monetalar indirime girmezse korkmazın seramiklerinide burdan almayı düşünüyorum
ee süper bişi cnm buu:)) bayılırım böyle işleyen sitelere korkmadan alışeriş yapabiliriz o zman:69:
güle güle kullan cnm aldıklarını:16:

Back
X