bernardodan almstm cnm ama 2-3 ay oluo alalı çok az sayıda kalmıstı bi çok mağazada yoktu pçetelerini runnerını ve kendisi hep başka mağazalardan getirttik..masa örtüsü fiytı 99tl runner 49 tl peçeteler 4lü satılıo 40 tl ben 8 adet aldm..2.ye %50 indrm vardı bide sehir fırsatı çekleriyle toplamda 120-130 arası bişi ödedmCanım ya siyah masa örtünü nerden ve ne kadara aldın acaba?
samsungmu cnm markası çok güzel görünüo tam istediğim gibi ama acaba içi nasıl bölmeleri fln..Canım bu buzdolabı avrupabilişimde Eki Görüntüle 345377 Eki Görüntüle 345378 1104 e düşmüş nasıl sence offf yakından bakmam lazım yaa
yaa fiyatıda süpermiş kuzu yakındanda beğenirsen özelliklerini fln kaçırma derm ben
cnm eğer öğrenirsen bana da haber et alıcaklarıma heğ yakında dio çünkübende korkmazdan alıcam canım .gittim gördüm boyumun ölçüsünü aldım bugün24cmlik tencereye 185tl verirsem evin yolunu bulamam. hem homebravoyuda sevdim. seramik tencerelerde stok için yakında yazıyo acaba telefon açıp öğrensemmi nezaman gelirmiş stoğa
Bayıldım tatlım çeyizine Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah
çok tşk ederm
Son düzenleme: