• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nil Çeyizi:))

merhaba nil görüşmeyeli nasılsın canım : )

seninde tavsiyenle battaniyemi aldım teşekkür etmeye geldim : ) bahsettiğin gibi yumuşacık ve kalın battaniye. annemle semt pazarına gittik orada buldum :1:
bu arada bende tavalarımı korkmaz alacağım. yakından inceledim seramik tavaları gerçekten çok güzel. wok tava 30cm mi alsam 26cm mi bilemedim. :26:
benim bu ara çeyize ara vermem lazım nişan hazırlığı yapmam lazım ama duramıyorum ki :1:

merhaba nil görüşmeyeli nasılsın canım : )

seninde tavsiyenle battaniyemi aldım teşekkür etmeye geldim : ) bahsettiğin gibi yumuşacık ve kalın battaniye. annemle semt pazarına gittik orada buldum :1:
bu arada bende tavalarımı korkmaz alacağım. yakından inceledim seramik tavaları gerçekten çok güzel. wok tava 30cm mi alsam 26cm mi bilemedim. :26:
benim bu ara çeyize ara vermem lazım nişan hazırlığı yapmam lazım ama duramıyorum ki :1:
iyiyim tatlm güle güle kullannnnn bu arada çok sevdnm beğenmene:)))
wok tavamı ben 26lık alıcam 30 çok büyük geldi ama wok tava zaten büyük olur diyenler olabilir ama nedense bize yeticek kdr seyleri daha çok seviorm:)))
bende su an ceyize ara verdm bohçam için bişiler bakıorm sunu buldm ama nasıl kullanıcamı bilmiorm 1 çek alsam alıcam seyler için yeterli mi yoksa alıcam her ürün için grupon mu satın almalıyım bilemedm..

ya ben atakana herseyi tweenden almak istiorm çok iyi fırsat olur benm için:(((
Modaelinizde.com'dan D'S Damat ve TWN Ürünlerinde %60 Mevcut İndirimin Yanında %40 İndirim Sağlayan Groupon 5 TL!
Damat Ürünlerinde İndirim!

nilooooo bence bu fırsat güzel canım aladabilirsin alamayadabilirsin ben bilemedim şimdi :1::1::1::1:

hee bu arada şikayet varı yanluş anladın güldürüyoz derken memnun ediyoz insanlar bebe smileylerimiz var:1::1::1::1::1::1:

off kendime yaz için ciciler almam lazım renk renk çantalara geçiş yapmam lazım bide şu stradidekini alsammı çok gereklimi ama o tarz çok istiyorum kiii

wok tavamı ben 26lık alıcam 30 çok büyük geldi ama wok tava zaten büyük olur diyenler olabilir ama nedense bize yeticek kdr seyleri daha çok seviorm:)))
bende su an ceyize ara verdm bohçam için bişiler bakıorm sunu buldm ama nasıl kullanıcamı bilmiorm 1 çek alsam alıcam seyler için yeterli mi yoksa alıcam her ürün için grupon mu satın almalıyım bilemedm..

Modaelinizde.com'dan D'S Damat ve TWN Ürünlerinde %60 Mevcut İndirimin Yanında %40 İndirim Sağlayan Groupon 5 TL!

teşekkür ederim canım : 9 wok tavada 30cm gerçekten büyük ama ben hep kalabalık olacakmış gibi birşeyler alıyorum anneme çekmişim galiba:52:

aa onu bende inceleyim anlamaya uğraşıyım zira bu ara çok lazım:1:

ben bi tane grupon aldm kızlar kullanınca görücez bakalm..bi tane gömlek cüzdan ve kravat almayı düşünüorm
bu arada limango çekmle 3 tlye aldığım takımım gelmiş çok beğendmmmm gayet kaliteli kızlar markası moonlight zaman zamn girio hep indrme
$n11.webp

ben bi tane grupon aldm kızlar kullanınca görücez bakalm..bi tane gömlek cüzdan ve kravat almayı düşünüorm
bu arada limango çekmle 3 tlye aldığım takımım gelmiş çok beğendmmmm gayet kaliteli kızlar markası moonlight zaman zamn girio hep indrme
Eki Görüntüle 367234

Nasıl 3 tl ye geldi zaten 7 tl kargo yok mu canım

tabiki var duygucm kargo çekini birleştiremiosn ki..kargo sayılmaz sonuçta ben buna 3tl verdm mi verdm:)))
o kdr da olsn zavallı kargocu içinde ne olduğunu bilmeden taşıdı durdu sabahtan beri:))

Alemsin Nil :) Tamam da bizden 7 tl alıyorlar kargo ücreti 3 tl yazıyor :))) Ben cebimden çıkan paraya bakarım şekerim :52:

Canım ben bu fırsatı görmüştüm ama bende anlayamadım bir de ne alabileceğime karar veremedim o yüzden almadım. Bir de site de çok güven vermedi bana niyeyse :)

bana güvenilir geldi valla..hakkımızda bölümünü okudum yetkili satıcısı gibi bişiyler
aldm bakalm gruponu kullanınca yazarm
ilk etapta bunları almayı düşünüorm
$ds.webp $twn.webp

kızlar biraz bohça alışverişi yaptmmmmmm:69:
nasıl sizce güzel seçimler yapmısmıyımmmm:)) pek fazla desenli seylerden hoşlanmadığını bildiğimden bunları seçtm
hepsine 66tl ödedm grupon çekimi kullanıp 4 taksit de yaptırdm çok mutluyum şu annn bunlarda çıktı aradannn:))
Eki Görüntüle 367376 Eki Görüntüle 367377 $1 (1).webp

hani çekin yarından itibaren geçerliydi çok hızlısın :10: enişte bey iyi günlerde giysin:nazar:

kızlar biraz bohça alışverişi yaptmmmmmm:69:
nasıl sizce güzel seçimler yapmısmıyımmmm:)) pek fazla desenli seylerden hoşlanmadığını bildiğimden bunları seçtm
hepsine 66tl ödedm grupon çekimi kullanıp 4 taksit de yaptırdm çok mutluyum şu annn bunlarda çıktı aradannn:))
Eki Görüntüle 367376 Eki Görüntüle 367377 Eki Görüntüle 367375

Canım seçimlerin çok güzel bende sade şeyleri severim hep ama spor olarak kareli modellere bayılıyoruz aşkımla :))
Umarım kalitelilerdir canım çünkü piyasada acayip sahte ürün var.Bir yerde okudum markafonide satılan ürünler bile orjinal degılmıs adam üretimini yapan yeri bile bulmuş yani o derece

cnm sitenin şirketi orka..damat tween sitesnde anlaşmalı satış mağazası orka;))
sahte olma ihtimali yok yani..zaten fiyatlar çok uçuk değil orjinal sitesnde de bu fiyatta sadece gruponla+%40 indrm sağlamıs oldu
%60 indrm zaten sitesnde de var su an
tşk ederm ayrıca:))

hani çekin yarından itibaren geçerliydi çok hızlısın :10: enişte bey iyi günlerde giysin:nazar:
tatlm fırsat bitimnden sonra kodum geldi hemen denedm oldu kullandm bende..tşk ederizz:))
haberi bile yok sürpriz yapcam:9:
gecen gün dolabını toplamıstm gittiğimde bi tane düz gömleği ve kravatı yok ben ona cüzdan da almsıtm gecen yıl polodan hala yeni ama bitane de böyle klasik olsn dedm:69:
çok sanslı kereta herseyi çifter çifter oluo sayemde:))
ben bi kaç gömlek daha alıcam ama bizim mağazalar daha casual zaten pull and bear hastası:)

Back
X