• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nil Çeyizi:))

wuuuhuuuuuuuuuu

niloşum gelin olmuş da gidiyormuşşş

darısı başıma yaaa:16::16:

tatlım dur daha bi yere gittiğim yok kızlara sadece yemek olduğunu anlatamıorm:))))
sen nasılsn orkidem yoksn hiçççç

olsun her şey bir yemekle başlar.

bence çok şey ifade ediyor tanışmalar.

yavrum ben burdayım da sen diğer topice gelmiyorsun -nedenini de bilmiyorum ama- ondan görüşemiyoruz.

sonradan fark ettim burdan yazmaya devam ediyomuşsun.

ahahah biryere gidicen işte canımcım gittiğin için bizde böyleyizz kuzucum :))))))))yani şu anda istnblda olablrsn ama 1 seneye kalmaz şehir değiştiricen kuzucuk mutlu olcan ama kiii:16::16::16:

gelin olmuş gidiyorsun bana veda ediyorsun şarkısını mırılndanıyorum nelommmmmmm

niloşuum menüye bende bayıldım ve pelintoşum gibi gelsem ya keşke ben de :1:
herşey çok güzel geçer inşallah :16:

olsun her şey bir yemekle başlar.

bence çok şey ifade ediyor tanışmalar.

yavrum ben burdayım da sen diğer topice gelmiyorsun -nedenini de bilmiyorum ama- ondan görüşemiyoruz.

sonradan fark ettim burdan yazmaya devam ediyomuşsun.

ahahah biryere gidicen işte canımcım gittiğin için bizde böyleyizz kuzucum :))))))))yani şu anda istnblda olablrsn ama 1 seneye kalmaz şehir değiştiricen kuzucuk mutlu olcan ama kiii:16::16::16:

gelin olmuş gidiyorsun bana veda ediyorsun şarkısını mırılndanıyorum nelommmmmmm

niloşuum menüye bende bayıldım ve pelintoşum gibi gelsem ya keşke ben de :1:
herşey çok güzel geçer inşallah :16:

evt orkidem zaten fazla zamanımda yok hem burdan konusmayı daha çok seviorm, herkesn konusuna ortak olmadan direk konuabiliorz dolandırmadan:69:
gizimmmm birazdan market alışverişine gidicez annemle sonrada sarmalara başlıcazzzzzzz bu arada dersim dinledm bende salmak yok gördüğün gibi:)))
nuraymmm:3: saol cnm benmmmmm inş balım:29:

Nilişimm şimdiden kolay gelsin, sıvayın kolları bakalım oooh mamikler cok guzel olucaaakkiiii:56::9:

Dün sende okudum rus salatasını canım bi istedi bi istedi, bi güzel gittim markete yaptım alışverişimi tam bir kap rus salatası yedim:9: Gece cok susadım ama olsun güzeldi:56::27::9:

benden gelinciklerime gelsnnnn:69:
[video=youtube;d9NF2edxy-M]http://www.youtube.com/watch?v=d9NF2edxy-M[/video]

Son düzenleme:
Son düzenleme:
ilk dinlemede beğendm gerçekten ii grup;)

saol minnaaammm:69:
ayy heyecanlanıorm yavaş yavaş ama ben, sonunda:D

biz cidden daha cok heycanlıyııızz senden niliim :9: tatlı heycanlar bunlar hersey yolunda gıdıceekkk cook guzel bı yemekk olucaak kahkahalar doluu :61:

hehehe:)))
olsn cnm heryse sırayla ücretli olanları satın aldm;) benm msn adresmle şifre zorlueokul olucak sekilde gir dinle hepsinii;)
sadece çıkmıs soru çözüm derslerini almadm sanırım

saol nil ya. hani dinleyeceğim için deil, bunu benle paylaştıgın için.. duygusala bağladım:)

evt kuzum yaa yarn ve cumartesi tatili kaptm bende müdürden:))
öncelkle aşkımın isteği üzere bi tencere sarma sarıcaz o yemekten sayılmaz:)
annem mercimek çorbası yapıcak..fırında rosto, patates çanaklarında rus salatası (bunu ben yapıcm:), halamın pilavı çok güzel olur o tavuklu pilav yapıcak, hasan amca için çiğköfte alıcaz o çok severmiş:), kabaklı havuçlu kırmızı biberli julyen sos bunu da ben yapıcam:) tatlımız yapılıo kuzenim yapıcak onu, bizim gizin doğum günü 19 mayıs, o gün pasta alıcaz, kola meyve suyu fln o kdr..aklınıza gelen bişi varmı sizin kızlar eksik fln varmı sizce?? sulu yemeğimi yok gibi görünüo ama bilmiorz ne yapsak gerek varmı die düşündk bizde

berfooooo:)) özledm yaaa:)

canım yaa şimdi gördüm menünü. bence çok çeşit yapmayın. ben sevdiceğim annesi gelecek diye 6 çeşit yaptım. yemek deil hamurişi tarzı. kadın ikisinin tadına baktı şekeri varmış, kolestrolü varmış çok bozuldum hee:20: insan gelinim benim için özenmiş okadar şey yapmış die bi çatal tadına bakar dimi:47: onun için fazla çeşit yapma ziyan olmasın canım. dilerim güzel geçer tanışma faslı:)

nilcim bizde pek yemek tarzı seyler yapmamıstık, çay yanında yenecek türden yaptık, sarma, sigara böreği, kek vs. crocu nun dedıgı gıbı tadına bakıldı o kadar arttı bır suru sey.. :34:

canım yaa şimdi gördüm menünü. bence çok çeşit yapmayın. ben sevdiceğim annesi gelecek diye 6 çeşit yaptım. yemek deil hamurişi tarzı. kadın ikisinin tadına baktı şekeri varmış, kolestrolü varmış çok bozuldum hee:20: insan gelinim benim için özenmiş okadar şey yapmış die bi çatal tadına bakar dimi:47: onun için fazla çeşit yapma ziyan olmasın canım. dilerim güzel geçer tanışma faslı:)

nilcim bizde pek yemek tarzı seyler yapmamıstık, çay yanında yenecek türden yaptık, sarma, sigara böreği, kek vs. crocu nun dedıgı gıbı tadına bakıldı o kadar arttı bır suru sey.. :34:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr ben geldimmmmm:52:
bu gün hersey mükemmeldi beklediğimden bile gsel geçtiiii:69:
o kdr yolunda gitti ki kedim bile çok usluydu odasından hiç çıkmadı sözleştiğimiz gibi:69:
yemekleri de iyiki yapmısız hepsini tatmamak ne demek parmaklrını yedilerrr:56::56::56:
en son aşkımın önüne tüm sarma tabağını koydum hatta yanına bile istedi ama unutmusuz koymayı:)
kısacası çok gsel bi gündü..kahvemi yaptm aşkımın getirdiği çikolataları yiorm ve günün keyfini çıkarıormm:51:
hepiniz yanımda olduğunuz için çok saollllllllllllluunnnn kızlarrrr..sizi seviormmmmmm:29:

o kdr yolunda gitti ki kedim bile çok usluydu odasından hiç çıkmadı sözleştiğimiz gibi:69:
yemekleri de iyiki yapmısız hepsini tatmamak ne demek parmaklrını yedilerrr:56::56::56:
en son aşkımın önüne tüm sarma tabağını koydum hatta yanına bile istedi ama unutmusuz koymayı:)
kısacası çok gsel bi gündü..kahvemi yaptm aşkımın getirdiği çikolataları yiorm ve günün keyfini çıkarıormm:51:
hepiniz yanımda olduğunuz için çok saollllllllllllluunnnn kızlarrrr..sizi seviormmmmmm:29:

çok sevindim niloşummmmmmm

Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Canımmmm çok mutlu oldum . Darısı başıma :16:

Back
X