slm kızlarrrrr:))))
nasılsınız bakalmmmm, biz bu gün nişan alışverişimizi yaptkk hersey o kdr güzel geçti ve o kdr beğendiğim seyler aldm ki resmen hepsine tek tek aşık oldm

buradaki tavsiyelere uyarak eminönüne gittik sabahtan ve bana hitap eden hiç bişi bulamadık ordan direk forum istanbula geçtik ve herseyimizi avmden aldk:) sanırım tüm mağazalardan bişiler aldm:) gizim minnam peluşum ve berfom bu açıklamalar sizeeeeee

kozmetikleri mac ve watsonstan
kıyafetleri ve çantamı mango ve adil ışıktan,
ayakkabıları stradivarius ve diverasedan,
iç çamaşırları gecelk takımları ve sabahlıklar pierre cardin ve tabiki pijamalar oyshodan:) makyaj kutumda pijama takımımla aynı desen o da oyshodan:)
son olarak erkek arkadaşım da takımı zaradan aldı..bohçam gelsn hepsini tek tekkk fotograflarmmm

nişana kdr 2 hafta için bi takı seti beğenmem gerekio yardım bana ama bu sefer eminönü tawsiyesine benzemesin, o dükkanlardan hanlardan nasıl kaçıcamı şaşrdm
yemek masa örtüsünü sormussunuz kızlar ben onu bernardodan almstm ama üretmden kalkmıs, hticecm güzel bi takım içine siniosa 1 dk bile düşünme bile esya dediğin nedir yahu
netten mi beğeniosnuz die soran olmus evt beğenip mağazadan alıorz cnm, netten yemek takımı almaya cesaret edemem sahsen