Nil Gün Hipno Meditasyon CD'ni Dinleyerek İncelme Deneyimim

cimcime81

canım oğlum...
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
3.380
10
318
43
valla arkadaşlar henüz çok yeni başladım ama sık sık geişmeleri bildiricem.gerçektende iştahı dengeliyo.mucizevi bir şekilde açlığını bastırmayı öğreniyosun.diet falan yapmıyorum.ama hergün düzenli olarak nivea body egzersizlerini yapıyorum.(spor bölümünden indirdim)Egzersiz hareketleri çok yormuyor.herşeyden önemlisi sıkmıyor.ki ben egzersiz yapmayı hiç sevmem ama cd yi dinlediğimden beri itici gelmiyor egzersiz yapmak.dediğim gibi gelişmeleri yazıcam.....kaydirigubbakcemile2,:enbuyukkk:

evlendiğimde 80 kiloydum şimdi 105 kiloyum.boyum 1.74.kilolarımın yarısını kolayla aldım yarısınıda gece atıştırmalarıyla.cd. yi 1 haftadır dinliyorum.3 gündür evde kola olmasına rağmen içmek aklıma gelmiyo.öğün arası da sadece meyve yiyebiliyorum canım başka bişey yemek istemiyo.henüz kilo vermedim ama bu ilk zamanlar normalmiş.bekliyorum.bu arada egzersizi hala bırakmadım:)

merhaba bahsettiğiniz kasetten bende çok faydalandım bir dönem hayırlı olsun.ben çikolata bisküvi çok severim onu dinlediğim dönemde kendimi zorlayarak değilde gerçekten istemeyerek yemiyordum.canım istersede kendime izin vererek suçluluk duymadan yiyordum.2 defa nil gün le zayıfladım.şimdide zayıflarsam 3 olacak.peki niye kilo aldın dersen 3 kere doğum yaptım.hamilelik kilolarımı verdim.metabolizmanızı hızlandırın kaseti de var.tavsiye ederim.rapidden indirebilirsin

Evet şimdi buldum :) Google'dan nil gün hipnomeditasyon diye aratınca çıkıyor. Çok teşekkürler...

canım hipnomeditasyon serisinin içindeki özel sesler kopyalanınca kayboluyor diyor kasette motivasyon serilerinde sorun yok ama sağlıklı zayıflamak kasetinde bu sesler kayboluyormu bilmiyorum.benim kasetim vardı kayboldu.rapidden inince sesler kayboluyormu bende merak ediyorum.

ben mp3 üme indirdim.cd yi gece evde rahat dinleyebileceğim yer yok.ama işe yarıyo bence.eşim bu işlerden anlar birz.cd ye kopyalamazsan bişey olmaz dedi
ona güvendim bende

yürümekten nefret ettiğim halde cd leri dinlediğimden beri yürüyorum.hemde içimden geliyor.heryere yürüyerek gidiyorum.:)

Arkadaşlar geçen gün ben de indirdim merakımdan ama ilk dakikalarda müthiş bir huzur diyete karşı süper relax oldum... tam çok iyi derken dinlemeyi bitirdikten sonra aşırı baş ağrısı ve mide bulantısı oldu acaba mı dedim.. ertesi gün yine dinledim yine aynı gecesine yine aynı derken bıraktım sanırım netten indirince cidden bozuluyor orjinalini bulup alacağım...

internet ortamında reklamlar var arkadaşım google arayıp bulabilirsin... link ve adres vermek yasak olduğu için belirtmek istedim ama bir çok yer var...bulunduğunuz yerdeki kitapçılarda getirtebilir sipariş verirseniz...

benim orjinal kaseti vardı yanlışlıkla atmışım.kaset pratik olmuyor cd alsam cd çalar yok acaba cdyi mp3 e atarsamda bozulurmuki.kaseti soran arkadaş sağlıklı zayıflamak hipnomeditasyon diye arattır bulursun

arkadaşlar bu cd nin bir motivasyon için olanı var birde hipnomeditasyon için olanı.ben ikisinide aldım.motivasyon cd side çok ii.acayip hırslandırıyove çok faydalı bilgiler var.tanesi 7,50 tl.google dan aratırsanız nilgün hipno meditasyon diye bulursunuz.nil günün cd içeriği internette yok bu arada .başka bir sitenin var .ben dinledim çok ii gelmedi bana bilginize

nil gününün cd içeriği var ben buldum.. nil gün hipnomeditasyın sağlıklı zayıflama diye arattırınca buldum hemde bir çok yerde var.. indirilebiliyor ama ben de baş ağrısı yaptı dinleyemedim.. acaba savunmamı bu baş ağrısı yaşayan varmı ....

belkide dedikleri gibi kopyalanınca ses dalgaları bozuluyodur.bende baş ağrısı yapmadı.ama dinledikten sonra acayip uykum geliyo:)

belkide bi dirençti, keşke devam etseydin, bi süre sonra kaybolurdua.s

arkadaşlar subliminal teknikle hazırlanmış telkin cdlerini dinlerken
Baş ağrısı
Baş Dönmesi
Mide Bulanması
Çok normaldir daha önce bende başka bbir sitenin telkinlerini dinliyordum etkilerini ordan biliyorum
ama dinledikçe zamanla geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…