MaLiBu ....mucize..... Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2008 4.241 12 158 36 Ankara 31 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi BenNazKsK #61 ne kdr güzel bi düşünce bu ya.. nilbera valla harikasın.. Allah hepimizi Nilbera gbi ii insanlarla karsılastrsn inş
ne kdr güzel bi düşünce bu ya.. nilbera valla harikasın.. Allah hepimizi Nilbera gbi ii insanlarla karsılastrsn inş
C CORUMUNCADISI 3 yavrum kuzumlarim Kayıtlı Üye 18 Nisan 2007 6.852 16 156 38 31 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi BenNazKsK #62 Helal olsun kiz ellerine saglik, cok guzelmis, gule gule giysin bebisiniz kiz ablacim .
N NILBERA SeVGi KeLeBeĞi Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 6.086 96 363 39 31 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi BenNazKsK #63 Bonus .!.: Bende herkesi çok seviyorum :asigim: Sağolasın nilberam :1hug: Böyle yakın sıcak olduğumuzu görmek bilmek çok mutlu ediyor beni :asigim: Arda arkadaşım çok güzel söylemiş sanal zannedenler görsünler KK da dostluklar nasıl... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Nazlı ablam yeri değil ama :kedi: hamileyken resmini koycaktın hala bekliyoruz buyrunnnnnnnnn Yağmuru bi de yerinde görelim zemuszemus Genişletmek için tıkla... canım benim ALLAH ım dostluğumuzu hiç bozmasın inşallah MaLiBu .!.: ne kdr güzel bi düşünce bu ya.. nilbera valla harikasın.. Allah hepimizi Nilbera gbi ii insanlarla karsılastrsn inş Genişletmek için tıkla... bitanem sizlerde harikasınız canım benim kocaman öpuyorum opuyorumnanaktan
Bonus .!.: Bende herkesi çok seviyorum :asigim: Sağolasın nilberam :1hug: Böyle yakın sıcak olduğumuzu görmek bilmek çok mutlu ediyor beni :asigim: Arda arkadaşım çok güzel söylemiş sanal zannedenler görsünler KK da dostluklar nasıl... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Nazlı ablam yeri değil ama :kedi: hamileyken resmini koycaktın hala bekliyoruz buyrunnnnnnnnn Yağmuru bi de yerinde görelim zemuszemus Genişletmek için tıkla... canım benim ALLAH ım dostluğumuzu hiç bozmasın inşallah MaLiBu .!.: ne kdr güzel bi düşünce bu ya.. nilbera valla harikasın.. Allah hepimizi Nilbera gbi ii insanlarla karsılastrsn inş Genişletmek için tıkla... bitanem sizlerde harikasınız canım benim kocaman öpuyorum opuyorumnanaktan
N NILBERA SeVGi KeLeBeĞi Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 6.086 96 363 39 31 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi BenNazKsK #64 CORUMMLUcadi .!.: Helal olsun kiz ellerine saglik, cok guzelmis, gule gule giysin bebisiniz kiz ablacim . Genişletmek için tıkla... tşk ederim bitanem senide kocaman öpuyorum canlarımsınız sizler benim opuyorumnanaktan
CORUMMLUcadi .!.: Helal olsun kiz ellerine saglik, cok guzelmis, gule gule giysin bebisiniz kiz ablacim . Genişletmek için tıkla... tşk ederim bitanem senide kocaman öpuyorum canlarımsınız sizler benim opuyorumnanaktan
yesildiyar Babasının Markvelası Kayıtlı Üye 1 Şubat 2008 559 4 318 7 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi BenNazKsK #65 masallah subhanallah rabbım dostlugunuzu omur boyu daım etsın.Yavrunuzuda sag saglim elınıze almayı nasıp etsın.
masallah subhanallah rabbım dostlugunuzu omur boyu daım etsın.Yavrunuzuda sag saglim elınıze almayı nasıp etsın.
N NILBERA SeVGi KeLeBeĞi Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 6.086 96 363 39 7 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi BenNazKsK #66 yesildiyar .!.: masallah subhanallah rabbım dostlugunuzu omur boyu daım etsın.Yavrunuzuda sag saglim elınıze almayı nasıp etsın. Genişletmek için tıkla... ALLAH razı olsun canım benim çok tşk ederimopuyorumnanaktan
yesildiyar .!.: masallah subhanallah rabbım dostlugunuzu omur boyu daım etsın.Yavrunuzuda sag saglim elınıze almayı nasıp etsın. Genişletmek için tıkla... ALLAH razı olsun canım benim çok tşk ederimopuyorumnanaktan
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 58.912 225.081 1.223 53 27 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi BenNazKsK #67 http://www.kadinlarkulubu.com/tebrik-tesekkur-ediyorum/47099-kkya-tesekkurler.html Kadınlar Kulübüne veya üyelerine dair teşekkür topiği açılmaması kararı alınmıştır. Kadınlar Kulübüne teşekkür mesajlarımızı tek bir topik altında topladık,sizde mesajınızı o topikten yayınlayınız lütfen
http://www.kadinlarkulubu.com/tebrik-tesekkur-ediyorum/47099-kkya-tesekkurler.html Kadınlar Kulübüne veya üyelerine dair teşekkür topiği açılmaması kararı alınmıştır. Kadınlar Kulübüne teşekkür mesajlarımızı tek bir topik altında topladık,sizde mesajınızı o topikten yayınlayınız lütfen