Nilie'nin Beslenme Günlüğü

Güncel kilo : 88.3

Ancak bir türlü bazı bağımlılıklarımı bırakamıyorum. Örneğin: kola. Eskiden light olmayanından 2.5 litre tüketiyodum en az 1 günde. Artık zero tüketiyorum, en fazla 2 bardak olacak şekilde. Ancak öğrendiğim kadarıyla zero da olsa belde yağlanmaya neden olup tatlı isteğini artırıyomuş. O yüzden evdeki son kola bittikten sonra almıcam. Kendimi tutmam lazım bir şekilde. Dışarda olduğum zaman ara sıra içerim o tamam, ama ev ortamında içmemeye kararlıyım.
1-2 gündür bu paylaştığım menülerden bile kötü beslendiğim için yazmadım, zaten ağzım da hiç boş durmadı.
Neyse her yeni gün yeni bir başlangıç. Bekle beni 84! Mayısta benim olcaksın. :KK200:

Merhabalar :KK25: Sanki bir adet kendimi görmüş gibiyim :) Üniversiteye başlamadan önce de hep 70 üstüyken 5 yıllık üniv. sonunda 91le mezun oldum . Neredeyse senden 20 gün önce başladım diyete 8 Mart'da. Uzun bir süreç ama pes etmemek gerek. Halâ diyetteyim sen gibi :spor: Tebrik ederim bu arada

Merhabalar :KK25: Sanki bir adet kendimi görmüş gibiyim :) Üniversiteye başlamadan önce de hep 70 üstüyken 5 yıllık üniv. sonunda 91le mezun oldum . Neredeyse senden 20 gün önce başladım diyete 8 Mart'da. Uzun bir süreç ama pes etmemek gerek. Halâ diyetteyim sen gibi :spor: Tebrik ederim bu arada
Teşekkür ederim:KK200: sorma ya öğrenci evinde yenen abur cuburlar beni mahvetti:-) normalde de yerdim ama gece 3de kalkıp makarna yapmazdım mesela:KK70:
Ben hala bol bol kaçamak yaptığım için az az veriyorum, ams hiç yoktan iyidir:KK72:
Umarım istediğimiz kilolara geliriz bir an önce. :KK60:

Teşekkür ederim:KK200: sorma ya öğrenci evinde yenen abur cuburlar beni mahvetti:-) normalde de yerdim ama gece 3de kalkıp makarna yapmazdım mesela:KK70:
Ben hala bol bol kaçamak yaptığım için az az veriyorum, ams hiç yoktan iyidir:KK72:
Umarım istediğimiz kilolara geliriz bir an önce. :KK60:

Ah o akşam çay yanı yenen abur cuburlar. Gecenin köründe yapılan makarnalar , dışarıda yenen burgerlar :-) Sanki bana da biraz yavaş gibi geldi ama az olsun tam olsun :KK39: Ben 70.2'yim şu an. İnşallah bir an önce görürüz istediğimiz rakamları :KK73: Eylül'ün ilk haftası düğünüm var bir de :KK37:

Ah o akşam çay yanı yenen abur cuburlar. Gecenin köründe yapılan makarnalar , dışarıda yenen burgerlar :-) Sanki bana da biraz yavaş gibi geldi ama az olsun tam olsun :KK39: Ben 70.2'yim şu an. İnşallah bir an önce görürüz istediğimiz rakamları :KK73: Eylül'ün ilk haftası düğünüm var bir de :KK37:
Mutluluklar dilerim:KK200: ohoo 65 olsan fıstık gibi gelin olursun, 70 e inmişsin bile:KK19:

Merhabalar. Ben de yeni başladım. Güncel kilom 84.6. Bakalım ne kadar verebileceğim

Back
X