ben bu evde oturamazdım nedense müze gibi
ayyy acaba neresi müze gibi hertaraf yepyeni gıcır gıcırr süperr daha nolsunnn herkesin evine yorumlarda bulunmuşsun seninkini gerçekten merak ediyorumm kötükedihüso
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bu evde oturamazdım nedense müze gibi
bazi densiz kendini bilmez insanlar yorum yapiyor iste , sirf kiskanclik,niltol canim benim evin harika güle güle oturun canim,önemli olan esyalar degil,sagligin ve mutlulugun önemli ,hic kafana takma güzelim.
Canım ben beğendim eşinle ve sevdiklerinle güle güle otur ağzının tadı bozulmasın![]()
niltolcum salon mobilyalarımızın renkleri farklı ama hemen hemen aynı model beğenmişiz :) çok zevklisin canım. bi ömür mutlulukla ağız tadıyla yaşarsınız inşallah. salon perden çok hoşuma gitti. simlimi parlak görünüyor. benim için yakın çekimini koyabilirmisin canım yaa. haftaya perde ve halılarıda almaya gidicez.
niltolcum pardon canım baştan aşağı baktım sayfalara eklemişşin zaten :)) ordan aldım resmi perdeciye gösteririm artık. çok çok çok teşekkürler tatlım yaa çok nazik ve ilgilisin her konuda.. diktiriyim evime asınca eklicem resmi inşallah. ama ağustosta anca :))
nitolcum evin cok hoş ve renkli özellikle yatak odana bayıldım...en sevdiğim renkler..güle güle otur..
bayıldım canımm çok güzell iyi günlerde güle güle oturun
canım ya sorularımız bölümüne yazdım bır bakıp fikir verir misin
ah be niltonum.nişanın düğünün süper olduğu gibi evinde süper.
allah ağız tadınızı bozmasın tatlım.hep mutlu olun,a.s.
evin çok şirin aynı zamanda modern.yuvanızda huzurlar dilerim.allah ağzınızın tadını bozmasın.nişanlı biri olarak bana fikir verdi çok sağol niltol