- 7 Şubat 2008
- 2.049
- 1
- 116
- 40
[ı]çok güzel ve zevkli bi ev güle güle oturun canım...[/ı]
çok teşekkürler tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[ı]çok güzel ve zevkli bi ev güle güle oturun canım...[/ı]
Oyy oy canım evin bir harika huzurla mutlulukla bir ömür geçirin inşallah..
Soruldu mu bilmiyorum yorumların hepsini okuyamadım ama yatakodası takımını nerden aldığını merak ettim canım..
niltolcum evin cok güzel sIk gözleri yormuyorkafamçokkarıştı
zevklisin allah saglikli iyi günlerde oturmayi nasip etsin
bu arada koltuklarini cok begendim parlak o tür koltuk takimlarina bayiliyorum
renkleride hos
uyum süper çok güzel döşenmiş iyi günlerde sağlıkla oturun inşallah a.s.
Tatlım eviniz çok güzel.İyi günlerde sağlıkla oturmayı nasip etsin allah ben çok beğendim maşallah![]()
merhaba canım.evin çok güzel olmuş özellikle iki bibloya bittim!!!gelinli damatlı olana,aynılarından nerden bulabilirim aşırı beğendim ya inşallah yardımcı olabilirsin
canım doğru bir detaya takılmışsın, içinde beyaz lamba olmasına rağmen loş bir havası var ama zaten yatak odası fazla ışığa da gerek yok. umarım resim yardımcı olur.a.s.
![]()
eviniz çok güzel gerçekten ,güle güle kullanın eşyalarınızı,tabikide huzurla..
yazdınımı bilmiyorum ama yatak odası hazırmı,tam istediğim gibide..eğer hazırsa ymarkası nedir:)))teşekkür ederim..
kııızzzzzzzz niltolllll ben niye yeni görüyorum evini yaaaa:1shok:
allaallaaa çok ilginç..kendi kendime sinir oldum şimdi....evine bayıldım canım.....yatak odan süper....oturma odasını ve mutfağıda çok beğendim...güle güle huzurla oturun inşallah canım benimm:1hug:
biblolara bayıldım.nerden aldın
cnm öncelikle güle güle otur diyimbohçalar kına nişan düğün ve sonrada evin.. hepsi birbirinden hoş.. inanki kaç kez baktım ben bile bilmiyorum..kaydirigubbakcemile3 güle güle kullan çok şık çok güzel hepsini ayrı ayrı çok beğendim