• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niltol'un evi !

Oyy oy canım evin bir harika huzurla mutlulukla bir ömür geçirin inşallah..
Soruldu mu bilmiyorum yorumların hepsini okuyamadım ama yatakodası takımını nerden aldığını merak ettim canım..

tatlım sağol en güzelleri senin olsun... İkitelli Masko mobilyacılar sitesinen aldık galiba NVT Collection olması gerekliydi... yanlışda diyebilirim 1 sene oldu hayatım unutmuş olabilriim...

niltolcum evin cok güzel sIk gözleri yormuyorkafamçokkarıştı
zevklisin allah saglikli iyi günlerde oturmayi nasip etsin
bu arada koltuklarini cok begendim parlak o tür koltuk takimlarina bayiliyorum
renkleride hos

niltolcum evin cok güzel sIk gözleri yormuyorkafamçokkarıştı
zevklisin allah saglikli iyi günlerde oturmayi nasip etsin
bu arada koltuklarini cok begendim parlak o tür koltuk takimlarina bayiliyorum
renkleride hos

sağol tatlım herşeyin en güzellerini senin olsun... inşallah evini istediğin gibi döşemek nasip olur...

uyum süper çok güzel döşenmiş iyi günlerde sağlıkla oturun inşallah a.s.

Tatlım eviniz çok güzel.İyi günlerde sağlıkla oturmayı nasip etsin allah ben çok beğendim maşallah:nazar:

merhaba canım.evin çok güzel olmuş özellikle iki bibloya bittim!!!gelinli damatlı olana,aynılarından nerden bulabilirim aşırı beğendim ya inşallah yardımcı olabilirsin

merhaba canım.evin çok güzel olmuş özellikle iki bibloya bittim!!!gelinli damatlı olana,aynılarından nerden bulabilirim aşırı beğendim ya inşallah yardımcı olabilirsin

merhaba canım beğenmen çok hoşuma gitti eminönünden şarkhan pasajından aldım

canım doğru bir detaya takılmışsın, içinde beyaz lamba olmasına rağmen loş bir havası var ama zaten yatak odası fazla ışığa da gerek yok. umarım resim yardımcı olur.a.s.

grnt018wd6.jpg

eviniz çok güzel gerçekten ,güle güle kullanın eşyalarınızı,tabikide huzurla..

yazdınımı bilmiyorum ama yatak odası hazırmı,tam istediğim gibide..eğer hazırsa ymarkası nedir:)))teşekkür ederim..

kııızzzzzzzz niltolllll ben niye yeni görüyorum evini yaaaa:1shok:

allaallaaa çok ilginç..kendi kendime sinir oldum şimdi....evine bayıldım canım.....yatak odan süper....oturma odasını ve mutfağıda çok beğendim...güle güle huzurla oturun inşallah canım benimm:1hug:

eviniz çok güzel gerçekten ,güle güle kullanın eşyalarınızı,tabikide huzurla..

yazdınımı bilmiyorum ama yatak odası hazırmı,tam istediğim gibide..eğer hazırsa ymarkası nedir:)))teşekkür ederim..

canım beğenmen beni çok mutlu etti sağol öncelikle ikitelliden maskodan aldım hazırdı ben sadece ölçülerime göre değiştirdim birde gardolap içini kendi isteğime göre yaptım.
mağaza ismi unuttum ama orada hep tarz beyaz siyah bulmak mümkün simdi moda böyle

kııızzzzzzzz niltolllll ben niye yeni görüyorum evini yaaaa:1shok:

allaallaaa çok ilginç..kendi kendime sinir oldum şimdi....evine bayıldım canım.....yatak odan süper....oturma odasını ve mutfağıda çok beğendim...güle güle huzurla oturun inşallah canım benimm:1hug:

sağol canım öncelikle evimi beğenmen beni çok mutlu etti. darısı başına ve herşeyin güzeli senin olsun...

cnm öncelikle güle güle otur diyim:nazar: bohçalar kına nişan düğün ve sonrada evin.. hepsi birbirinden hoş.. inanki kaç kez baktım ben bile bilmiyorum..kaydirigubbakcemile3 güle güle kullan çok şık çok güzel hepsini ayrı ayrı çok beğendim

cnm öncelikle güle güle otur diyim:nazar: bohçalar kına nişan düğün ve sonrada evin.. hepsi birbirinden hoş.. inanki kaç kez baktım ben bile bilmiyorum..kaydirigubbakcemile3 güle güle kullan çok şık çok güzel hepsini ayrı ayrı çok beğendim

öncelikle darısı başına canım... yorumların içinde çok çok teşekkür ederim

Back
X