• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niltol'un evi !

cnm evin çok cici yatak odandaki duvar süsünü nerden aldın

salon hariç yer yeri çok beğendim şahane hatta
ama salon çok cicili bicili ben sadelikten hoşlandığım için bana abartı geldi nacizane fikrim
yoksa tabiki senin tercihin ve zevkin önemli sonuçta senin evin
rabbim ağız tatdıyla oturmayı nasip etsin n önemlisi bukaydirigubbakcemile5

yatak odana ve oturma odana bayıldım ayrıca mutfağın küçük olmasına rağmen çok kullanışlı masan çokgüzel iyi günlerde otur

çok zevkli döşenmiş evin. yatak odana bayıldım. bide bende arçelikten ankastre fırın almak istiyorum nasıl memnunmusun? tavsiye edermisin.?

canım evin herşeyiyle çok güzel kaydirigubbakcemile5 allah eşinle mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin :nazar:a.s.

Cok zevklı dosenmıs asil bır ev..Rabbım huzur mutluluk nese versın canım sıze her an her dakıka..

SİTEDE GÖRDÜĞÜM EN GÜZEL EVLERDEN HATTA EN GÜZELİ GÜLE GÜLE OTURUN.
BANYODAKİ HAVLULAR ve MUTFAKTAKİ ASKIDA KUPALARIN RENK RENK OLMASI DA ÇOK GÜZEL.
BİRDE BİRŞEY SORACAĞIM BANYOYU KUŞ BAKIŞI NASIL ÇEKTİN?

bazı odaların dar olmasına karşın ancak bu kadar güzel dizayn edilebilir düşünülerek döşenmiş ayrıntılara dikkat edilmiş bakarken hayran kaldığım bir evin var herşey birbiriyle o kadar uyumlu olmuş ve o kadar kullanışlı hale getirebilmişin ki hiç bir eksiği ve fazlası yok inşallah bu güzel yuvada hep sağlıkla mutlulukla oturursunuz

canim benim evin cok ama cok güzel bii ev hanimi olarak aksesuara ve evin temizligine cok meraklyiimdr sende cok temizz ve düzenlisin ne gzll hersey tertiplii yatak odana bayildim dogrusu salonunda cok gzl olmus oturum odanda harikaa baynonda tek kelimyle muhtesem mutfaginda cok gzlll plani varmi valahh harika dösemissiniz güle güle saglikla huzurla otur canim..
kiss banyoyu öyle tepeden nasil cektin klozet üstnemi ciktinn:::)))

evet o tepeden çekilen fotoyu bende çok merak ettim kaydirigubbakcemile3

bu arada evin tek kelimeyle süper :lepi:

yatak odanla mutfağın harika canım..salondan hoşlanmadım belkide yemek masasının rengini sevmediğim içindir..çok parlak gelir bana o renk..bide televizyonun altındaki konsol...canım mutfağındaki baharat kavanozları açıkmı duruyo öyle..yoksa resim çekmek içinmi açtın kapaklarını..? güle güle sağlıklı huzurlu otur canım

canım yorumun için sağol. salon için koyu renk mobilya düşünmedik çünkü içerisi karanlık olsun istemedik oyüzden bu renk tercih ettik birde mobilyalar spor tarzı düz kesim hani oyma falan yok ya o hoşumuza gitti. canım mutfak daki kavanozların ağızları kapalı kapaklarıda cam olduğundan gözükmemiş olabilir.a.s.

Canım güle güle otur evin çok güzel . :nazar: :nazar: :nazar:
Yatak odana bayıldım, salondaki perden çok hoş, perdeni nereye yaptırdın acaba?
Güle güle kullan evini ve eşyalarını a.s.

canım beğendiğine çok mutlu oldum. tüm perdelerimi Unkapanında yaptırdım mağaza ismi olarak aklımda yok ama ilgilenirsen akşama eşimden öğrenir sana bilgi veririm.a.s.

Canım yatak odandaki o örgü dediğin halıyada bayıldım, nasıl ördü acaba akraban hangi iple yani yüncüye gidip nasıl istiycem ve neyle örücem şişlemi tığlamı? Heveslendim örcem bende delikafadulden Bu arada parke üzerinde kaymıyormu kullanışlımı vede makinede kıyayabiliyormusun ? Çok şık durmuş ve yatak odanada çok uymuş, tekrar güle güle kullan canım :kahve:

canım ipin adı sakal ip diye geçiyor ve şişle örülüyor, parkede kaymıyor çünkü kilimlerin altında kaydırmaz var, makinede yıkanabiliyor ve hiçbirşey olmuyor.a.s.

Niltolcum hemşerim:teytey:, nişan bohçalarından sonra evine bakmak çok keyifliydi tatlım kaç kere geçtim resimleri:dance:. En çok da yatak odası ve mutfağını beğendima.s.

Allah ağız tadıyla mutlu bir hayat geçirmeyi nasip etsin sana:nazar:
Nazar değmesin canım yuvanıza, mutluluğunuzaa.s.darısı başımıza valla​

hemşerim hoş ve güzel yorumların beni çok mutlu etti, evet darısı başına diyelim çünkü evlilik güzel birşey, birde Yüce Rabbim bende olan herşeyin daha güzellerini sana versin ve bir ömür boyu mutlu ol inşallah...a.s.

yatakodana bayıldım canım gerçekten mükemmel yatakodasının avize ve abajurunu nerden aldın bende beyaz mobilya düşünüyorum onlar çok güzel olmuş...

canım beğendiğine sevindim, Avize ve abajurları KOÇTAŞ'dan aldık. a.s.

öncelikle güle güle oturun,ben de beğendim pek çok şeyi,herkes gibi.ben bir detaya takılıp sormak istiyorum,yatak odandaki aydınlatmaları ben de daha önce gördüm ve beğenmiştim,hazır kullanan birini görmüşken verdikleri ışığın nasıl olduğunu öğrenmek istiyorum.

canım doğru bir detaya takılmışsın, içinde beyaz lamba olmasına rağmen loş bir havası var ama zaten yatak odası fazla ışığa da gerek yok. umarım resim yardımcı olur.a.s.

grnt018wd6.jpg

Son düzenleme:
cnm evin çok cici yatak odandaki duvar süsünü nerden aldın

canım KOÇTAŞ'dan aldık. Fiyatı da çok cuzi 50.0ytl idi hatta aldığımız haldeki resmini koyuyorum, hepsi öyle bir bütün şeklinde bir onu kendi tasarımıza göre bu hale getirdik.a.s.

grnt072cy8.jpg

çok zevkli döşenmiş evin. yatak odana bayıldım. bide bende arçelikten ankastre fırın almak istiyorum nasıl memnunmusun? tavsiye edermisin.?

yorumların için sağol canım. fırın içinde acayip memnunum çok kullanışlı.a.s.

SİTEDE GÖRDÜĞÜM EN GÜZEL EVLERDEN HATTA EN GÜZELİ GÜLE GÜLE OTURUN.
BANYODAKİ HAVLULAR ve MUTFAKTAKİ ASKIDA KUPALARIN RENK RENK OLMASI DA ÇOK GÜZEL.
BİRDE BİRŞEY SORACAĞIM BANYOYU KUŞ BAKIŞI NASIL ÇEKTİN?

canım çok sağol beni yorumunla çok mutlu ettin, ve birde acayip dikkatlisin, köşede alafranga tuvalet varya onun üzerine çıkıp çektim daha detaylı gözüksün diye...a.s.

Back
X