Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yatak odanla mutfağın harika canım..salondan hoşlanmadım belkide yemek masasının rengini sevmediğim içindir..çok parlak gelir bana o renk..bide televizyonun altındaki konsol...canım mutfağındaki baharat kavanozları açıkmı duruyo öyle..yoksa resim çekmek içinmi açtın kapaklarını..? güle güle sağlıklı huzurlu otur canım
Canım güle güle otur evin çok güzel .![]()
![]()
![]()
Yatak odana bayıldım, salondaki perden çok hoş, perdeni nereye yaptırdın acaba?
Güle güle kullan evini ve eşyalarını a.s.
Canım yatak odandaki o örgü dediğin halıyada bayıldım, nasıl ördü acaba akraban hangi iple yani yüncüye gidip nasıl istiycem ve neyle örücem şişlemi tığlamı? Heveslendim örcem bende delikafadulden Bu arada parke üzerinde kaymıyormu kullanışlımı vede makinede kıyayabiliyormusun ? Çok şık durmuş ve yatak odanada çok uymuş, tekrar güle güle kullan canım![]()
Niltolcum hemşerim:teytey:, nişan bohçalarından sonra evine bakmak çok keyifliydi tatlım kaç kere geçtim resimleri:dance:. En çok da yatak odası ve mutfağını beğendima.s.
Allah ağız tadıyla mutlu bir hayat geçirmeyi nasip etsin sana
Nazar değmesin canım yuvanıza, mutluluğunuzaa.s.darısı başımıza valla
yatakodana bayıldım canım gerçekten mükemmel yatakodasının avize ve abajurunu nerden aldın bende beyaz mobilya düşünüyorum onlar çok güzel olmuş...
öncelikle güle güle oturun,ben de beğendim pek çok şeyi,herkes gibi.ben bir detaya takılıp sormak istiyorum,yatak odandaki aydınlatmaları ben de daha önce gördüm ve beğenmiştim,hazır kullanan birini görmüşken verdikleri ışığın nasıl olduğunu öğrenmek istiyorum.
cnm evin çok cici yatak odandaki duvar süsünü nerden aldın
çok zevkli döşenmiş evin. yatak odana bayıldım. bide bende arçelikten ankastre fırın almak istiyorum nasıl memnunmusun? tavsiye edermisin.?
SİTEDE GÖRDÜĞÜM EN GÜZEL EVLERDEN HATTA EN GÜZELİ GÜLE GÜLE OTURUN.
BANYODAKİ HAVLULAR ve MUTFAKTAKİ ASKIDA KUPALARIN RENK RENK OLMASI DA ÇOK GÜZEL.
BİRDE BİRŞEY SORACAĞIM BANYOYU KUŞ BAKIŞI NASIL ÇEKTİN?