Niltol'un evi !

canım öncelikle yorumun için teşekkürler, mutfakdaki masayı PRATİKER'den aldık, fiyatıda çok cuzi birşeydi ama hatırlamıyorum da 100tl'nin altındaydı, Mutfak daki kemerde evet yemek kokusu biraz içeriye geçiyor ama mutfağında kapı olanların çoğuda zaten kapatmıyor. hem artık aspiratör var kuvvetli çektiği sürece birşey olmuyor, ben sadece kızartma ve fırında balık yapacağım zaman mutfağımdaki küçük camımı açıyorum, aspiratörüde 3 de çalıştırıyorum, içeriye pek fazla koku gitmiyor.a.s.

bilgiler için teşekkürler.:1hug: aspiratör kısmını unutmuşum sırnaşık şey bizde balık yiyen de yok sanırım benim de yapmam için bi engelim kalmadı. mutlu mutlu oturun bi ömür inşallah :nazar: a.s.

niltol cum evin bir harika.en ufak süs eşyandan en büyük mobilyana kadar hepsi birbirinden güzel ve zevkli.evine komple bakıldığında da çok güzel bir uyum var.sağlıklı huzurlu günlerde oturmanız dileğiyle.

Çok güzel mşlh güle güle oturun Ağzınız tatlı her anınız huzurlu mutlu olsun
Salondaki tül şekli çok beğendim bir şekil Bir gün evlenebilirsem:uhm: vede evimin pencereleri ve konumu uygun olursa yaptırmayı düşünüyorum
Banyodaki havlu sepeti güzel bi fikir Beğendiğim ve uyguladığım bi ayrıntıdır Ama şu varki sanki çok yerde kalmış
Çok fazla yer kaplamayacak bi ünite ile yukarda tutulabilirmi acaba
Mutfakta ii değerlendirilmiş

niltolcum evine baktıkça bakasım geliyor çok hoşuma gitti ben de oturma odama köşe takımı almayı düşünüyorum acaba rahat oluyor mu çünkü eşimle ben şimdikiler kanepe olduğu için rahatça uzanarak bakarız da tv ye genelde ,sığmayız herhalde köşe olursa hhı canım bide yatakodasındaki incili vazo varya onun içindekiler ne kırmızı taş mı yoksa kuru yaprak mı

Son düzenleme:
canım bütün evin harika valla bakarken içim açıldı +salon perden ve koltun a-takımın çok hoşuma gitti çalıntı yapa bilirim :D

bu sitedeki en güzel ev diyorum..
başka da bir şey demiyorum
....

canım bütün evin harika valla bakarken içim açıldı +salon perden ve koltun a-takımın çok hoşuma gitti çalıntı yapa bilirim :D

canım beğenmene sevindim, istediğin eşyayı kendi evine değerlendirebilirsin ben zaten sizlere örnek olsun diye paylaştım ve çok mutlu oldum...a.s.

niltolcum evine baktıkça bakasım geliyor çok hoşuma gitti ben de oturma odama köşe takımı almayı düşünüyorum acaba rahat oluyor mu çünkü eşimle ben şimdikiler kanepe olduğu için rahatça uzanarak bakarız da tv ye genelde ,sığmayız herhalde köşe olursa hhı canım bide yatakodasındaki incili vazo varya onun içindekiler ne kırmızı taş mı yoksa kuru yaprak mı

canım köşe koltuk çok kullanışlı tavsiye ederim özellikle tv izlemek süper oluyor, yatak odamdaki vazoyu ikea dan aldım içindekilerde kalp ve yuvarlak şeklinde kırmızı mat ve parlak taşlar onları da Euroflora mağzasından aldım, internette sitesi var daha süper ev eşyaları var içindea.s.

ne kadar tatlı bir ev zaten yeni evlilerin evleri çok hoş olur herşey yeni tertemiz gülegüle otur sağlıcakla ve mutlulukla canım

çok özenlı çok düzenlı bı evın var cnm
yatak odana bayıdım sıyah beyaz harıka ayy sımdık senın yatak odanı gorunce benım akcaağaç alma ıstedığımde azaldı ama olmas dönememem lazım:delphin:
mutfaktakı setlerın ınox sanırsam bende lal serısını alcaktım (ekmek kızartma k meyve sıkacağı tost..)sımdık gene kararsız kaldım ınox aldım camasr ve bulasık mak acep onlarıda mı ınox alsam :delphin:
mutfağındakı baharatlıklrdan bende aldımdelikafadulden yahu herbısey pek guzel daha ne dıyım RABBIM huzurla oturmanızı nasıp etsın:Saruboceq:Şeniz

canım evin çok güzel valla bayıldım inşallah rabbim çok güzel günlerde sağlıkla huzurla oturmayı nasip eder bende temmuzda evlenicem ama evimiz olmadığı için kiraya gitcez .İnşALLAH hayal ettiğim gibi bi ev bulurum:çok üzgünüm

:nazar:maşallah maşallah çok sıcak zevkle döşenmiş tertemiz bir evin var ne eksik ne fazla herşey ayarında olmuş Allah daim etsin.. bu arada benimde yatak odam böyle siyah beyaz:) oturma odandaki tablo ve banyondaki klozet takımın çok hoşuma gitti nerden aldığını öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa??fisfisfis

:nazar:maşallah maşallah çok sıcak zevkle döşenmiş tertemiz bir evin var ne eksik ne fazla herşey ayarında olmuş Allah daim etsin.. bu arada benimde yatak odam böyle siyah beyaz:) oturma odandaki tablo ve banyondaki klozet takımın çok hoşuma gitti nerden aldığını öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa??fisfisfis

tatlım çok güzel mesaj yazmışsın sağol, klozet takımını Eminönü Kürkçühandan aldık 30tl idi, oturma odamdaki tabloyuda Okmeydanından aldık aşağıda mağzanın resmi var fiyatıda galiba 250tl idi ama yazın almıştık şimdi fiyatlar çok yüksek ve aynı modeli yok fakat daha güzel eşyalar var ben cumartesi gittim salonuma altın sarısını bulurum diye aynısının koltuk üstüne yatay koyarım dedim ama yoktu...

grnt006sb7.jpg

Back
X