• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niltol'un evi !

işte girişim ve holüm

1000595.jpg

1000596g.jpg

1000597n.jpg

1000598g.jpg

Son düzenleme:
Güle güle oturun zevkle döşenmiş çok hoş bir ev Allah ağzınızın tadını bozmasın işallah :nazar:

çok güzel çok beğendim allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin....

evett niltol cüm çamaşır sepetin nerden :))))

Canım Çamaşır sepetimi EUROFLORA diye Kağıthane / İst'da kocaman bir mağaza var süper süs eşyaları, çiçekler ve hasır malzemeler var. internette verdiğim ismi aradığında da bulabilirsin

güle güle iyi günlerde otur canım

yatak odan cok şıkmıs canım saglıkla oturun :)
yatak odanı nerden aldıgını ve fıyatını ogrenebılırmıyım?
benımkının tarzında oldugu ıcın fıyat farkı falan varmı merak ettım ;)

çok güzel döşemişsin evini. mutlulukla, güzel günler geçirin inşallah.
Allah ağız tadınızı bozmasın.

yatak odana bayıldım özellikle. yatak odasındaki halıları nereden aldığını öğrenebilir miyim

güle güle otur allah ağız tatlılığı versin canım bi yastıkta kocayın inş. evin müthiş olmuş hatta süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :nazar:

Çok güzelmiş canım evin.. Bu sıcak ve güzel yuvanda her daim mutlu ol..
Yatak odan çok muhteşem, banyondaki uyum ise çok iç açıcı..
Mutfağınıda merak ediyorum onuda eklersin değilmi?.
Bu arada parfümün naomi campbell sanırım bende bayılırım o kokuya...

Çok güzelmiş canım evin.. Bu sıcak ve güzel yuvanda her daim mutlu ol..
Yatak odan çok muhteşem, banyondaki uyum ise çok iç açıcı..
Mutfağınıda merak ediyorum onuda eklersin değilmi?.
Bu arada parfümün naomi campbell sanırım bende bayılırım o kokuya...

yorumların çok güzel parfümümde doğru diyorsun orada birçok parfümün içinden onu bilmene tebrik ederim.a.s.

Nitolcum bayıldım evine hayalimdeki ev diyebilirim siyah tutkunuyum beyaz ile kombinasyon muhteşem aksesuarlar da harika abartısız ve göz kamaştırıcı zevkin ve seçimin süper allah bir ömür boyu mutlu mesut yaşamayı nasip etsin...

sepetteki renkli şeyler havlumu

evet canım hepsi havlu özdilekden tek renk şeklinde günlük kullanmaya almıştım. biri kirlenince içinden bir tane alıyoruz. hatta gelen misafirlerde içinden alıp kullanıyorlar.a.s.

güle güle kullan canım çok güzel evin:1hug:
benim bi tavsiyem var naçizane ocağın kenarındaki beyaz baharatlıklarını kaldırsan iyi olur
görünüm olarak çok üzel fakat yemeklerden çok yağ sıçrar a.s

Back
X