NİTOL canım soluksuz baktım resımlerıne falla...ne gusel bır gelın olmuşsun oyle.kırkbınkere maşallah tatlım sana..kınalıgın..kayınvalıdenın aldıı elbıse...kına tepsın..soz tepsın..hpsı hepsı superr canım benım ya...ne gusel herbişeyi adete gore yapmıssınız ve herseyı fotolamaya fırsatın olmus kına ayakkabılarını bıle....:)))bayıldım tatlım..Allah bır yastıkta kocatsın..boy boy cocuk nasıp etsın mutluluunu perçimlesin inşallahhhhhhihoyyytŞeniz:Saruboceq::Saruboceq:
canım arkadaşım uzun süredir kk dan ayrı kaldım tek tek tek resimlerin hepsine baktım gene gelinilğine aşık oldum belki de içinde sen olduğun için bu kadar güzel .. harikasın evliligin hep ilk günlerininin heyecanı olsun inşallah... muck muckkk
Canım fotoğraflarının hepsine baktım ve çok beğendim, allah nazarlardan korusun.
ayyyy çok güzeldi hepsiii ALLAH mesut etsin bir yastıkta kocatsın ve maşallah
canım resimlerde harika görünüyorsunuz
rabbim mutluluğunuzu daim etsin bir yastıkta kocarsınız inşallah :Saruboceq:
ömür boyu mutluluklar diliyorum a.s.
nilton var ya içim sızladı çok duygulandım ne kadar güzel olmuşun sanki masal gibi resimlerinle senin güzelliğinle Allah eşinle seni hiç ama hiç ayırmasın hep gülsün gözleriniz, resimlere baktıkça ordaymışım gibi hissettim kendimi sanki ben de görmüşüm gibi en kaadr canlı ne kadar samimi çok çok mutluluklar dilerim sana inş hayat hep gönlünce olur
:mymekais akşam akşam ağlattın beni ayy gelin kuşağının takıldığı fotoda çok fena oldum ya oldum olası dayanamam bu olaya içime işler hep
canım benim çok güzelsiniz inşallah mutluluğunuz bir ömür devam eder Rabbim sizi birbirinize hayırlı kılsın sıkıntı ve belalardan uzak tutsun sizi yuvanızı minik bebeklerle şenlendirsin
herşey gönlünce olsun tatlım benim bir yastıkta kocayın inşallah :Saruboceq:
canım masallah allah bozmasın mutlulugunuzu.:):içelim:
herşey çok güzel olmuş. ALLAHIM mutluluğunuzu hiç bozmasın. niltol sadece davetiye nın resmı yok sanırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?