Nimo erken gebelik testi

Benim regle 4 gün kala kan sonucum 1 çıkmıştı. Regl günüm 84 tü. Geç döllenme ihtimali her zaman olabilir adet kanaması görene kadar umut vardır canım. Ben idrar testi olarak big kit test diye bir marka vardı bizim buradaki eczanede. Onunla öğrenmiştim eğer bulabilirsen o da güvenilir.

Eklentiler

• IMG_0853.webp
    IMG_0853.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 6
Benim regle 4 gün kala kan sonucum 1 çıkmıştı. Regl günüm 84 tü. Geç döllenme ihtimali her zaman olabilir adet kanaması görene kadar umut vardır canım. Ben idrar testi olarak big kit test diye bir marka vardı bizim buradaki eczanede. Onunla öğrenmiştim eğer bulabilirsen o da güvenilir.
Bundan sipariş verdim şimdi

Belirtiniz var mıydı birde merak ettim 🤭🙈🥰

Var canım. Gebelik testi olarak predictor, awox ya da laboquick al bence. Artimed,bebetime,first, nimo bunlardan uzak dur. Ve idrar testleri çok yanıltıcı olabiliyor ben de kaç kez idrar testlerinde çizgi görüp hevesle kan vermeye gittim sonrası hayal kırıklığı tabi. En iyisi güvenilir marka idrar testiyle net çizgi görüp öyle kan vermek
İptal ettim o siparişi Awox aldım şimdi

İptal ettim o siparişi Awox aldım şimdi
Big kit testi bende görmemiştim internette pek yok bazı eczanelerde var. Ama dediğim gibi diğer saydığım markalar internette var canım. Belirti olarak uzayan şeffaf akıntım devam etmişti, uyku hali vardı ve hafif kasık ağrım vardı regl olacak gibi. Bulantı gibi daha belirgin hamilelik belirtileri ancak 7. Haftadan sonra falan başlıyor. O yüzden şu an regl belirtilerinden ayırt etmen zor olur

Back
X