Nimo erken gebelik testim silik çizgi

mihracey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2024
85
18
3
28
Kızlar sizce varmı adetime 5-6 gün var yaptım ilk 15 dk içinde böyle oldu

Eklentiler

• 747EA82F-D385-44ED-845B-96104AB5E68A.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 51
Buda var bi bakın

Eklentiler

• E2A56DAB-0F86-4CB7-9CE0-AC0353B7E196.webp
    16 KB · Görüntüleme: 48
Yalanvı pozitif çıkarıyor diye okudum hep , bir çizgi gördüm ama çok eminde olamadım maalesef
Evet bende okumuştum fotoğraflardan daha net gerçekte aslında ama yinede erken davrandım beklesem daha iyidi ama sabırsızlık işte adetime daha 5 gün var

Evet bende okumuştum fotoğraflardan daha net gerçekte aslında ama yinede erken davrandım beklesem daha iyidi ama sabırsızlık işte adetime daha 5 gün var
Daha 5 gün varsa bence bekleyin adet günü testi tekrarlarsınız bu aralar erken gebelik testlerine bir şey oldu hep yanıltıyor korkuyorum artık almaya

Daha 5 gün varsa bence bekleyin adet günü testi tekrarlarsınız bu aralar erken gebelik testlerine bir şey oldu hep yanıltıyor korkuyorum artık almaya
Çok güvenilir dediler labaquick aldım o kadar çok yalancı çizgi ve kuruma çizgisi çıkarıyor ki nefret ettim ondan 20 lisini almıştım 3 testten biri hatalı hep

Çok güvenilir dediler labaquick aldım o kadar çok yalancı çizgi ve kuruma çizgisi çıkarıyor ki nefret ettim ondan 20 lisini almıştım 3 testten biri hatalı hep
Yaaa bende onu iyi diye duymuştum galiba en iyisi bu testlere para harcamamak . Duygularımızla da oynuyorlar , günü gelince kan verip takip etmek gerekiyor

Ay içinide açtım dayanamadım

Eklentiler

• EF0A0DF7-CC91-476A-A66D-23000A12C310.webp
    81,8 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…