Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin markası ne ?Buda var bi bakın
NimoTestin markası ne ?
Yalanvı pozitif çıkarıyor diye okudum hep , bir çizgi gördüm ama çok eminde olamadım maalesef
Evet bende okumuştum fotoğraflardan daha net gerçekte aslında ama yinede erken davrandım beklesem daha iyidi ama sabırsızlık işte adetime daha 5 gün varYalanvı pozitif çıkarıyor diye okudum hep , bir çizgi gördüm ama çok eminde olamadım maalesef
Daha 5 gün varsa bence bekleyin adet günü testi tekrarlarsınız bu aralar erken gebelik testlerine bir şey oldu hep yanıltıyor korkuyorum artık almayaEvet bende okumuştum fotoğraflardan daha net gerçekte aslında ama yinede erken davrandım beklesem daha iyidi ama sabırsızlık işte adetime daha 5 gün var
Çok güvenilir dediler labaquick aldım o kadar çok yalancı çizgi ve kuruma çizgisi çıkarıyor ki nefret ettim ondan 20 lisini almıştım 3 testten biri hatalı hepDaha 5 gün varsa bence bekleyin adet günü testi tekrarlarsınız bu aralar erken gebelik testlerine bir şey oldu hep yanıltıyor korkuyorum artık almaya
Yaaa bende onu iyi diye duymuştum galiba en iyisi bu testlere para harcamamak . Duygularımızla da oynuyorlar , günü gelince kan verip takip etmek gerekiyorÇok güvenilir dediler labaquick aldım o kadar çok yalancı çizgi ve kuruma çizgisi çıkarıyor ki nefret ettim ondan 20 lisini almıştım 3 testten biri hatalı hep
Sorma vallaYaaa bende onu iyi diye duymuştum galiba en iyisi bu testlere para harcamamak . Duygularımızla da oynuyorlar , günü gelince kan verip takip etmek gerekiyor
İnşallah siz hamilesinizdir birkaç gün daha sabredinSorma valla
Bi fotoğraf saha attım bi baksanaİnşallah siz hamilesinizdir birkaç gün daha sabredin![]()
Burada net görünüyor pembe çizgi inşallah doğru gösteriyordur test canımAy içinide açtım dayanamadım![]()
İnşAllah öyledir ya rabbim hepimize nasip etsinBurada net görünüyor pembe çizgi inşallah doğru gösteriyordur test canım
Amin kolaylıkla olsun inşallahİnşAllah öyledir ya rabbim hepimize nasip etsin
Merhaba sonuç nedirİnşAllah öyledir ya rabbim hepimize nasip etsin
Yok gibi canım hala adet olmadım ama bende pcos var ondan olmuyorum muhtelemenMerhaba sonuç nedir