Nimo gebelik testi

mlksmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2025
7
1
1
26
Arkadaşlar merhaba, sat 25 mayıstı ve haziranda 4 gün gecikince nimo hızlı test yaptım ilk silik çizgi çıkmıştı ama saniyeler içinde. Sabahına tekrar aynı marka test yaptım daha belirgin çıktı çizgiler farklı marka denedim sonuç negatifti gecikmemin 6. Gününde kan tahlili verdim ve betam 0.9 çıktı bugün 7. Gün ve çok hafif sancı ve hafif kanamam başladı. Korkmalımıyım başına böyle bir durum gelen oldumu acaba. Hamilelik sevinci yaşarken şuan eşimde bende çok üzgünüz.

Eklentiler

• IMG_3872.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 105
bazen testler bu denli yanıltıcı oluyor kan testi de negatif çıkmış kanamanız da olmuş üzülmeyin bu ay olmadı belki ama gelecek ay için güzel haberi alırsınız inşallah

Başka bir markayla tekrar deneseydiniz testi

bazen testler bu denli yanıltıcı oluyor kan testi de negatif çıkmış kanamanız da olmuş üzülmeyin bu ay olmadı belki ama gelecek ay için güzel haberi

bazen testler bu denli yanıltıcı oluyor kan testi de negatif çıkmış kanamanız da olmuş üzülmeyin bu ay olmadı belki ama gelecek ay için güzel haberi alırsınız inşallah
İnşallah

Maalesef nimo artımed böyle çıkarıyır bende yaşadım aynısını

Hemde nasıl benim 5 testim çift çizgi çıkmıştı ama beta 0.3 dü
Normalde hiç gecikme yaşayan birisi değilimdir testtede çift çizgi görünce kesin hamilelik gözüyle bakmıştım. Kesinlikle piyasadan kalkması gerekiyor.

Kızlar benim bugün regli günüm predictor ve Nimo yaptım nimoda ilk saniyede çizgi çıktı predictprde çıplak gözle gördüğüm çok Silik çizgi çıktı burada gözükmez büyük ihtimalle nimo testte çıkıp gebelik öğrenen var mı

Eklentiler

• d996cf7c-2ad8-4448-a545-d68c9af235c0.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_9255.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 67
Merhaba test yanlış olabilir veya kimyasal gebelik olabilir çok geçmiş olsun en kısa zamanda bebek haberi almanız dileğiyle

Kan testi vermeden sevinmeyin bence nimo test çok yanıltıcı. Umarım gönlünüze göre bir sonuç çıkar

Nimo test yaptım ilk silik çıktı ertesi gün sabah net çıktı ve doğru sonuç verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…