slm kıyafetlerin orijinal resimlerini görsek daha iyi olurdupembe potin lacivert rugan-39 numara-10 tl
Selam
Bu ayakkabının resimlerini görebilirmiyim?sendeki resimler
14.derimod-nar çiçeği-40 numara ayakkabı-10 tl
slm kıyafetlerin orijinal resimlerini görsek daha iyi olurdu
teşekkürler. ben aslında sizin açınzıdan da daha iyi olur diye söylemiştim :)) bende sıyah nıne West 10 tl olan ayakkabının ayrıntılı fotosunu görebilirimyim .birde bu narçiçeğinin de topuk kısımlarını yan taraftan görünüşlerinide eklermisiniz size zahmet ayrıntılı göreyim almak istiyorumrenkleri fotoda düzgün çıkmıyor pek,istediğiniz ürünü yollayabilirim.
teşekkürler. ben aslında sizin açınzıdan da daha iyi olur diye söylemiştim :)) bende sıyah nıne West 10 tl olan ayakkabının ayrıntılı fotosunu görebilirimyim .birde bu narçiçeğinin de topuk kısımlarını yan taraftan görünüşlerinide eklermisiniz size zahmet ayrıntılı göreyim almak istiyorum
birde en baştaki mavi etek yazlıkmı ?
ayakkabılar satıldı.
Mavi etekte ince bir kumaş değil ;ancak yünlüde değil.mevsimlik kalın bir kumaş.
bu narçiceği ayakkabıyı ben sormuştum almak için ama sen satıldı demişsinsiyah deri ve narçiçeği ayakkabı satılmıştır.
Canım
bu narçiceği ayakkabıyı ben sormuştum almak için ama sen satıldı demişsin
evet sizden önce de soran biri vardı ;satıldı.elimde rugan ve ucu açık nine west ayakkabı kaldı sadece.
kışlık yok canım malesef kısmet,2 adet daha var ancak yazlık.düşünürsen atarım resimlerini
kışlık yok canım malesef kısmet,2 adet daha var ancak yazlık.düşünürsen atarım resimlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?