• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nine West Ayakkabı

anne-10

eşim ve oğullarıma aşığım
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
1.049
4
116
39
Kayseri
Nine West 07-08 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, her zaman olduğu gibi şık, sofistike, yaratıcı ve iddialı. Kadınlara aradıkları her tarzda alternatif sunacak zengin bir içeriğe sahip olan Nine West 07-08 Sonbahar-Kış koleksiyonu ile göz alıcı bir kış mevsimine hazır olun.

11882209382ninewestwa5qg8.jpg

11882210051ninewestfashlt7.jpg

11882207474ninewestqw1us7.jpg

nine west te sofistike ayakkabılar konusunda 1 numara
ben çantalarınada bayılıyorum

yalnız artık almamaya çalışıyorum
ayakkabımı aldım neyse kış girdi hayliyle az giydim diğer sezonda topuğu gitti
götürdüm bu önceki sezon bişey yapamayız dediler
koskoca firma bunu dedi
zara vs markalar ise yıllarca giy eskit nerdeyse bişey oldu getir iade alıyolar direk tamir ettirmeyi bırak
bilginize
sevgilerimle

özellikle ankaralı ve ayakları 35 36 numara olan bayanlara sesleniyorum!! armada nine weste en kısa sürede uğrayın mükemmel ayakkabılar kalmış indirimde 49 ytl. ben gördüm bayıldım ya. ayağım ne yazıkki 38-39 ve o numarada hiç güzel bişey kalmamıştı. ama kesinlikle tavsiye ederim 35 36 numaralara. özellikle alıp koyun düğün nişan için rengarenk ve süper!

kızlar forum bornovada nine westde acaip ndirimler war 45 mlyona ayakkabılar war yaaa gözlerme inanmadım..bgn alamadım ama yarın hemen gidip alıcam kafaya taktım uyuyamam yoksa=)

kızlar forum bornovada nine westde acaip ndirimler war 45 mlyona ayakkabılar war yaaa gözlerme inanmadım..bgn alamadım ama yarın hemen gidip alıcam kafaya taktım uyuyamam yoksa=)

ay kıyamam :teselli: nine west tam tarzımız yaa ben her girdiğimde bi parçamı orda bırakıp çıkıyorum. yeni sezonundaki rengarenk babetlere ve sandallara bayıldım. gece mavisi çanta vardı bi de belki görmüşsünüzdür :1shok: ama sezonu 250 tl den açmışlar adamlar :kızgın: arka standda da 50tl ye eski seoznlarını satıyolar Çok üzgünüm çoook

Bende Nine West çantalarının hastasıyım.Almadan duramıyorum.Ayakkabılarıda çok çok hoş.

Nine West ayakkabı ve çantalar vazgeçilmezim diyebilirim.
Ayakkabılarıda süper ama çantaları daha süper.:)

Back
X