Ninemle beraber çocukluğum da öldü

cerencem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
101
137
18
42
Ninem kına kokulu ninem. Daha dün görmüştüm öptüm sarıldım. Halinde bir telaş vardı sanki acil biyere gidecekmiş gibi. Bugün sabah ölmüş. Tutunacak dalı yoktu. Garibandı. Evlatları (annem hariç) kimse bakmak istemiyodu.30 sene bizimle yaşadı. Dedem aldatmış. Gururlu ninem asla arkasına bile bakmamış.Hiçbirzaman dünya malına tamah etmedi. Çok gururluydu herzaman başı dikti. Çok inatçıydı. Herşeye karışırdı çok konuşurdu bazen tartışırdık ama olsun o benim ninemdi. Oyy ciğerim derdi bana. O da benim ciğerimdi. Şuanda ciğerim yanıyor. Ninemle beraber çocukluğumda ölmüş gibi. Ninem benim çocukluğumdu.
Nezaman başım ağrısa dizine koyardım kafamı. İlaç gibi gelirdi. Çok ağır çok zor. Bi tarafım eksik kaldı. Çocukluğumu da ninemle beraber yarın öğle namazından sonra toprağa vericem.

Allah rahmet eylesin .Çok zor , ölüm acı , kaç yaşında olursa olsun her insanın ölümü erken ölümdür , her insanın söylenmemiş sözleri ve yarım işleri vardır .
Başınız sağolsun .

Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun..

Okurken duygulandım. Allah rahmet etsin ölüm acı bir gerçek ne yazıkki

Ahhh yaaa kimse bakmak istemedi demişsiniz yaaa garibandı demişssiniz yaaa... O nun içinde kimbilir ne ateşler yanıyor, hangi fırtınalar bu ateşi körüklüyordu.
Başınız sağolsun, Allah rahmetler eylesin.

Gözyaşımı tutamadım.
Anneannesiyle büyümüş , onu annesi görmüş biri olarak beni derinden etkiledi konunn ...
Allah rahmetler eğlesin , mekanı cennetin en güzel köşesi olsun ...

Bende 3 ay önce annemden çok sevdiğim anneannemi kaybettim.. 4 yasina kadar anne bildigim, sorumsuz annemin beni uzerine atip kactigi koca yurekli kadin..
Bana yillarca annelik yapti.. ona daha icten "anne" dedim.. anne derdim.. "annem" derdi bana.. biyolojik olanla hic gorusmuyorum zaten.. ama simdi anliyorum en buyuk dert ortagim oymus.. 80 yasinda ama sizinle arkadas olan bi kadin dusunun..
bana ne buyuk sevgi gostermis.. hayatimda ne büyük yeri varmış meğer. . Onu dusunmeden gecirdigim tek gunum yok..
Bunun tesellisi yok. Beni de Teselli edecek bi cümle yok.. tek tavsiyem dua et..
Ben hep görmek için dua ettim ve cok sukur rüyamda gördüm.. neden bu kadar üzülüyorsun annem.. üzülme dedi ben iyiyim dedi bana..
Vefat ettiği ay hamile olduğumu öğrendim. . 3 senedir olmayan bebek , sanki bana onun bi veda hediyesiymis gibi o gittiği ay geldi.. bilse ne sevinirdi.. sanki Allah dayanabileyim diye bebegi verdi.. paralardim kendimi yoksa biliyorum..
daha ben hamile kalmadan bi sürü yelek örmüs bebeğime.. öpüp öpüp kokluyorum şimdi. . Onlar kaldı elimde..
Onu çok çok seviyorum. . O hep benimle.. hep.. biliyorum. .

Son düzenleme:

İşte insan başka şeylerle değil de bir daha hiç göremeyeceği birini özledikçe acıya alışıyor.

Rüya çok güzelmiş. Demek ki beklediği yer huzurlu, güzel. Ben de annemi kaybettim geçen sene. Hep aklımda annem şimdi nerde ne yapıyor ne oluyor durduğu yerde diye sürekli aklımda. Cnm annem.
Başınız sağolsun.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Nineciginiz nurlar içinde yatsın. Allah rahmet eylesin.6 ay önce babaannemi kaybettim. Onu defnederken çocukluğum ,anılarım ,gülüp ağladığım ne varsa hepsi onunla birlikte gittiler. Çünkü tek şahidi oydu. O buyutmustu, o gül kokulu kucagina sarıp sarmalayip anne özlemimi dindirmisti. İlk günkü gibi acitmiyor, ama insanın hayatında, kalbinde kocaman bir boşluk ve dinmeyen bir özlem kalıyor.

Seninde basın sağolsun canım.
Yaşıyoruz ama hep bi tarafımız eksik sanki..

Mekanı cennet olsun.
Ne kadar şanlı ki arkasından onun için bu kadar güzel cümleler kuran bir torun yetiştirmiş.

Basiniz sagolsun. İnsan gercekten cocuklugunu yitirmis gibi oluyor. Gecen sene babannemin annesini kaybettik bizim oralarda ebe derler. Cocukken yazlari memlekete giderdik o anlatirdi biz dinlerdik. Dua ederdi bize ak gunler gor kizim diye, basima gelen her guzel seyde onun duasini ustumde bilmisimdir. Buyuduk evlendik coluk cocuga karistik memlekete gidememeye basladik ama o bizim cinarimizdi. Onun orda oldugunu saglikli oldugunu bilmek yetiyordu. Onu kaybedince buyuk bir bosluk oldu.

Benim de eniştem vefat etti bugün. Teyzemin eşi.Her ölen bir anıyı da götürüyor onu anladım bugün. Yaşarken önemsemediğimiz,saçma bulduğumuz, üff dediğimiz şeyler o insanla birlikte kaybolup gidiyor. Keşke hayatta olsaydı da kuzenime kızıp bağırsaydı.Teyzeme kapris yapsaydı.Dağ gibi adamdı.Son gördüğüm an,konuştuğum şeyler, herşeyi aklıma geliyor durup durup. Ne diyeyim ki.Herşey tek nefes işte

Allah rahmet eylesin hepinize sabır versin inşallah
En büyük korkularımdan biridir büyük babamı kaybetmek
Her acı biraz daha büyümene sebep oluyor

Allah rahmet eylesin ..
Ben de ninemi kaybettim,çok severdim .Çocukken hele annemden çok severdim ,hep dizindeydim .Rüyalarıma girer .Tüm ölmüşlerimize Allahım rahmet eylesin .

Allah rahmet eylesin ..
Ben de ninemi kaybettim,çok severdim .Çocukken hele annemden çok severdim ,hep dizindeydim .Rüyalarıma girer .Tüm ölmüşlerimize Allahım rahmet eylesin .

Hepinizin başı sağolsun inşallah. Onlar yattıkca rabbim sizlere ömür versin.
Ölüm acı, çok acı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…