ninni dinlerken ağlanır mı.....?????

_AgLaTaN KaFe_

ONLAR İÇİN ALLAHTAN SADECE SAĞLIK İSTİYORUM
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
5.237
3.955
168
dert mi bilmiyorum ama neticede büyükklü küçüklü hepimizin çocuları var....
kızım var 9 yaşında az önce çamaşır sererken salıncakta uyuyan oğlumu(1 yaşında)
sallamasını istedim......
laptopta ninni çalıyordu......
geldiğimde ağlamış biraz konuştum neden diye ninni ye duygulandım dedi.....
halbuki öyle sözlü ninni de değil....nasıl yani ne hissettin dedim ..... videodaki bebekleri görünce ölen çocuklar geldi aklıma dedi.....anlamadım....
normal mi acaba ....
bazen filimlere de hayvanlara da böyle tepki verebiliyor....
bende küçükken kınalı yapıncak filmine ağlardım ama yinede dışarıdan bi görüş almak istedim.....
ne dersiniz ninni dinlerken ağlanır mı?

kızım var 9 yaşında az önce çamaşır sererken salıncakta uyuyan oğlumu(1 yaşında)
halbuki öyle sözlü ninni de değil....nasıl yani ne hissettin dedim ..... videodaki bebekleri görünce ölen çocuklar geldi aklıma dedi.....anlamadım....
normal mi acaba ....
bende küçükken kınalı yapıncak filmine ağlardım ama yinede dışarıdan bi görüş almak istedim.....
canm kimi duygusaldır kimi değildir herkez farklı şekilde duygularını anlatır dışa vurur kızın artık çok küçük değil kişiliği oturuyo demekki çok duygusal merhemetli olcak

normal mi acaba ....
benim yeğenim ninniyi duyar duymaz bir ağlardı bir ağlardı içini çeke çeke ,alışkanlıklarımızı alt üst etmişti arkadaş bizim bildiğimiz çocuğu avutmak için ninni okunur,bizim ki ninni okurken perişan oluyordu,bi kaç yıl geçtikten sonra düzeldi çok duygusal oluyor bazı çocuklar sizinki uzun süreli bu şekilde devam ederse bir psikolokla konuşun derim

Benim kızım da pepe de söylenen ninniye ağlıyor ama benim ki 4,5 yaşında . Senin ki maşallah anlayacak yaşta , ölen bebekler aklıma geldi demiş . Kızının yanında savaş haberlerine , ölümlere çok yorum yapar , haberleri izletir misiniz ?
Belki konuşmalardan etkilenmiştir .

Cocukken de agladigim olurdu.

Hala da bazi ninnilere aglarim...

Celik gibi sinirlerimle sorunlarin ustesinden gelebiliyorum.

Hayattan inanilmaz keyif aliyorum.

Yani kucukken de simdi de bir zararini gormedim bu duygusalligin...

Umarim sizin evladiniz da hem duygulu hem mantikli bir kadin olur...:KK66:

canm kimi duygusaldır kimi değildir herkez farklı şekilde duygularını anlatır dışa vurur kızın artık çok küçük değil kişiliği oturuyo demekki çok duygusal merhemetli olcak
sanırım öyle bi kaç kez de sokaktaki yavru kedi için ve filistindeki çocuklar için ağlamıştı.....ölen çocuklar derken bunu kastetti sanırım

Cocukken de agladigim olurdu.

Hala da bazi ninnilere aglarim...

Celik gibi sinirlerimle sorunlarin ustesinden gelebiliyorum.

Hayattan inanilmaz keyif aliyorum.

Yani kucukken de simdi de bir zararini gormedim bu duygusalligin...

Umarim sizin evladiniz da hem duygulu hem mantikli bir kadin olur...:KK66:
bende tam bundan bahsedecektim aslında herşeyin mantığına bakan bi çocuk .....
hani bi muhattap olsanız bu çocuk mu ninniye ağlayacak dersiniz....benimde ilgincime giden nokta bu zaten ....bi çocuk hem böyle rahat haem bu kadar duygusal olur....

bende tam bundan bahsedecektim aslında herşeyin mantığına bakan bi çocuk .....
hani bi muhattap olsanız bu çocuk mu ninniye ağlayacak dersiniz....benimde ilgincime giden nokta bu zaten ....bi çocuk hem böyle rahat haem bu kadar duygusal olur....

Benim annem de bunu cok soylerdi...

Oluyor yani...:KK3:

normal mi acaba ....

Duygusal bir çocuk heralde ninni ona böyle şeyler çağırıştı oda ağladı.

kardeşim 13 yasında annesini kaybeden çocukları ya da ona benzer durum olaylara ağlar.sorunca çok üzülüyorum der.kendini onların yerine koyuyor galiba
bu da sanırım filistindeki çocuklardan çok etkilendi....
bi kaç kez savaş olursa kardeşim ne yapacak ya yalnız kalırsa falan diye ağladığı oldu.....
aslında düşüncelerinin çocuklarla olan kısmında kardeşini koruma hissi yatıyor.....

dinlediği ninni bu

resimdeki bebekği görünce ölen çocuklar geldi aklıma dedi....

Ben nelere agliyorum nelere…ogluma ninni soylerken, sarki soylerken..uyuturken (: hahaha esim gelip sorar bana bu ne hal kiz diye (:

Ama o yastaki bir cocukta normal midir bisey diyemicem..demekki cok duygulu ve hassas bir cocuk…

normal mi acaba ....

Benim yegenim 1.5 yasinda. 7 aylik oldugundan beri duygusal her sarkiya agliyor. Mesela biz onu gulduruyoruz diyelim hemen bi duygusal sarki soyluyorum dudagini bukuyor suratini asiyor ve aglamaya basliyor. Ben de bilmiyorum neden böyle. Kucucuk bebek duygusal müzikten ne anlar ki sonucta dimi?

Back
X