ninni dinlerken ağlanır mı.....?????

evet ben etkilendiğini anladığımdan beri izletmemeye çalışıyorum ama dediğiniz gibi bi şekilde duyuluyorgörülüyor....
bi ara uçak takip etti bunlar savaş uçağı mı savaş uçağı ne renk olur diye anlattım artık sormuyo.....
bu olay onu çok etkiledi......
çocuk aklı işte ürünlerin üzerindeki arapça yazıları israil malı bu diyo almıyo...0..
bi çocuk olarak kent markasının düşmanı jelibon alırken yana döne başka ma rka alıyor....

Canım benim yaa..Şuan bende sizin kızınızla ilgili satırları okurken gözlerim doldu, hatta zor tutuyorum kendimi..
Bazı çocuklar çok içli hisli oluyor,zaten kadınların doğasında var..
8 yaşlarındaki yeğenim herşeye içlenir..Haber seyrederken eşimin kötü bi habere gözleri doldu onu görünce "ama sen ağlıyosuuuunn" diye hıçkırıklara boğuldu..Trafikte yasak olduğu için ön koltuğa mecbur olduğu halde oturmadı olay çıkardı..Kırmızı ışıklarda geçince falan şoförü canından bezdirir..Ablası acemi diye,araba kullandırtmaz ağlaya ağlaya onuda engeller..Daha okadar traji komik halleri varki yazmakla bitmez..Çok duygusal olduğunu artık kabul ettik ve kötü şeylerden uzak tutuyoruz elimizden geldiğince..Sizde haberden savaştan fazla bahsetmeyin mümkün olduğunca...Yazık ona kıyamam yaa..

Benim oğlum da ağlardı 3 aylıkken falan ninni açardım içli içli öyle ağlardı ki kapatırdım hemen...

Bir küçücük aslancık şarkısının söylenmeyen kısmını öğrendiğimden beri bende ağlıyorum o şarkıda. Babası savaşta vurulan, köyden kovulan aslancık :cry:

Bir neslin psikolojisini böyle hiç ettiler işte :KK53:

Kıyamam ya.Çok duygusal bir çocuğunuz var..
5-6 yaşındayken ben de böyleydim aynen.Endişelenecek bir şey yok,yalnızca çok
duygusal bir çocuk,ne mutlu size. :)

Çocuk ninnileri genelde türkülerden oluştuğu için duygusallaşabiliyor insan .

Son düzenleyen: Moderatör:
Balık burcudur heralde muhakkak :) benim yeğenim de aynı şekilde çok duygusaldır. Üç dört yaşlarındayken bile ağlardı tv izlerken .. Şimdi dokuz yaşında yine aynı çok duygusal ve kıyımsız bir çocuk:)

Kusura bakma ama bu nasil bir konu ya sirf acilmak icin acilmis gibi Allasen derdiniz bu mu kiz duygulanmis aglamis tobe yarabbim

dert mi bilmiyorum ama neticede büyükklü küçüklü hepimizin çocuları var....
kızım var 9 yaşında az önce çamaşır sererken salıncakta uyuyan oğlumu(1 yaşında)
sallamasını istedim......
laptopta ninni çalıyordu......
geldiğimde ağlamış biraz konuştum neden diye ninni ye duygulandım dedi.....
halbuki öyle sözlü ninni de değil....nasıl yani ne hissettin dedim ..... videodaki bebekleri görünce ölen çocuklar geldi aklıma dedi.....anlamadım....
normal mi acaba ....
bazen filimlere de hayvanlara da böyle tepki verebiliyor....
bende küçükken kınalı yapıncak filmine ağlardım ama yinede dışarıdan bi görüş almak istedim.....
ne dersiniz ninni dinlerken ağlanır mı?
Ben türkülere, ninnilere ağlarım. Çok büyük bir hüzünle dolar içim. Hele annemin söylediği ve ya sevdiği türküleri hiç dinleyemem. Türküler, ninniler beni geçmişe götürür ve ben kendimi yaşadığım zaman dilimine terk edilmiş gibi hissederim. Bu bana hüzün verir.

Benim kizimda gecen sene 9 yaşında 1yasindaki kardeşine ninni dinletirken aglıyordu.bu sene birer yas büyüdüler,acip ninniyi oyun oynayip gülüyorlar.ozaman daha duygusaldı kardesine bisey olucak korkusu vardı.ozellikle bos besik ninnisini ilk dinlediginde bana defalarca ne demek dogrumu anladim diye sorar her gordugumde salya sumuk aglayarak dinlerdi kerdesini severken.gecti gitti normal yani.ilk yil duygusallık.simdi birlikte zapt edemiyorum onlari.duygusallik degil çılgınlık başladı

Ağlanır canım demekki duygusal bir çocuk benim kizlarımda öyle oturur animasyon filminde ağlarız tv deki hayvanlara bebeklere yaşlılara ağlarız bende çok duygusal biriyim hiç dayanamam :(

Ağlanır canım demekki duygusal bir çocuk benim kizlarımda öyle oturur animasyon filminde ağlarız tv deki hayvanlara bebeklere yaşlılara ağlarız bende çok duygusal biriyim hiç dayanamam :(

Yılmaz güney'in umut filminde at ölüyordu. O zaman çok küçüğüm 9 yaş belki... battaniye ile oturmuş izliyorum. Yani babam izliyor. Ben de oturuyorum yanında. O at öldü ben gizli gizli ağladım battaniye içinde. Ve hala unutamadım bunu. Aklıma düşer gözlerim dolar. Tv de de böyle şeyler gördüğümde kanalı değiştiririm.

Çocuğunuz duyarlı ne güzel. Çalan şarkı kalbini titretmiş, kıyamam ona. Buna üzülmeyin, mutlu olun. Ne mutlu böyle çocuklar var. Onun yaşındaki bir grup çocuğu köpeğe işkence ederken yakalamıştım sokakta ellerinden kurtsrmıştım köpeği. Yani böyle sosyopat ruhlular da var.

Bunlar hayatın gerçekleri ve çocuğunuz bunu idrak etmeye başlamış, üzülüyor. Benim oğlum daha 3 aylık, büyüdüğünde böyle duyarlı olur umarım.

Back
X