- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
- Konu Sahibi _AgLaTaN KaFe_
Benim kızım 1,5 yaşındayken ninni söyleyince ağlıyodu dudağını düşürüp, hemde hep aynı ninniye :) diğerlerinde ağlamazdı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay su cevabi gorunce hemen aklima bu video geldi izleyin cok guzel, el kadar bebe annnesinin soyledigi sarkiya hislenip agliyor.
evet ben etkilendiğini anladığımdan beri izletmemeye çalışıyorum ama dediğiniz gibi bi şekilde duyuluyorgörülüyor....
bi ara uçak takip etti bunlar savaş uçağı mı savaş uçağı ne renk olur diye anlattım artık sormuyo.....
bu olay onu çok etkiledi......
çocuk aklı işte ürünlerin üzerindeki arapça yazıları israil malı bu diyo almıyo...0..
bi çocuk olarak kent markasının düşmanı jelibon alırken yana döne başka ma rka alıyor....
Ben türkülere, ninnilere ağlarım. Çok büyük bir hüzünle dolar içim. Hele annemin söylediği ve ya sevdiği türküleri hiç dinleyemem. Türküler, ninniler beni geçmişe götürür ve ben kendimi yaşadığım zaman dilimine terk edilmiş gibi hissederim. Bu bana hüzün verir.dert mi bilmiyorum ama neticede büyükklü küçüklü hepimizin çocuları var....
kızım var 9 yaşında az önce çamaşır sererken salıncakta uyuyan oğlumu(1 yaşında)
sallamasını istedim......
laptopta ninni çalıyordu......
geldiğimde ağlamış biraz konuştum neden diye ninni ye duygulandım dedi.....
halbuki öyle sözlü ninni de değil....nasıl yani ne hissettin dedim ..... videodaki bebekleri görünce ölen çocuklar geldi aklıma dedi.....anlamadım....
normal mi acaba ....
bazen filimlere de hayvanlara da böyle tepki verebiliyor....
bende küçükken kınalı yapıncak filmine ağlardım ama yinede dışarıdan bi görüş almak istedim.....
ne dersiniz ninni dinlerken ağlanır mı?
Çocuk ninnileri genelde türkülerden oluştuğu için duygusallaşabiliyor insan .
Ben de şuan bunu düşunüyordum2014 konusu nasıl hortladı anlatsanıza biraz![]()
Çocuk ninnileri genelde türkülerden oluştuğu için duygusallaşabiliyor insan .